Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere

120000 €  De vanzare
COMISION 0 VIB IMOBILIARE va aduce in atentie vanzarea unui apartament cu 3 camere amplasat in zona Piata Ion Mihalache, intersectie cu Str.Radu Boiangiu. Apartamentul prezentat este confort 1, decomandat, etaj 1/8, suprafata construita de 85 mp, suprafata utila de 69 mp, an constructie 1979. Este un apartament cu o impartire buna, cu un hol generos din care se face repartizarea pe camere .Suprafetele camerelor sunt dupa cum urmeaza: living 17,16 mp, camera 11,87 mp, camera 11,94 mp, bucatarie 8,27 mp, baie 3,20 mp, balcon 15 mp. Proprietatea se incalzeste de la reteaua centralizata furnizoare de caldura, are apometre si repartitoare, ceea ce duce la costuri reduse de intretinere. Apartamentul este locuibil. Are parchet de lemn reconditionat recent, gresie si faianta bine intretinute, termopan si tamplarie interioara schimbate in anul 2012, este prevazut cu aparat de aer conditionat. Balconul are 15 mp, este pe toata suprafata apartamentului are iesire din bucatarie, zona in care este mai lat, permitand o masuta cu scaune pentru cafeaua de dimineata. Blocul, liftul sunt reabilitate, pastrate in ordine, vecinii sunt unii civilizati, cheltuielile de intretinere sunt mici. Gradinita, scoaia, liceu, magazine de toate profilele, piata, Metrou Piata Victoriei, sunt argumente care sa te determne sa te opresti si sa iei in calcul aceasta oportunitate. Aflat in zona centrala aerisita, amplasat stradal, se preteaza pentru locuit, insa si pentru o activitate economica. Este bine izolat fonic si termic, permite organizarea unei bucatarii generoase cu zona de dinning. Intrarea in bloc se face prin spatele blocului, zona unde este verdeata, exista un loc de joaca amenjat, este foarte multa liniste. Poate deveni locul desavarsit in care sa evadezi dupa o zi de munca, in care sa iti schimbi stilul de viata. Fara comision din partea cumparatorului. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Pe site din 08-06-2018
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ion Mihalache zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Ion Mihalache  - 1000000 EURO lunar Proprietar 1000000 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Ion Mihalache - 1000000 EURO lunar Ion Mihalache, Bucuresti

Hotelul este aflat in zona Hala Traian, chiar langa Ambasada Danemarcei si a Croatiei. Este o zona rezidentiala de exceptie. Hotelul este proaspat renovat si dispune de 13 camere spatioase si cu dotari calitative desfasurate pe 3 etaje. De asemenea hotelul dispune si de un restaurant cu 40 de locuri si o crama de 35 locuri, ambele functionale, precum si de bucatarie dotata si functionala. Suprafata construita a proprietatii este de 1000mp Hotelul dispune de toate autorizatiile de functionare + ISU Proprietatea are o nota de 8.8 pe booking.com si un grad de ocupare de peste 80% constant, fiind o afacere profitabila. Hotelul poate fi preluat ca si afacere, pe langa suma de achizitie se plateste chirie direct la proprietar, ori poate fi cumparat ca afacere + cladire Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1000000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(