Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere Baneasa

129900 €  De vanzare
Acest apartament se incadreaza in categoria de apartamente boutique, un nou trend aparaut in domeniul imobiliarelor in Romania. Astfel, imobilul nostru edificat in baza conceptului boutique, are la baza functionalitatea si eficientizarea spatiului apartamentelor, in timp ce se concentreaza pe eleganta si lux. Apartamentul nr. 11 este situat la primul etaj al imobilului, are 3 camere si este decomandat. Acesta beneficiaza de un balcon perimetral ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu natura dimprejurul imobilului. Cand vine vorba de natura, aceasta reprezinta punctul forte. Situat in buza Padurii Baneasa, aveti posibilitatea de a va bucura de o minunata priveliste indiferent de anotimp. Apartamentele noastre sunt ca o oaza de liniste a naturii, in mijlocul polilor de interes economici sau comerciali ai Bucurestiului.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 12-04-2019
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 89 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Baneasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Apartament 2 camere Baneasa Dezvoltator 89900 €
Apartament 2 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Acest apartament se incadreaza in categoria de apartamente boutique, un nou trend aparaut in domeniul imobiliarelor in Romania. Astfel, imobilul nostru edificat in baza conceptului boutique, are la baza functionalitatea si eficientizarea spatiului apartamentelor, in timp ce se concentreaza pe eleganta si lux. Apartamentul nr. 15 este situat la etajul al doilea al imobilului, are 2 camere si este decomandat. Acesta beneficiaza de o terasa spatioasa ce inconjoara suprafata livingului si ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu natura dimprejurul imobilului. Cand vine vorba de natura, aceasta reprezinta punctul forte. Situat in buza Padurii Baneasa, aveti posibilitatea de a va bucura de o minunata priveliste indiferent de anotimp. Apartamentele noastre sunt ca o oaza de liniste a naturii, in mijlocul polilor de interes economici sau comerciali ai Bucurestiului.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Baneasa Dezvoltator 84900 €
Apartament 2 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Acest apartament se incadreaza in categoria de apartamente boutique, un nou trend aparaut in domeniul imobiliarelor in Romania. Astfel, imobilul nostru edificat in baza conceptului boutique, are la baza functionalitatea si eficientizarea spatiului apartamentelor, in timp ce se concentreaza pe eleganta si lux. Apartamentul nr. 10 este situat la primul etaj al imobilului, are 2 camere si este decomandat. Acesta beneficiaza de un balcon perimetral ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu natura dimprejurul imobilului. Cand vine vorba de natura, aceasta reprezinta punctul forte. Situat in buza Padurii Baneasa, aveti posibilitatea de a va bucura de o minunata priveliste indiferent de anotimp. Apartamentele noastre sunt ca o oaza de liniste a naturii, in mijlocul polilor de interes economici sau comerciali ai Bucurestiului.

84900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Baneasa Dezvoltator 79900 €
Apartament 2 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Acest apartament se incadreaza in categoria de apartamente boutique, un nou trend aparaut in domeniul imobiliarelor in Romania. Astfel, imobilul nostru edificat in baza conceptului boutique, are la baza functionalitatea si eficientizarea spatiului apartamentelor, in timp ce se concentreaza pe eleganta si lux. Apartamentul nr. 9 este situat la primul etaj al imobilului, are 2 camere si este decomandat. Acesta beneficiaza de un balcon perimetral ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu natura dimprejurul imobilului. Cand vine vorba de natura, aceasta reprezinta punctul forte. Situat in buza Padurii Baneasa, aveti posibilitatea de a va bucura de o minunata priveliste indiferent de anotimp. Apartamentele noastre sunt ca o oaza de liniste a naturii, in mijlocul polilor de interes economici sau comerciali ai Bucurestiului.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Baneasa Dezvoltator 89900 €
Apartament 2 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Acest apartament se incadreaza in categoria de apartamente boutique, un nou trend aparaut in domeniul imobiliarelor in Romania. Astfel, imobilul nostru edificat in baza conceptului boutique, are la baza functionalitatea si eficientizarea spatiului apartamentelor, in timp ce se concentreaza pe eleganta si lux. Apartamentul nr. 8 este situat la primul etaj al imobilului, are 2 camere si este decomandat. Acesta beneficiaza de un balcon perimetral ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu natura dimprejurul imobilului. Cand vine vorba de natura, aceasta reprezinta punctul forte. Situat in buza Padurii Baneasa, aveti posibilitatea de a va bucura de o minunata priveliste indiferent de anotimp. Apartamentele noastre sunt ca o oaza de liniste a naturii, in mijlocul polilor de interes economici sau comerciali ai Bucurestiului.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Baneasa Dezvoltator 99000 €
Apartament 2 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Acest apartament se incadreaza in categoria de apartamente boutique, un nou trend aparaut in domeniul imobiliarelor in Romania. Astfel, imobilul nostru edificat in baza conceptului boutique, are la baza functionalitatea si eficientizarea spatiului apartamentelor, in timp ce se concentreaza pe eleganta si lux. Apartamentul nr. 2 este situat la parterul imobilului, are 2 camere si este decomandat. Acesta beneficiaza de o terasa spatioasa ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu natura dimprejurul imobilului. Cand vine vorba de natura, aceasta reprezinta punctul forte. Situat in buza Padurii Baneasa, aveti posibilitatea de a va bucura de o minunata priveliste indiferent de anotimp. Apartamentele noastre sunt ca o oaza de liniste a naturii, in mijlocul polilor de interes economici sau comerciali ai Bucurestiului.

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 549 mp Bucuresti, Baneasa - 54900 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 54900 €
Vanzare terenuri constructii 549 mp Bucuresti, Baneasa - 54900 EURO Baneasa, Bucuresti

BANEASA SISESTI VAND TEREN 549MP PISCUL MOSULUI NR30,BANEASA SISESTI,PLAN 2. S+P+2E +M. 100EURMP.TEL 0737473842.

54900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1 mp Bucuresti, Baneasa - 120 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 120 €
Vanzare terenuri constructii 1 mp Bucuresti, Baneasa - 120 EURO Baneasa, Bucuresti

Baneasa, Sisesti, padurea Baneasa, langa padure, cumpar teren construibil langa padurea Baneasa, strazile Muntele Gaina si Agatului, diferite suprafete. Ofer 100 e-120 e/mp. Va rog e-mail sau mesaj la telefon. Multumesc,

120 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 107 mp Bucuresti, Baneasa - 37129 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 37129 €
Vanzare terenuri constructii 107 mp Bucuresti, Baneasa - 37129 EURO Baneasa, Bucuresti

Baneasa, Odai, Bucuresti, oportunitate investitie in zona Baneasa - Odai. Companie privata vinde 5 loturi de teren in zona Baneasa-Odai: 1,8Ha, 0,9 Ha, 1,65Ha, 2,4Ha, 4Ha. Pret total de vanzare: 3,47 milioane euro+TVA Loturile se vand doar impreuna.Anuntul este numai pentru investitori finali, nu pentru Agentii imobiliare.In cazul in care sunteti interesati trimiteti mail la [email protected] sunati/trimiteti mesaj la nr telefon 0770922068

37129 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 488 mp Bucuresti, Baneasa - 99000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 99000 €
Vanzare terenuri constructii 488 mp Bucuresti, Baneasa - 99000 EURO Baneasa, Bucuresti

Proprietar, vand teren zona Baneasa, Drumul Agatului nr 104, Lot 3, cu urmatorii indicatori urbanistici ; POT 45%, CUT 1,3 P+2E+M, se vinde cu documentatie PUD aprobat din 28 ian 2019, am toate avizele necesare edificarii constructiei imobilului, am proiectul Enel pentru racordare la curent, iar toate actele din punct de vedere juridic sant fara probleme, verificabile in prealabil, la un notar sau avocat agreat de eventualul cumparator. Ofer seriozitate maxima. Ofer comision de 2% intermediarilor. Accept si schimburi cu proprietati la preturi reale dar se poate achizitiona si cu plata in doua transe daca este cazul, zona exclusivista in plina dezvoltare imobiliara.

99000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Bucuresti, Baneasa - 7001 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 7001 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Bucuresti, Baneasa - 7001 EURO Baneasa, Bucuresti

Renovata cu usi de metal,usi de interior, termopane, tabla noua, wc-ul in casa, gresie si faianta pusa in baie si bucatarie. In curte se afla casa suprafata de 39mp, magazie,pivnita, patul de lemne, garaj,fantana cu instalatie pt. pompa Ulita asfaltata

7001 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 435 mp Bucuresti, Baneasa - 435 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 435 €
Vanzare terenuri constructii 435 mp Bucuresti, Baneasa - 435 EURO Baneasa, Bucuresti

Nu doresc colaborare cu agentiile imobiliare!! nu platesc comision!! Particular,vand teren intravilan rezidential in Baneasa pe strada Dobrogeanu Gherea,suprafata 435 mp. Pretul este de 435.000 euro pentru tot terenul,precizez FOARTE USOR NEGOCIABIL!!! .Terenul este foarte bine pozitionat,avand o deschidere de 14 ml, toate actele sunt la zi , utilitatiile trase in curte . Ofer si cer seriozitate!

435 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 180 mp Bucuresti, Baneasa - 80000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 80000 €
Vanzare terenuri constructii 180 mp Bucuresti, Baneasa - 80000 EURO Baneasa, Bucuresti

Casa batraneasca cu toate utilitatiile necesare.Se poate demola. La 2-3 minute de statia de metrou,la 5 minute de parcu bazilescu,15-20 min pana in baneasa. Mai multe detalii la telefon . Deschidere 12.22 m 722 - arata telefon - 762 - arata telefon -

80000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 435 mp Bucuresti, Baneasa - 434999 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 434999 €
Vanzare terenuri constructii 435 mp Bucuresti, Baneasa - 434999 EURO Baneasa, Bucuresti

Nu doresc colaborare cu agentiile imobiliare!! nu platesc comision!! Particular,vand teren intravilan rezidential in Baneasa pe strada Dobrogeanu Gherea,suprafata 435 mp. Pretul este FOARTE USOR NEGOCIABIL!!! .Terenul este foarte bine pozitionat,avand o deschidere de 14 ml, toate actele sunt la zi , utilitatiile trase in curte . Ofer si cer seriozitate!

434999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Bucuresti, Baneasa - 90000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 90000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Bucuresti, Baneasa - 90000 EURO Baneasa, Bucuresti

Colaborez cu agentii Vand 5000 metrii teren intravilan in Peris,Sat Bratulesti ,langa padurea Scrovistea,la doar 2km din DN1 Tancabesti,21 km de la aeroportul Baneasa. Cadastru ,intabulare,carte funciara,zona superba ,aproximativ 100 m pana la padure.

90000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 257 mp Bucuresti, Baneasa - 115000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 115000 €
Vanzare terenuri constructii 257 mp Bucuresti, Baneasa - 115000 EURO Baneasa, Bucuresti

Proprietar (Societate Comerciala) vinde teren construibil - 257 mp (d.12,7 m) cu gard nou pe tot perimetrul, in zona Baneasa - Sisești, pe str. Iezeru nr 12, Sector 1. Terenul este liber de constructii si se afla intre Sos. Gh.I. Sisești si Padurea Băneasa (str. Jandarmeriei). Certificat de Urbanism - Februarie 2019. Toate utilitatile sunt in curte - gaze, curent electric, apa, canalizare + puț apa forat la aproximativ 45 metri adancime (a 3-a panza freatica). Pret pentru cash: 115.000 euro. Se poate vinde si in varianta de RATE cu un avans de minim 50.000 euro. Diferenta se negociaza in functie de perioada de timp dorita si suma de bani ramasa de achitat. NU platesc site-uri de promovare, rog NU deranjati ! Agentiile imobiliare interesate ma pot suna DOAR daca au deja client. Multumesc pentru intelegere.

115000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 800 mp Bucuresti, Baneasa - 80000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 80000 €
Vanzare terenuri constructii 800 mp Bucuresti, Baneasa - 80000 EURO Baneasa, Bucuresti

Suprafata teren: aproximativ 800mp. Intravilan. Pe strada Muntele Gaina, numarul 58, Baneasa, Bucuresti. Pret 80.000 eur, negociabil. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul: 774 - arata telefon -

80000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5055 mp Bucuresti, Baneasa - 4473675 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 4473675 €
Vanzare terenuri constructii 5055 mp Bucuresti, Baneasa - 4473675 EURO Baneasa, Bucuresti

Vand teren 5055 mp., intravilan in sectorul 1, zona de nord, Bucuresti, str Drumul Piscul Nou nr.91. . Deschidere teren 16,07 m. . si lungime 314,65m. Este in apropierea complexului Felicity si la 50 m. de Padurea Baneasa. Curent electric si gaz metan pe strada. Cadastru si intabulare. Zona foarte frumoasa,rezidentiala, cu un potential exceptional imediat de dezvoltare.Vezi PUZ-ZONA NORD- Sect.1 si Hot. CGMB nr.231 din 04.09.2014. Posibilitati rapide de acces pe strazile/soselele:. Jandarmeriei/ Gh. Ionescu-Sisesti/Odaii/ Sos.Buc.-Ploiesti. Distanta 2 minute, de mers cu masina, pana la complexul comercial Baneasa si 5 minute pana la Arcul de Triumf. Pret 885.000 Euro. (175 euro/mp.)Tel.0745040359. P.S.Pentru cei care doresc sa dobandeasca o suprafata mai mare de teren si implicit o deschidere mai mare la strada, in vedere construirii unor complexe de vile, va informam ca este de vanzare si parcela alaturata ( respectiv parcela nr.26) identica ca dimensiuni si suprafata parcelei descrise mai sus ., suprafata totala: 5055, Front stradal: 16

4473675 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5055 mp Bucuresti, Baneasa - 4473675 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 4473675 €
Vanzare terenuri constructii 5055 mp Bucuresti, Baneasa - 4473675 EURO Baneasa, Bucuresti

Vand teren 5055 mp., intravilan in sectorul 1, zona de nord, Bucuresti, str Drumul Piscul Nou nr.91. . Deschidere teren 16,07 m. . si lungime 314,65m. Este in apropierea complexului Felicity si la 50 m. de Padurea Baneasa. Curent electric si gaz metan pe strada. Cadastru si intabulare. Zona foarte frumoasa,rezidentiala, cu un potential exceptional imediat de dezvoltare.Vezi PUZ-ZONA NORD- Sect.1 si Hot. CGMB nr.231 din 04.09.2014. Posibilitati rapide de acces pe strazile/soselele:. Jandarmeriei/ Gh. Ionescu-Sisesti/Odaii/ Sos.Buc.-Ploiesti. Distanta 2 minute, de mers cu masina, pana la complexul comercial Baneasa si 5 minute pana la Arcul de Triumf. Pret 885.000 Euro. (175 euro/mp.)Tel.0745040359. P.S.Pentru cei care doresc sa dobandeasca o suprafata mai mare de teren si implicit o deschidere mai mare la strada, in vedere construirii unor complexe de vile, va informam ca este de vanzare si parcela alaturata ( respectiv parcela nr.26) identica ca dimensiuni si suprafata parcelei descrise mai sus ., suprafata totala: 5055, Front stradal: 16

4473675 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 480 mp Bucuresti, Baneasa - 99500 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 99500 €
Vanzare terenuri constructii 480 mp Bucuresti, Baneasa - 99500 EURO Baneasa, Bucuresti

Teren intravilan pe Aleea Teisani nr 57-63 la numai 300 m de Pod Baneasa.Terenul se afla intre case pe colt .Drum asfaltat pana la teren .Zona linistita de vile P+2 si padure cu iesire foarte repede catre Centru,DN1,Aeroport,Mall Baneasa .Particular.

99500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Baneasa - 350 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Baneasa - 350 EURO Baneasa, Bucuresti

Teren 300 metri pătrați cu deschidere 12 metri, situat in zona de Nord a Bucureștiului, in spatele Hotelului Phonicia, pretabil pentru parcare auto, depozitare diverse, preț 350 euro, negociabil. Tel 0739394157.

350 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Baneasa - 350 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Baneasa - 350 EURO Baneasa, Bucuresti

Teren 300 metri pătrați cu deschidere 12 metri, situat in zona de Nord a Bucureștiului, in spatele Hotelului Phonicia, pretabil pentru parcare auto, depozitare diverse, preț 350 euro, negociabil. Tel 0739394157.

350 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 3 camere - Soseaua Sisesti - Baneasa Dezvoltator 97000 €
Apartament 3 camere - Soseaua Sisesti - Baneasa Baneasa, Bucuresti

Valletta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, ce se desfasoara pe o suprafata de teren de 8800 mp, dintre care 1900 mp spatii verzi. Format din 6 imobile cu un regim mic de inaltime, totalizand 182 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentele vor fi predate la cheie, dotate cu obiecte sanitare in baie. Fiecare apartament este prevazut cu terasa deschisa. Complexul beneficiaza atat de locuri de parcare supraterane, cat si de locuri de parcare subterane.                    Caracteristici:     • Centrala termica Viessman     • Incalzire in pardoseala Rehau     • Obiecte sanitare: Ideal standard     • Gresie si faianță Marazzi     • Usi interioare: Porta Nova Doors cu Chrome Feroneria     • Tamplarie Tripan - Salamander         • Lift - Schindler     • Pardoseli camera de zi & domitoare: Parchet EGGER din Austria 8mm special pentru incalzirea prin pardoseala                   Plusuri:         • Complexul va beneficia de un loc de joaca pentru copii dotat cu accesorii moderne care garanteaza siguranta celor mici         • Securitatea este asigurata prin sistem de supraveghere video 24 ore pe zi, 7 zile din 7, dublata de existenta firmei de paza.         • 33 locuri parcare suprateran si 153 de locuri subterane         • Un alt mare avantaj al ansamblului rezidențial este apropierea de stația de metrou Străulești si de noul spital ce urmeaza sa fie finalizat in 2020         • Statia RATB 20 metri         • 10 minute din sufragerie pana la Aeroport         • 6 minute din dormitor pana la lac         • 8 minute din baie pana la Mall         • Ansamblul rezidential este localizat la doar 5 minute de Lacul Grivita si 15 minute de lacul Baneasa.                 Modalitati de plata:         • Credit prima casa         • Credit ipotecar         • Fonduri proprii

97000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere - Soseaua Sisesti - Baneasa Dezvoltator 96000 €
Apartament 3 camere - Soseaua Sisesti - Baneasa Baneasa, Bucuresti

Valletta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, ce se desfasoara pe o suprafata de teren de 8800 mp, dintre care 1900 mp spatii verzi. Format din 6 imobile cu un regim mic de inaltime, totalizand 182 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentele vor fi predate la cheie, dotate cu obiecte sanitare in baie. Fiecare apartament este prevazut cu terasa deschisa. Complexul beneficiaza atat de locuri de parcare supraterane, cat si de locuri de parcare subterane.                    Caracteristici:     • Centrala termica Viessman     • Incalzire in pardoseala Rehau     • Obiecte sanitare: Ideal standard     • Gresie si faianță Marazzi     • Usi interioare: Porta Nova Doors cu Chrome Feroneria     • Tamplarie Tripan - Salamander         • Lift - Schindler     • Pardoseli camera de zi & domitoare: Parchet EGGER din Austria 8mm special pentru incalzirea prin pardoseala                   Plusuri:         • Complexul va beneficia de un loc de joaca pentru copii dotat cu accesorii moderne care garanteaza siguranta celor mici         • Securitatea este asigurata prin sistem de supraveghere video 24 ore pe zi, 7 zile din 7, dublata de existenta firmei de paza.         • 33 locuri parcare suprateran si 153 de locuri subterane         • Un alt mare avantaj al ansamblului rezidențial este apropierea de stația de metrou Străulești si de noul spital ce urmeaza sa fie finalizat in 2020         • Statia RATB 20 metri         • 10 minute din sufragerie pana la Aeroport         • 6 minute din dormitor pana la lac         • 8 minute din baie pana la Mall         • Ansamblul rezidential este localizat la doar 5 minute de Lacul Grivita si 15 minute de lacul Baneasa.                 Modalitati de plata:         • Credit prima casa         • Credit ipotecar         • Fonduri proprii

96000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Soseaua Sisesti - Baneasa Dezvoltator 84000 €
Apartament 2 camere - Soseaua Sisesti - Baneasa Baneasa, Bucuresti

Valletta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, ce se desfasoara pe o suprafata de teren de 8800 mp, dintre care 1900 mp spatii verzi. Format din 6 imobile cu un regim mic de inaltime, totalizand 182 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentele vor fi predate la cheie, dotate cu obiecte sanitare in baie. Fiecare apartament este prevazut cu terasa deschisa. Complexul beneficiaza atat de locuri de parcare supraterane, cat si de locuri de parcare subterane.                    Caracteristici:     • Centrala termica Viessman     • Incalzire in pardoseala Rehau     • Obiecte sanitare: Ideal standard     • Gresie si faianță Marazzi     • Usi interioare: Porta Nova Doors cu Chrome Feroneria     • Tamplarie Tripan - Salamander         • Lift - Schindler     • Pardoseli camera de zi & domitoare: Parchet EGGER din Austria 8mm special pentru incalzirea prin pardoseala                   Plusuri:         • Complexul va beneficia de un loc de joaca pentru copii dotat cu accesorii moderne care garanteaza siguranta celor mici         • Securitatea este asigurata prin sistem de supraveghere video 24 ore pe zi, 7 zile din 7, dublata de existenta firmei de paza.         • 33 locuri parcare suprateran si 153 de locuri subterane         • Un alt mare avantaj al ansamblului rezidențial este apropierea de stația de metrou Străulești si de noul spital ce urmeaza sa fie finalizat in 2020         • Statia RATB 20 metri         • 10 minute din sufragerie pana la Aeroport         • 6 minute din dormitor pana la lac         • 8 minute din baie pana la Mall         • Ansamblul rezidential este localizat la doar 5 minute de Lacul Grivita si 15 minute de lacul Baneasa.                 Modalitati de plata:         • Credit prima casa         • Credit ipotecar         • Fonduri proprii

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - terasa - Soseaua Sisesti - Baneasa Dezvoltator 82000 €
Apartament 2 camere - terasa - Soseaua Sisesti - Baneasa Baneasa, Bucuresti

Valletta Residence este un nou complex rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, ce se desfasoara pe o suprafata de teren de 8800 mp, dintre care 1900 mp spatii verzi. Format din 6 imobile cu un regim mic de inaltime, totalizand 182 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentele vor fi predate la cheie, dotate cu obiecte sanitare in baie. Fiecare apartament este prevazut cu terasa deschisa. Complexul beneficiaza atat de locuri de parcare supraterane, cat si de locuri de parcare subterane.                    Caracteristici:     • Centrala termica Viessman     • Incalzire in pardoseala Rehau     • Obiecte sanitare: Ideal standard     • Gresie si faianță Marazzi     • Usi interioare: Porta Nova Doors cu Chrome Feroneria     • Tamplarie Tripan - Salamander         • Lift - Schindler     • Pardoseli camera de zi & domitoare: Parchet EGGER din Austria 8mm special pentru incalzirea prin pardoseala                   Plusuri:         • Complexul va beneficia de un loc de joaca pentru copii dotat cu accesorii moderne care garanteaza siguranta celor mici         • Securitatea este asigurata prin sistem de supraveghere video 24 ore pe zi, 7 zile din 7, dublata de existenta firmei de paza.         • 33 locuri parcare suprateran si 153 de locuri subterane         • Un alt mare avantaj al ansamblului rezidențial este apropierea de stația de metrou Străulești si de noul spital ce urmeaza sa fie finalizat in 2020         • Statia RATB 20 metri         • 10 minute din sufragerie pana la Aeroport         • 6 minute din dormitor pana la lac         • 8 minute din baie pana la Mall         • Ansamblul rezidential este localizat la doar 5 minute de Lacul Grivita si 15 minute de lacul Baneasa.                 Modalitati de plata:         • Credit prima casa         • Credit ipotecar         • Fonduri proprii

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatiu birouri Baneasa, Bucuresti Proprietar 5 €
Inchiriere spatiu birouri Baneasa, Bucuresti Baneasa, Bucuresti

SC ARCADIA 2000 SA ofera spre inchiriere spatii de depozitare la Piata Presei Libere, in cadrul depozitului de carte din str. Tipografilor nr.3, subsol, sector 1, Bucuresti, in suprafata de aproximaiv 3000mp, cu posibiliate de fractionare. ( 2600 mp, 220 mp, 130 mp) Pretul este de 3 euro plus TVA. La parter dispunem de un spatiu de 600 mp cu pretul de 5 euro, plus TVA Colaboram cu agentiile imobiliare, insa nu putem oferi comision, societatea fiind in procedura de reorganizare.

5 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Penthouse 5 camere Baneasa Dezvoltator 274900 €
Penthouse 5 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 5 camere, situat la mansarda imobilului construit in anul 2019, zona Baneasa. Apartamentul beneficiaza de suprafata utila de 120mp, are 5 camere si 3 bai. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa va oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

274900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Penthouse 5 camere Baneasa Dezvoltator 299000 €
Penthouse 5 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 5 camere, situat la mansarda imobilului construit in anul 2019, zona Baneasa. Apartamentul beneficiaza de suprafata utila de 126 mp are 5 camere si 3 bai. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa va oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

299000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Baneasa Dezvoltator 84900 €
Apartament 2 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Situat la doilea etaj al imobilului, apartamentul 15 beneficiaza de spatii generoase. Terasa spatioasa, ce se intinde pe o arie de aproape 9mp, va ofera posibilitatea de a va bucura din plin de natura. De asemenea, acesta va este prezentat in varianta dotarii cu bucatarie deschisa, oferindu-va astfel mult mai mult loc pentru a va desfasura activitatea.

84900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Baneasa Dezvoltator 139900 €
Apartament 3 camere Baneasa Baneasa, Bucuresti

Apartamentul 11 este singurul in regim de 3 camere de la etajul 1 al imobilului, beneficiind de cea mai mare suprafata dintre toate apartamentele de la acest nivel. Terasa se intinde pe o suprafata de aproximativ 34mp, inconjurand perimetral apartamentul. Fiecare dormitor beneficiaza de un dressing, cel matrimonial avand si propria baie. Bucataria va este prezentata in varianta clasica, inchisa.

139900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(