Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Foisorul de Foc - 66000 EURO

66000 €  De vanzare
Decomandat, living mare, camerele 4 si 5 din releveu fiind unite. Din camera 5 se poate separa o portiune prin perete semitransparent, rezultand o camera mica pentru un copil sau alta persoana, un birou etc Etaj 2 din 3, singur pe etaj in bloc mic din 1946, fara lift, imbunatatiri, incalzire cu centrala pe gaz. Vedere in partea opusa strazii spre o gradina, deci liniste. .Bucataria are iesire spre o terasa La subsol boxa de 2 mp si camera mica de 5 mp, care pot fi folosite ca atelier.sau pastrarea cauciucurilor, pieselor auto Blocul are curte in indiviziune fortata. Se vinde si cota-parte din curte , unde se poate parca, repara, spala o masina sau lasa copiii sa se joace supraveghiati Constructie izolata termic Peretii interiori vopsiti cu lavabil alb Tevile pentru incalzire / apa calda din cupru Avand numai 3 etaje, constructia nu a fost afectata de cutremurul din 1977. Detin asigurare de multi ani la cutremur si alte incidente - inundatii, incendii- Niciodata nationalizat.!! .Pret negociabil Accept cumparatori cu credit ipotecar Apartamentul este in mare parte evacuat . Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3

Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 114
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Foisorul de Foc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Foisorul de Foc  - 1800 EURO lunar Proprietar 1800 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Foisorul de Foc - 1800 EURO lunar Foisorul de Foc, Bucuresti

Depozit de inchiriat, zona foisorul de foc, langa spitalul de chirurgie osoasa. 30 mp3 , A/C , parcare, curent , apa, gresie, termopane, etc. 1800 lei / luna, + o luna garantie Destinat exclusiv depozitarii. 07******99 Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(