Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Manastirea Casin - 105000 EURO

105000 €  De vanzare
Comanac Costel Casa P+M, supr.utila142mp, cu teren, com. Manastire Casin jud. Bacau Obiectul vanzarii: casa P+M, suprafata totala utila-142 mp si terenul anexat(curte-800 mp., livada-500 mp si teren arabil-600mp.) ,in Comuna Manastirea Casin, jud. Bacau, Str. Ghe.Stefan Voievod. Casa, datorita faptului ca este situata la o cota superioara, privind spre raul Casin, ofera de la balcon o priveliste deosebita asupra reliefului din apropiere- padurea de brazi de pe dealul Carpinis si zona montana.Parterul este din zidarie, mansarda-separata de parter printr-o placa de beton armat este pe structura de lemn,acoperita cu tigla. Casa are 4 camere, mobilate,bucatarie si 2 bai.Curtea, in suprafata de 800 mp. are gard din scanduri, acoperit cu tabla zincata. Dotari: apa curenta- fantana cu hidrofor, racord la reteaua electrica, incalzire-sobe din teracota, boiler electric epentru apa calda, aragaz mixt(electric si gaz), frigider, masina de spalat, canalizare cu fosa septica.

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 62
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 142 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Manastirea Casin.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Manastirea Casin. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Manastirea Casin.

Este Manastirea Casin zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Manastirea Casin  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Bacau, Manastirea Casin - 105000 EURO Manastirea Casin, Manastirea Casin , jud. Bacau

Obiectul vanzarii: casa P+M, suprafata totala utila-142 mp si terenul anexat(curte-800 mp., livada-500 mp si teren arabil-600mp.) ,in Comuna Manastirea Casin, jud. Bacau, Str. Ghe.Stefan Voievod. Casa, datorita faptului ca este situata la o cota superioara, privind spre raul Casin, ofera de la balcon o priveliste deosebita asupra reliefului din apropiere- padurea de brazi de pe dealul Carpinis si zona montana. Parterul este din zidarie, mansarda-separata de parter printr-o placa de beton armat este pe structura de lemn,acoperita cu tigla. Casa are 4 camere, mobilate,bucatarie si 2 bai. Curtea, in suprafata de 800 mp. are gard din scanduri, acoperit cu tabla zincata. Dotari: apa curenta- fantana cu hidrofor, racord la reteaua electrica, incalzire-sobe din teracota, boiler electric pentru apa calda, aragaz mixt(electric si gaz), frigider, masina de spalat, canalizare cu fosa septica. Pretul afisat este fara mobilier. Case de vanzare - Manastirea Casin , Case de vanzare - Bacau

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(