Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere Bucurestii Noi

119900 €  De vanzare
Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul 29 este de 3 camere si se numara printre cele mai spatioase apartamente de acest tip, el bucurandu-se de o suprafata utila de 120,84mp, dintre care 13,53mp reprezinta suprafata terasei. Intrarea in apartament este intampinata de un vestibul generos, dotat cu zona speciala pentru depozitarea hainelor si incaltamintei, acesta fiind urmat de un grup sanitar. Holul spatios face legatura cu toate incaperile apartamentului, de-a lungul sau regasindu-se primul dormitor, pe mana dreapta, ce beneficiaza si de baie proprie. Pe mana stanga, se afla cel de-al doilea dormitor, iar mai apoi, cea de-a treia baie. Holul conduce catre spatioasa zona de zi care beneficiaza de o suprafata de 47,87mp, in cadrul acesteia regasindu-se atat livingul, cat si bucataria open space. Din zona de zi se face accesul catre terasa. In total, apartamentul beneficiaza de doua dormitoare, 3 bai, living, bucatarie si terasa, insumand o suprafata totala de 140,59mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 03-05-2019
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 107 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 4/4
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Bucurestii Noi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Vanzare terenuri constructii 1000 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 850000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 850000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 850000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Teren in intersectia Bucurestii Noi cu Laminorului, vizavi de Afi City, langa statia metrou Laminorului, 1000 mp, 40 m deschidere pe Bucurestii Noi, 25 m deschidere pe Laminorului, certificat urbanism.

850000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 282 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 70000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 70000 €
Vanzare terenuri constructii 282 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 70000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Sector 1, Bucurestii Noi, Sos. Chitilei, vand teren liber 282 mp, 10 m deschidere, cadastru, intabulare, urbanism P+1+M, POT 45%, CUT 1,2, calcan pe hotar, apa+canal pe teren, restul utilitatilor la poarta, ideal pentru resedinta uni/bifamiliala, Sectorul 1, Nord-Vest, Zona linistita case-vile, parcul Maica Teofana la 50 m, complexul comercial Collosseum Carreffour-Leroy Merlin la aprox. 800 m, 1,3 km pana la soseaua de centura, statie autobuze RATB la 50 m, statie tramvai 800 m, statie metrou 1,3 km, scoli, gradinite, lacase de cult, zona comerciala p-ta 16 Februarie pe raza de aprox. 1,5 km, 7-8 km fata de P-ta Victoriei / Gara de Nord. Nu doresc publicitate, nu accept schimburi, rog intermediarii sa se abtina.

70000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 109000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 109000 €
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 109000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Teren intravilan situat pe Strada Trusesti nr.23, deschidere 12m, foarte aproape de metrou si de zona comerciala Carrefour. Zona este linistita, cu multe vile cochete si trafic redus. Utilitati: canalizare, apa, gaze, curent

109000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 360 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 162000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 162000 €
Vanzare terenuri constructii 360 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 162000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Vanzare teren Bucurestii Noi - Laromet - 360mp. Deschidere stradala 12m. Toate utilitatile (gaze, apa, curent, canalizare). 10 min pe jos metrou Laromet, 15 min metrou Bazilescu. Proprietar, fara comision agentie. Pret 450 EUR/ mp

162000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 339000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 339000 €
Vanzare terenuri constructii 1 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 339000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Bucurestii Noi, Chitila, teren strada Renasterii nr. 29 la 10 minute de statia de metrou. Pe teren se poate construi un bloc cu 18-20 de apartamente de 2-3 camere in suprafata totala de 2.000 mp Teren in suprafata de 1080 mp situat pe strada Renasterii la nr 29 Terenul este situat la 750 m de intrarea la metrou si la o distanta de 25 m de soseaua Chitilei unde exista o statie de tramvaiStrada este linistita asfaltata si vecinatatile sunt formate din case cu regim mic de inaltime si bloculete miciPe teren se poate construi un bloc cu 18-20 apartamente de 2-3 camere in suprafata totala de 2000 mpLa strada sunt toate utilitatil

339000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 450 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 210000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 210000 €
Vanzare terenuri constructii 450 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 210000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Terenul este pe strada Fortunei la 250 metri de Parcul Bazilescu. Terenul are suprafata de 450 mp, deschidere la strada Fortunei de 15 m. Terenul are o casa demolabila - oferim si autorizatie demolare Pe teren urma sa construim o casa S+P+E+M, la calcan - oferim si autorizatie de constructie Toate utilitatile sunt la strada Fortunei, zona este foarte linistita, ideal constructie casa

210000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 123900 €
Apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul 30 este de 3 camere si se numara printre cele mai spatioase apartamente de acest tip, el bucurandu-se de o suprafata utila de 135,63mp, dintre care 23,09mp reprezinta suprafata terasei. Intrarea in apartament este intampinata de un vestibul generos, ce face legatura intre toate incaperile apartamentului. Pe mana dreapta regasim primul dormitor, ce beneficiaza de zona pentru dressing si acces catre balcon; bucataria spatioasa care are, de asemenea acces catre balcon; iar in final avem dormitorul matrimonial dotat cu baie proprie. Pe mana stanga, cum intram in apartament, se regaseste a doua baie. Holul conduce catre zona de zi, ce beneficiaza de un spatiu generos de 35,77mp cu acces facil catre cel de-al doilea balcon de care beneficiaza apartamentul. In total, apartamentul beneficiaza de doua bai, 2 dormitoare, o bucatarie, zona de dining, zona de living si doua balcoane, insumand o suprafata totala de 154,27mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

123900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 67900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul este de tip 1A, orespunzatoare fiindu-i apartamentele cu numarul 1, 9, 17, 25. Acest tip de apartament este de doua camere si beneficiaza de o suprafata utila 72,39mp din care suprafata exterioara este 4,47mp. Cum intrati in apartament va intampina un vestibul spatios ce beneficiaza de o zona destinata pentru dressing. In continuare, acesta conduce catre zona de zi. De-a lungul acestui hol, pe mana stanga se afla zona de noapte, unde se regasteste baia si dormitorul. Holul se prelungeste pana in zona de zi unde regasim bucataria open space ce se intruneste cu zona de living, de unde se poate face accesul catre balcon. In total, apartamentul beneficiaza de o suprafata de 77,59mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

67900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 76900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul de tip 3D este de doua camere si beneficiaza de o suprafata utila 85,07mp, din care suprafata exterioara este 24,80mp. Cum intrati in apartament va intampina un vestibul ce face trecerea catre zona de zi unde se regaseste un living spatios si bucataria open space, de unde se face si accesul catre terasa. Conexiunea dintre zona de zi si zona de seara se face printr-un hol, in capatul caruia regasim baia, iar pe mana dreapta, dormitorul. In total, apartamentul beneficiaza de o suprafata de 98,28mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

76900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 75900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul este de tip 2B, orespunzatoare fiindu-i apartamentele cu numarul 6 si 14. Acest tip de apartament este de doua camere si beneficiaza de o suprafata utila 75,21mp din care suprafata exterioara este 4,47mp. Cum intrati in apartament va intampina un vestibul ce conduce catre zona de zi. De-a lungul acestui hol, pe mana dreapta se afla zona de noapte, unde se regasteste un grup sanitar, apoi dormitorul dotat cu baie proprie si dressing. Holul se prelungeste pana in zona de zi unde regasim bucataria inchisa, separata de living. Din living se poate face accesul catre balcon. In total, apartamentul beneficiaza de o suprafata de 89,59mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

75900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 64900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul este de tip 1B, orespunzatoare fiindu-i apartamentele cu numarul 2, 10, 18, 26. Acest tip de apartament este de doua camere si beneficiaza de o suprafata utila 63,64mp din care suprafata exterioara este 4,47mp. Cum intrati in apartament va intampina un vestibul ce conduce catre zona de zi. De-a lungul acestui hol, pe mana dreapta se afla zona de noapte, unde se regasteste baia si dormitorul. Holul se prelungeste pana in zona de zi unde regasim bucataria semi-deschisa ce se intruneste cu zona de living, de unde se poate face accesul catre balcon. In total, apartamentul beneficiaza de o suprafata de 73,45mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 67900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Straulesti Apartments va prezinta un proiect edificat în baza idealului nostru: construirea unui imobil ce facilitează dezvoltarea unei legături speciale între om și căminul său.  Noi știm ce investiție înseamnă o nouă locuință, atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al timpului: ore întregi transformate în zile și luni de căutare a căminului care se mulează cel mai bine pe nevoile dumneavoastră. Cautarea a luat sfarsit! Sunati acum si rezervati-va apartamentul la care ati visat de atata timp! Apartamentul este de tip 1D, orespunzatoare fiindu-i apartamentele cu numarul 4, 12, 20, 28. Acest tip de apartament este de doua camere si beneficiaza de o suprafata utila 65,77, din care suprafata exterioara este 4,47mp. Cum intrati in apartament va intampina un vestibul ce conduce catre zona de zi. De-a lungul acestui hol, pe mana dreapta se afla zona de noapte, unde se regasteste baia si dormitorul. Holul se prelungeste pana in zona de zi unde regasim bucataria open space ce se intruneste cu zona de living, de unde se poate face accesul catre balcon. In total, apartamentul beneficiaza de o suprafata de 77,59mp. Fiecare apartament din cadrul proiectului a fost gândit ergonomic, pentru a vă asigura un comfort sporit în utilizarea acestuia. Compartimentarea eficientă pusă la dispoziție facilitează utilarea practică a apartamentului, menită să vă satisfacă atât nevoile, cât și pretențiile. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit, împreună cu o experiență la care ați visat. Calitatea deosebită a construcției, spațiile generoase, dotările de excepție și finisajele alese în scopul realizării “apartamentului dumneavoastră”, ne recomandă că fiind prima opțiune în alegerea noului dumneavoastră cămin.

67900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 2 camere Bucurestii Noi, Bucuresti Proprietar 88500 €
Vanzare apartament 2 camere Bucurestii Noi, Bucuresti Bucurestii Noi, Bucuresti

Dezvoltator Propietar Propietar Bloc nou S+P+2+M Toate utilitățile cu posibilitatea de a vă (Muta in 30 de zile.) Apartament 2 Camere cu posibilitatea de 3 Camere situat la etajul 3/3 Dispune de o terasă superbă cu vedere spre bulevard buc-noi (metrou) Suprafața utilă de 68mp terasă 13mp Finisaje se vor amenaja după preferința dvs. Va pot sta la dispoziție pentru mai multe detalii si eventual o vizionare: nr tel 0765774805

88500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 850000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 850000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 850000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Teren in intersectia Bucurestii Noi cu Laminorului, vizavi de Afi City, langa statia metrou Laminorului, 1000 mp, 40 m deschidere pe Bucurestii Noi, 25 m deschidere pe Laminorului, certificat urbanism.

850000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi, Bucuresti Proprietar 135000 €
Vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi, Bucuresti Bucurestii Noi, Bucuresti

PROPRIETAR 0% comision vand apartament 2 camere nou 73 mp-construiti 85.000€ vand apartament 3 camere nou 120 mp-construiti 135.000€ constructie 2018 realizata din: -Structura de Beton(B400) -Caramida Porotherm austria -Sistem de izolatie polistiren 10 (Dalmatian)  -Tamplarie termopan REHAU SYNEGO Germania(7camere) -Geam termopan tripan 4 anotimpuri  -Instalatie electrica marca Gewiss -Instalatii termoficare Romstal  -Centrala buderus -Balustrada aluminiu eloxat  -Video-interfon -Usa metalica MACO Ideal pentru investitie(Chirie) Apartamentele sunt cautate mai ales pentru linistea asigurata de zona, strazile bine intretinute si nivelul mic de inaltime a contructiilor. Un avantaj major al proiectului este faptul ca acest bloc se incadreaza in noul trend al pietei rezidentiale locale - imobilele de tip boutique, unde intimitatea si confortul ambientului se imbina intr-o maniera care satisface pana si cele mai exigente asteptari. Datorita numarului mic de apartamente( 4 APARTAMENTE) personalizate pentru fiecare client in parte, arhitecturii si designului proiectului, calitatea materialelor folosite, clientii pot beneficia de un raport calitate-pret de exceptie. !!! NUMAR DE CONTACT : 0745148223/0768486945 !!! confort: lux , numar nivele: 2 , numar camere: 2 , numar bai: 1 , etaj: etaj 1 , compartimentare: decomandat , anul constructiei: 2018 ,

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 282 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 70000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 70000 €
Vanzare terenuri constructii 282 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 70000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Sector 1, Bucurestii Noi, Sos. Chitilei, vand teren liber 282 mp, 10 m deschidere, cadastru, intabulare, urbanism P+1+M, POT 45%, CUT 1,2, calcan pe hotar, apa+canal pe teren, restul utilitatilor la poarta, ideal pentru resedinta uni/bifamiliala, Sectorul 1, Nord-Vest, Zona linistita case-vile, parcul Maica Teofana la 50 m, complexul comercial Collosseum Carreffour-Leroy Merlin la aprox. 800 m, 1,3 km pana la soseaua de centura, statie autobuze RATB la 50 m, statie tramvai 800 m, statie metrou 1,3 km, scoli, gradinite, lacase de cult, zona comerciala p-ta 16 Februarie pe raza de aprox. 1,5 km, 7-8 km fata de P-ta Victoriei / Gara de Nord. Nu doresc publicitate, nu accept schimburi, rog intermediarii sa se abtina.

70000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 109000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 109000 €
Vanzare terenuri constructii 300 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 109000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Teren intravilan situat pe Strada Trusesti nr.23, deschidere 12m, foarte aproape de metrou si de zona comerciala Carrefour. Zona este linistita, cu multe vile cochete si trafic redus. Utilitati: canalizare, apa, gaze, curent

109000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 84900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

84900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 64900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 75900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

75900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 64900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 67900 €
Apartament 2 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

67900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 123900 €
Apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

123900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Bucurestii Noi Dezvoltator 119900 €
Apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucurestii Noi, Bucuresti

Proiectul nostru vă oferă posibilitatea de a alege unul dintre cele 30 de apartamente compartimentate în 2 și 3 camere, cu suprafețe generoase de până la 154mp, beneficiind în același timp și de balcon sau terasă. Toate elementele sunt configurate astfel încât să se îmbine perfect unele cu celelalte pentru a vă oferi căminul pe care vi l-ați dorit împreună cu experiență la care ați visat.

119900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 360 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 162000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 162000 €
Vanzare terenuri constructii 360 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 162000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Vanzare teren Bucurestii Noi - Laromet - 360mp. Deschidere stradala 12m. Toate utilitatile (gaze, apa, curent, canalizare). 10 min pe jos metrou Laromet, 15 min metrou Bazilescu. Proprietar, fara comision agentie. Pret 450 EUR/ mp

162000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 339000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 339000 €
Vanzare terenuri constructii 1 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 339000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Bucurestii Noi, Chitila, teren strada Renasterii nr. 29 la 10 minute de statia de metrou. Pe teren se poate construi un bloc cu 18-20 de apartamente de 2-3 camere in suprafata totala de 2.000 mp Teren in suprafata de 1080 mp situat pe strada Renasterii la nr 29 Terenul este situat la 750 m de intrarea la metrou si la o distanta de 25 m de soseaua Chitilei unde exista o statie de tramvaiStrada este linistita asfaltata si vecinatatile sunt formate din case cu regim mic de inaltime si bloculete miciPe teren se poate construi un bloc cu 18-20 apartamente de 2-3 camere in suprafata totala de 2000 mpLa strada sunt toate utilitatil

339000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 450 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 210000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 210000 €
Vanzare terenuri constructii 450 mp Bucuresti, Bucurestii Noi - 210000 EURO Bucurestii Noi, Bucuresti

Terenul este pe strada Fortunei la 250 metri de Parcul Bazilescu. Terenul are suprafata de 450 mp, deschidere la strada Fortunei de 15 m. Terenul are o casa demolabila - oferim si autorizatie demolare Pe teren urma sa construim o casa S+P+E+M, la calcan - oferim si autorizatie de constructie Toate utilitatile sunt la strada Fortunei, zona este foarte linistita, ideal constructie casa

210000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
garsoniera de lux , prima inchiriere Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
garsoniera de lux , prima inchiriere Bucurestii Noi, Bucuresti

Dream house Imobiliare va propune o garsoniera pe soseaua Chitilei, la 7 minute de parcul Basilescu si de metrou, garsoniera este amplasata la etajul 1 al unui bloc finalizat in 2019, este mobilata si utilata cu mobilier ikea, masina de spalat, garsoniera este la prima inchiriere, iar mobilierul si electrocasnicele sunt noi. blocul dispune de lift si de parcare subterana

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă renovată, mobilată si utilată, disponibilă imediat, Bucurestii Noi - Șos Chitilei; comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Casă renovată, mobilată si utilată, disponibilă imediat, Bucurestii Noi - Șos Chitilei; comision 0% Bucurestii Noi, Bucuresti

Casă din cărămidă alcătuită din 3 camere + dependinte, cu suprafata construită de 88 mp si utilă 72 mp + garaj 24 mp. Este izolată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm, polistiren extrudat sub podea, iar în pod cu dublu strat de vată bazaltică. Este acoperită cu tablă tip Lindab. Casa a fost consolidată si renovată în 2015, cu materiale de calitate superioară: parchet, gresie, faianța. A fost înlocuită instalația electrică, termică si sanitară. Casa se vinde complet mobilată: mobilier Kika, și utilată cu electrocasnice noi și performante: Bosch, Ariston, Indesit. Bucătărie modulară făcută la comandă în 2016. Tencuială decorativă pe casă, garaj, cămară, pivniță, camera tehnică. Centrală termică de 28 kw cu boiler de 60 L incorporat AC, tâmplărie cu geamuri termopan PVC cu 5 camere, rulou exterior la dormitor, uși lemn masiv Porta Doors, baie cu aerisire. Curtea are căile de acces pavate, scurgeri fluviale sunt îngropate și o zona verde intimă: brazi, magnolie, salcâm, terasă și loc pentru grătar. Sistem antiefracție wireless cu monitorizare. Imobilul se află într-o zona liniștita de case, cu spatii verzi si vecini de calitate. Dispune de toate utilitățile: curent electric, gaz, apă, canalizare, internet si cablu tv. In apropiere avem: mijloace de transport în comun, Piața 16 Februarie, Parcul Bazilescu. Casa are documentatie cadastrtală, este intabulată in Cartea Funciară, are Certificat de Performantă Energetică si este disponibilă imediat.

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
SECTOR 1 - CHITILA, vanzare 10.800 mp. teren in zona Carrefour Colosseum Agentie - 0 comision - exclusivitate 399600 €
SECTOR 1 - CHITILA, vanzare 10.800 mp. teren in zona Carrefour Colosseum Bucurestii Noi, Bucuresti

Muntenia Grup, ofera spre vanzare teren intravilan in suprafata totala de 10.800 mp. situat in CHITILA ( Sector 1 ), in zona Depou Triaj Bucuresti, langa Stadionul Tractiunea, aprox. vis a vis de: Carrefour Colosseum, , Colosseum Retail Park si Leroy - Merlin. Terenul are dimensiunea de 58 ml. (deschidere stradala) si adancimea de 187 ml. Conform Certificat de Urbanism, terenul beneficiaza de urmatorii indicatori urbanistici: Pentru incinte tehnice dispersate = POT max.70% (pt. 1 – 3 niveluri), POT max. = 50% (pt. 4-6 niveluri si peste), CUT max. = 1 (pt. 1 nivel), CUT max. = 1,6 (pt. 2 niveluri), CUT max. = 2 (pt. 3 niveluri), CUT max. = 2,2 (pt. 4-5 niveluri), CUT max. = 2,4 (pt. 6 niveluri si peste) . Pentru incinte tehnice in zone industriale = POT max.80% . Pentru birouri = POT max.70% (pt. 1 – 3 niveluri), POT max.70% (pt.4-6 niveluri si peste). Utilitatile sunt la teren ( apa, energie electrica si gaze).

399600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(