Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

COMISION 0%-Apt 3 camere 75mp superb complet mobilat/utilat vedere lac ParcVerdi

210000 €  De vanzare
Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament superb de 3 camere complet mobilat si utilat, gata de mutare, situat la etajul 6 in renumitul complex rezidential cu regim inaltime 2S+P+10E localizat exceptional intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca/Colentina, avand o vedere spectaculoasa catre lac si oras, precum si o pozitionare foarte avantajoasa la doar cateva minute de Pescariu Sports&Spa, centre comerciale si restaurante, Promenada Mall si metrou Aurel Vlaicu fiind de asemenea accesibile rapid, precum si toate obiectivele importante din zonele de nord si centru ale Capitalei. Imobilul a fost finalizat in anul 2018 de catre un renumit dezvoltator care a acordat o atentie deosebita atat materialelor utilizate la finisarea apartmentelor (dintre care amintim centrala proprie de apartament, parchet lemn triplustratificat, tamplarie tripan etc), precum si la spatiile comune la care intalnim de asemenea o atentie remarcabila la fiecare pas, precum si interes pentru eficienta si functionalitate, dar si pentru siguranta locatarilor, complexul fiind accesibil din ambele strazi cu care se invecineaza, dar accesul fiind asigurat exclusiv locatarilor. Apartamentul are o suprafata utila totala de 75 mp (din care terasa 7mp cu vedere catre Lac si catre zona de Nord a Capitalei) si este eficient compartimentat cu bucatarie inchisa si 2 bai mari (cu geam), astfel incat fiecare spatiu si camera asigura atat confort maxim si functionalitate, mult spatiu de depozitare, dar si starea de bine pe care doar un apartament foarte luminos, cu camere inalte si aerisite si spatii vitrate mari il poate oferi. Pentru orice alte informatii privitor la acest spectaculos apartament, la achizitia caruia beneficiati de COMISION 0%, contactati-ne!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 22-10-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Barbu Vacarescu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare apartament 2 camere Barbu Vacarescu, Bucuresti Proprietar 157000 €
Vanzare apartament 2 camere Barbu Vacarescu, Bucuresti Barbu Vacarescu, Bucuresti

Proprietar, vând ap. 2 camere decomandat în Floreasca/Barbu Văcărescu, complet mobilat și utilat. Apartamentul se află la etajul 3/3, stradal, bloc reabilitat termic, vizavi de Kaufland, Carrefour, Farmacia Tei, Mc’Donalds. Renovat complet în 2022, dispune de geamuri termopan noi, travertin extra pe toată suprafața, mobilă și covoare Mobexpert și Elvila, TV-uri smart, electrocasnice inox LG, cabină duș, geam baie, uși glasvand, electric și sanitare noi, mașină de spălat cu uscător, aer condiționat, camere înalte. Apartamentul dispune de boxă spațioasă la subsol. Vecinătăți : Primăverii, Beller, Calea Floreasca, Dorobanți, Tei, Ștefan cel Mare, Kaufland, Carrefour, Farmacia Tei, Bebe Tei, Mc’Donalds, Lidl One, Lidl Tei, Mall Promenada, Parcul Floreasca, Lacul Floreasca, Parcul Verdi, școli, grădinițe, Liceul C.A. Rosetti, Liceul Jean Monnet, Liceul I.L. Caragiale, Facultatea de Construcții, policlinici și spitale. Transportul în comun în fața blocului, metrou Ștefan cel Mare sau Aurel Vlaicu la 10 minute distanță. NU COLABOREZ CU AGENȚIILE IMOBILIARE !

157000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(