Anunturi imobiliare particulari

Apartament 3 camere, spatios | Imobil '90, Nerva Traian

105000 €  De vanzare

Apartamentul se afla in apropiere de Bulevardul Octavian Goga, intr-o zona linistita, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, magazine, unitati de invatamant/ bancare etc. Locuinta este spatioasa si are o compartimentare decomandata, suprafata de 73 mp utili fiind foarte bine valorificata. Livingul are acces in balconul propriu, cele doua dormitoare sunt luminoase, iar bucataria este inchisa; apartamentul beneficiaza de o baie principala si o baie de serviciu. Finisajele sunt clasice si includ: parchet bine intretinut in camere, gresie si faianta in bucatarie, bai si hol. Apartamentul face parte din oferta HABITAT Brokers de proprietati cu 0% comision la cumparare! Va recomandam calduros sa ne contactati pentru mai multe detalii sau vizionare!

Caracteristici:

Suprafata utila: 73 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 8/8
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:

Agentie - 0 comision 204000 €
Unirii Splai-Timpuri Noi,apartament nou/modern Nerva Traian, Bucuresti

Se ofera spre vanzare, apartament 3 camere in zona Splaiul Unirii - Timpuri Noi la etajul 2/5 intr-un bloc construit in 2007. Apartamentul a fost renovat in 2015, dupa un plan facut de o casa de design si arhitectura, folosindu-se finisaje din gama superioara si lux: marmura Italia, travertin, vopsea Benjamin Moore, etc. Este compus dintr-un living de aprox 55 mp, bucatarie inchisa , doua dormitoare, doua bai si doua balcoane (unul inchis, pe toata lungimea dormitoarelor, si unul deschis sub forma unei mici terase). Apartamentul este complet mobilat si utilat (o parte din electrocasnice inca au garantie) si se vinde ca atare. Mai dispune de un spatiu de depozitare comun in subsolul imobilului. Spatiile vitrate confera apartamentului lumina naturala ,ferestrele dotate cu storuri aluminiu , impartire ideala , are centrala proprie iar imobilul beneficiaza de monitorizare si paza non stop. Detaliile fac diferenta! Va invitam la vizionare Comision "0" Oferta reprezentata exclusiv Broker Marius MARCU www.k-imobiliare.ro

204000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 175000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

Vind apartament Nerva Traian, nr. 1, sector 3, Bucuresti; 3 camere decomandate, 80,29 mp, etaj 4 din 8, doua apt. pe nivel, doua bai, hol 14 mp. cu dressing 3 ml. Amenajari recente: gresie, faianta, parchet 12 mm, doua AC, alarma antiefractie, geamuri termopan cu blat marmora, doua balcoane; cablu TV si internet RCS&RDS, cadastru si intabulare PROPRIETAR. Pret 175 000 euro., incalzire: Incalzire centralizata, numar etaj: 8, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 80, anul constructiei: 1990

175000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Inchiriere garsoniera Nerva Traian, Bucuresti

Inchiriez garsoniera, zona Nerva Traian, complet mobilata si utilata, 50 mp, 350 euro, suprafata utila: 50

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 96500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

13 februarie 2018 Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere situat in spatele blocului Loto de pe Nerva Traian. Aveti atasat schita apartamentului in poze. Vecintati:Vitan Mall, Metrou Timpuri Noi, Unirii, Nerva Traian, Piata Vitan, Parculetul Octavian Goga, Camera de Comert.

96500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 550 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

Apartament 3 camere, curat, proaspat renovat, in spatele blocului Loteriei nationale, etajul 2/8, centrala proprie, disponibil imediat, loc de parcare platit

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 600 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

Inchiriez ap. 3 camere - Stradal Zona Nerva Traian - Loterie Et. 1/8 dec , 90mp 2 gr. sanitare Aer conditionat Usa metalica cu sistem antifurt Buc. Mobilata Firma/particular Pot raspunde la tel intr-e orele 8:00/9:00 sau 18:00/21:00

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 126300 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

Proprietar ,vand Apartament 3 camere decomandat 77 mp tip hol H ,dimensiuni: 20.41 mp living,camera 1 14.16 mp,camera 2 12.04 mp,bucatarie 11 mp,baie 1 4mp baie 2 2mp, in spatele blocului Loteriei nationale intersectie nerva traian cu octavian goga ,zona linistita,scara curata, blocul ibtra in reabilitare martie 2018, la 2 minute de parc Casa de pensii ,balcon inchis termopane,imbunatatiri multiple,loc parcare Primarie in fata scarii,accept credit.

126300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 550 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

3 camere 100 mp Nerva Traian, dotat, mobilat, renovat, loc de parcare, scoala vsv, 5 minute metrou.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

In calitate de Particular va prezint un frumos apartament situat in centrul bucurestiului pe strada nerva traian nr 12 bloc M37, etaj 9/10. Blocul este situat la strada principala si la parter aveti market, brutarie, farmacie si alte magazine cat si statia de tramvai este exact in fata blocului. Metroul timpuri noi este la 1- 2 statii de tramvai. Apartamentul este compartimentat astfel: 1 living cu bucatarie open space , 1 debara langa bucatarie, hol, baie cu cabina de dus, dresing/debara, dormitor. Mobila este mobexpert si ikea, electrocasnice noi. Apartamentul a fost renovat de curand si este prima inchiriere. Costurile de intretinere sunt mici deoarece blocul este foarte bine intretinut, are inclusiv supraveghere video.Din 15 februarie este disponibil. Va asteptam la vizionare.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 117000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Nerva Traian, Bucuresti

Imobilul ste situat la 1 minut de mers pe jos de la Str. Nerva Traian intr-un bloc finalizat 2016. Acesta este construit pe cadre din beton armat cu pereti din zidarie de caramida poroterm si beneficiaza de termoizolatie exterioara 15cm, tamplarie Qfort tripan cu sticla low-e, doua lifturi si spatii comune placate cu piatra naturala. Apartamentul este dotat cu: -centrala termica proprie Buderus garantata 5 ani -pereti despartitori caramida si fonoizolatie -finisaje ultralux Porcelanossa, Egger, etc. -obiecte sanitare si baterii Hansgrohe, Geberit, Franke si Ideal Standard, etc. -mobilier customizat din mdf si pal Egger cu sisteme Blum si Hafele -pat, canapea, covoare si perdele din materiale naturale montate pe sisteme tip Horeca garantate 15 ani -corpuri de iluminat cu iluminat led si controlabil de pe telefonul mobil Apartamentul este compus din: -living+bucatarie deschisa 36,5mp -dormitor 12mp -baie 7mp -terasa 4,5mp Disponibilitate imediata!

117000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 130000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

proprietar, nerva traian, bloc 2000, amenajat pentru birou, parcare adp apartament de 2 camere, avand o suprafata utila de 65 m.p., suprafata totala de 67 m.p., situat la etajul 5/8, intr-un bloc de tip monolit, finalizat in anul 2000, aflat pe str. nerva traian, la numarul 14. in pretul de vanzare sunt incluse, ca si imbunatari, urmatoarele:(1) centrala termica in condensatie ariston genus evo pro 23kw (cea mai performanta de la ariston), in garantie pana in anul 2021, cu chronotermostat ariston sensys, sistem de gaze refacut in totalitate in anul 2016, instalatie de incalzire pe cupru, radiatoare de otel purmo;(2) apometre;(3) 2 aparate de ac samsung si electrolux de 12.000 de btu, cu reviziile anuale efectuate;(4) sistem de alarma paradox, cu senzori de miscare si de fum;(5) marmura lotus rosalia pe hol, in baie si in bucatarie si lastre de marmura rosso anatolia in baie;(6) lavoir si baterie de lavoir villeroy&boch;(7) parchet stratificat de provenienta italiana;(8) usa de intrare in apartament cu 15 puncte de inchidere, broasca cisa, vizor panoramic, panouri decorative de interior si de exterior, izolatie termica, izolatie fonica de 30 de decibeli, feronerie exterioara (bara) argintie, feronerie interioara argintie (maner);(9) usi interioare land door design;(10) videointerfon.optional, apartamentul se poate vinde mobilat, total sau partial, in functie de preferintele cumparatorului. mobilierul este de birou, facut pe comanda la mobexpert, scaunele sunt achizitionate de la mobexpert, iar corpurile de iluminat sunt din gama de lux a magazinului kika, pentru apartamentul complet mobilat, la pretul convenit adaugandu-se suma de 7000 de euro.costurile de intretinere ale apartamentului sunt mici, avand in vedere sistemul de contorizare individuala. apartamentul beneficiaza de un loc de parcare de la adp, supravegheat video. a fost efectuat cadastru si este intabulat.blocul a fost construit in anul 2000, de catre primaria sectorului 3, pe structura de cadre de beton armat, fiind proiectat si realizat sa reziste la cutremure de peste 8 grade pe scara richter. subsolul, inalt de 3,5 -4 m, este realizat numai din pereti de beton armat si adaposteste si un buncar atomic. blocul este supravegheat video, interior si exterior, cu un sistem de monitorizare format din 8 camere. statiile de ratb si de tramvai se afla la 2 min, statia de metrou timpuri noi la 5 min, biblioteca nationala si tribunalul bucuresti la 10 min, unirea la 15 min. langa imobil se afla scoala 81, printre cele mai cautate din bucuresti. in apropriere se afla mega image, profi, banci, restaurante, salon de infrumusetare, salon de flori si sali de sport.

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 130000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

proprietar, nerva traian, bloc 2000, amenajat pentru birou, parcare adp apartament de 2 camere, avand o suprafata utila de 65 m.p., suprafata totala de 67 m.p., situat la etajul 5/8, intr-un bloc de tip monolit, finalizat in anul 2000, aflat pe str. nerva traian, la numarul 14. in pretul de vanzare sunt incluse, ca si imbunatari, urmatoarele:(1) centrala termica in condensatie ariston genus evo pro 23kw (cea mai performanta de la ariston), in garantie pana in anul 2021, cu chronotermostat ariston sensys, sistem de gaze refacut in totalitate in anul 2016, instalatie de incalzire pe cupru, radiatoare de otel purmo;(2) apometre;(3) 2 aparate de ac samsung si electrolux de 12.000 de btu, cu reviziile anuale efectuate;(4) sistem de alarma paradox, cu senzori de miscare si de fum;(5) marmura lotus rosalia pe hol, in baie si in bucatarie si lastre de marmura rosso anatolia in baie;(6) lavoir si baterie de lavoir villeroy&boch;(7) parchet stratificat de provenienta italiana;(8) usa de intrare in apartament cu 15 puncte de inchidere, broasca cisa, vizor panoramic, panouri decorative de interior si de exterior, izolatie termica, izolatie fonica de 30 de decibeli, feronerie exterioara (bara) argintie, feronerie interioara argintie (maner);(9) usi interioare land door design;(10) videointerfon.optional, apartamentul se poate vinde mobilat, total sau partial, in functie de preferintele cumparatorului. mobilierul este de birou, facut pe comanda la mobexpert, scaunele sunt achizitionate de la mobexpert, iar corpurile de iluminat sunt din gama de lux a magazinului kika, pentru apartamentul complet mobilat, la pretul convenit adaugandu-se suma de 7000 de euro.costurile de intretinere ale apartamentului sunt mici, avand in vedere sistemul de contorizare individuala. apartamentul beneficiaza de un loc de parcare de la adp, supravegheat video. a fost efectuat cadastru si este intabulat.blocul a fost construit in anul 2000, de catre primaria sectorului 3, pe structura de cadre de beton armat, fiind proiectat si realizat sa reziste la cutremure de peste 8 grade pe scara richter. subsolul, inalt de 3,5 -4 m, este realizat numai din pereti de beton armat si adaposteste si un buncar atomic. blocul este supravegheat video, interior si exterior, cu un sistem de monitorizare format din 8 camere. statiile de ratb si de tramvai se afla la 2 min, statia de metrou timpuri noi la 5 min, biblioteca nationala si tribunalul bucuresti la 10 min, unirea la 15 min. langa imobil se afla scoala 81, printre cele mai cautate din bucuresti. in apropriere se afla mega image, profi, banci, restaurante, salon de infrumusetare, salon de flori si sali de sport.

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 109000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Nerva Traian, Bucuresti

Nerva Traian, strada Vlad Dracu nr 11, acasa in zona linistita si aproape de toate utilitatile (parc, metrou, mall, centru). Proprietar vand apartament tip ,,hol H'' NEMOBILAT care necesita renovare. Apartamentul situat la 5 minute de metrou Timpuri Noi, cu suprafata utila de cca 77 mp ( inclusiv balcon) este situat la etajul 3/8 pe strada Vlad Dracu nr 11, adiacent Nerva Traian intr-un bloc dat in folosinta in anul 1990. Apartamentul detine si un loc de parcare inchiriat de la PS3. Blocul din 1990 a fost termoizolat cu 4 ani in urma si detine certificat energetic clasa A. Apartamentul detine toate actele la zi, necesare in vederea vanzarii. Optiuni interior:2 grupuri sanitare,Aer conditionat,Apometre,Balcon,Izolatie termica,Termopan,Usa metalica Optiuni exterior:Interfon,Lift,Loc parcare,Reabilitat termic,Structura beton

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 109000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

Nerva Traian, strada Vlad Dracu nr 11, dec., et. 3/8,77 mp, 1990, acasa in zona linistita si aproape de toate utilitatile (parc, metrou, mall, centru)

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 375 €
Inchiriere garsoniera Nerva Traian, Bucuresti

Nerva Traian, lux, Vasile Carlova nr. 6, open space, etaj 2/8, vedere pe fata, jacuzzi, aer conditionat, usa metalica, scara curata si intretinuta, termen lung, garantie 1 luna+1 luna avans, pret negociabil, disponibila de luni 05.02.2018 Optiuni interior:Apometre,Internet,Aragaz,Frigider,Liber,Televizor,Aer conditionat,Balcon,Inst. electrice noi,Masina de spalat,Termopan,Cablu,Inst. sanitare noi,Renovat,Usa metalica Optiuni exterior:Lift,Reabilitat termic

375 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 700 €
Vanzare teren constructii 1700 mp Nerva Traian, Bucuresti

vand teren intravililan 1700mp 18 m deschidere cadastru intabulare, suprafata totala: 1700, Front stradal: 18

700 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 86000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

POZITIE DEOSEBITA - NERVA TRAIAN- O. GOGA - 2 camere, str. Emil Garleanu nr. 12, in spatele blocului LOTO de pe nerva TRAIAN, bloc reabilitat termic,  construit in anii 1990, dec, 60 mp utli, living 20 mp, camera 14 mp, bucatarie 12 mp, camara 2.5 mp, se vinde mobilat, parter/8, recent renovat, geamuri termopane noi, AC, G, F, P, T, usa metalica, loc parcare

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Nerva Traian, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in vecinatatea birourilor Timpuri Noi Square, la 3 min de statia de metrou Timpuri Noi. Apartament mobilat modern, comod. Living cu canapea de piele si masa asortata, TV, instalatie de sunet surround, Wi-Fi. Dormitor matrimonial cu masa de toaleta, rafturi utile si dresing ultra modern. Dormitor tineret cu masa de toaleta/birou. Bucatarie cu plita pe gaz si electrica, cuptor exceptional, dulapuri, rafturi, prize la indemana, frigider cu usa dubla si masina de facut gheata. Baie ultra amenajata, mobilata, cabina de dus cu volum suficient si instalatie de apa moderna, chiuveta pe blat, vas WC cu spalator tip bideu. Bloc cu intrare stradala, palier larg, curat, amenajat lux, 2 lifturi. Tot confortul pentru 500 Euro pe luna, contract declarat si proprietari care nu va deranjeaza.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 999 €
Inchiriere spatiu comercial Nerva Traian, Bucuresti

Nerva Traian, spatiu comercial situat la parter+demisol, imobil nou, toate utilitatile, contorizare separata, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, 2 bai. Adresa L. C. Dumitru papazoglu nr 68. spatiu comercial situat la parter+demisol, imobil nou, toate utilitatile, contorizare separata, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala, 2 bai. Adresa L. C. Dumitru papazoglu nr 68. FOOST LABORATOR PRAJITURI

999 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Nerva Traian, Bucuresti

Cazare garsoniera pe regim hotelier. Zona Vasile Carlova Nerva Traian. Are un design modern si elegant, un spatiu generos. TV led, bucatarie complet utilata, masina de splat, frigider. Cazare 25euro pe zi, 50lei-3h. Detalii si rezervari la Telefon! 762 - arata telefon - sau 723 - arata telefon - .

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 90000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

COMCOMISION 0 Va prezentam la vanzare un apartament cu 2 camere aflat in zona Unirii - Nerva Traian, confort 1 semidecomandat, etaj 8/10, suprafata utila este 47 mp, suprafata totala 52 mp, an constructie 2011. Apartamentul din prezentare, face parte dintr-un imobil construit de catre Ecosystima SRL, firma specializata in constructii rezidentiale si de birouri. Se desfasoara pe un teren in suprafata de 820 mp, si are 46 apartamente de 1,2,3,4, camere. Imobilul are pereti exteriori din beton in totalitate, pereti care au o grosime de 25 cm. Fatada blocului este prevazuta cu termosistem pentru asigurarea confortului termic si este finisata cu vopsea acrilica pentru exterior Pereti ce delimiteaza apartamentele din interiorul blocului sunt din beton si zidarie porotherm, inclusiv pe ambele parti vata minerala de 5 cm si pereti dubli de gips carton. Ferestrele sunt din tamplarie de aluminiu cu geam de termopan, culoare alb. Peretii spatii comune au finisaje cu tencuiala, glet, zugraveala acrilica culoare alb. Pardoseala spatilori comune este facuta din placi de marmura Kavala cu medalion gravat in centru. Liftul este Kleeman de 6 persoane. Casa scarii este placata cu marmura, prevazuta cu balustrada din metal vopsit in camp electrostatic si este incalzita cu centrala termica. Spatiul pentru gunoi este amenajat in subsolul blocului. Contoare pentru fiecare apartament. Usa de intrare in apartament este metalica cu sistem de inchidere in 11 puncte, prevazuta cu vizor si prevazuta cu bariera contra aerului si prafului. Usile interioare sunt celulare pe structura de lemn masiv cu feronerie din inox satinat. Peretii din interiorul apartamentului sunt pe schelet metalic cu izolatie fonica din vata minerala si pereti dubli din gips carton. Tavanele sunt placate cu gips carton si zugravite cu zugraveli acrilice. Pardoseala din dormitoare este din parchet masiv de stejar de la firma Barlinek din Romania montat prin sistemul batut, restul pardoselii din apartament fiind din placi de gresie de 45 pe 45 . Baia, grupul sanitar, are faianta pana in tavan, obiecte sanitare de calitate. Incalzirea se face cu centrala de apartament, caloriferele sunt de otel, apartamentele sunt integral cablate TV, internet, telefon Apartamentul prezentat este alcatuit din living si bucatarie open space in suprafata de 24,93 mp, Dormitor in suprafata de 11,99 mp, baie in suprafata de 4,92 mp. balcon in suprafata de 5,44 mp. Bllocul este locuit de locatari civilizati, spatiile comune sunt ingrijite. Blocul este amplasat aproape de centrul Capitalei si la 700 mp de Metrou Timpuri noi, la 1 km departare de Parcul Tineretului.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 103950 €
Vanzare apartament cu 3 camere Nerva Traian, Bucuresti

COMISION 0! Apartament 3 camere Nerva Traian - Papazoglu, confort semidecomandat, etaj 8/10, suprafata 71 mp, an constructie 2011. Este dotat cu centrala termica. Starea apartamentului este buna. Are ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta. Se vinde nemobilat. Bucataria este partial mobilata Alte facilitati: apometre, contor gaz. PRETUL AFISAT NU INCLUDE TVA 5%. Fara comision din partea cumparatorului.

103950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 240000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Nerva Traian, Bucuresti

Apartament amplasat la numai 2 minute distanta fata de statia de Metrou Timpuri Noi si la 10 minute de Piata Unirii, bloc nou, la cheie, gresie, faianta, parchet, ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan”, usa metalica, centrala termica individuala, calorifere, aer conditionat, COMISION 0.

240000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 131000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Nerva Traian, Bucuresti

Apartament 3 camere in zona Unirii, pe Bd-ul Nerva Traian stradal, intr-un bloc din 1998, impecabil, cu 0%COMISION PENTRU CUMPARATOR. Apartamentul este foarte spatios, are o suprafata de 85mp, situat la etajul 4/8 , are vederea mixta, la fel si intrarea in bloc. Apartamentul a fost renovat total in anul 2013, data la care s-au schimbat toate instalatiile si s-a mobilat si utilat complet pe comanda. Drept urmare asa se si vinde, complet mobilat si utilat. Dispune de toate imbunatatirile de calitate exact cum se vad in poze. Pretul este usor discutabil si se accepta si plata prin credit.

131000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 110000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

Apartament amplasat la numai 2 minute distanta fata de statia de Metrou Timpuri Noi si la 10 minute de Piata Unirii, bloc nou, la cheie, gresie, faianta, parchet, ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan”, usa metalica, centrala termica individuala, calorifere, aer conditionat, COMISION 0. VECINATATI: STATIE METROU TIMPURI NOI,PARCUL TINERETULUI, PIATA UNIRII,SCOALA GIMNAZIALA 81, RESTAURANT TRATTORIA PANNE E VINO, RAUL DAMBOVITA, UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 110000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

Apartament amplasat la numai 2 minute distanta fata de statia de Metrou Timpuri Noi si la 10 minute de Piata Unirii, bloc nou, la cheie, gresie, faianta, parchet, ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan”, usa metalica, centrala termica individuala, calorifere, aer conditionat, COMISION 0. VECINATATI: STATIE METROU TIMPURI NOI,PARCUL TINERETULUI, PIATA UNIRII,SCOALA GIMNAZIALA 81, RESTAURANT TRATTORIA PANNE E VINO, RAUL DAMBOVITA, UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 90000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

Ansamblu rezidential de apartamente noi P+11+1R, amplasat pe Bulevardul Neva Traian, la numai 10 minute distanta de Piata Unirii si 2 minute de statia de Metrou Timpuri Noi. AVANS 25% LOCATIE: Bulevardul Nerva Traian VECINATATI: Splaiul Unirii, Piata Unirii, Pasajul Marasesti, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"", Universitatea "Titu Maiorescu"", Piata Nerva Traian, Parcul Tineretului. CARACTERISTICI : Ansamblu rezidential P+11+1R / 2 blocuri. ACCES: Metrou: Statiile: Timpuri Noi si Piata Unirii. RATB : 1, 133,312, N103, N105. FACILITATILE SI DOTARILE ANSAMBLULUI: - Centrala termica proprie; - Parchet ; - Placari cu gresie si faianta in bai si bucatarie; - Usa intrare metalica; - Usi interioare moderne; - Ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan” ; - Instalatii electrice; - Bai complet echipate cu obiecte sanitare - Contorizare individuala (electricitate, gaze, apa); - Lift hidraulic; - Acces la parcari subterane.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 90000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Nerva Traian, Bucuresti

Ansamblu rezidential de apartamente noi P+11+1R, amplasat pe Bulevardul Neva Traian, la numai 10 minute distanta de Piata Unirii si 2 minute de statia de Metrou Timpuri Noi.` AVANS 25% LOCATIE: Bulevardul Nerva Traian VECINATATI: Splaiul Unirii, Piata Unirii, Pasajul Marasesti, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"", Universitatea "Titu Maiorescu"", Piata Nerva Traian, Parcul Tineretului. CARACTERISTICI : Ansamblu rezidential P+11+1R / 2 blocuri. ACCES: Metrou: Statiile: Timpuri Noi si Piata Unirii. RATB : 1, 133,312, N103, N105. FACILITATILE SI DOTARILE ANSAMBLULUI: - Centrala termica proprie; - Parchet ; - Placari cu gresie si faianta in bai si bucatarie; - Usa intrare metalica; - Usi interioare moderne; - Ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan” ; - Instalatii electrice; - Bai complet echipate cu obiecte sanitare - Contorizare individuala (electricitate, gaze, apa); - Lift hidraulic; - Acces la parcari subterane.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 130000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Nerva Traian, Bucuresti

Ansamblu rezidential de apartamente noi P+11+1R, amplasat pe Bulevardul Neva Traian, la numai 10 minute distanta de Piata Unirii si 2 minute de statia de Metrou Timpuri Noi. LOCATIE: Bulevardul Nerva Traian. VECINATATI: Splaiul Unirii, Piata Unirii, Pasajul Marasesti, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"", Universitatea "Titu Maiorescu"", Piata Nerva Traian, Parcul Tineretului. CARACTERISTICI : Ansamblu rezidential P+11+1R / 2 blocuri. ACCES: Metrou: Statiile: Timpuri Noi si Piata Unirii. RATB : 1, 133,312, N103, N105. FACILITATILE SI DOTARILE ANSAMBLULUI: - Centrala termica proprie; - Parchet ; - Placari cu gresie si faianta in bai si bucatarie; - Usa intrare metalica; - Usi interioare moderne; - Ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan” ; - Instalatii electrice; - Bai complet echipate cu obiecte sanitare - Contorizare individuala (electricitate, gaze, apa); - Lift hidraulic; - Acces la parcari subterane.

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 130000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Nerva Traian, Bucuresti

Ansamblu rezidential de apartamente noi P+11+1R, amplasat pe Bulevardul Neva Traian, la numai 10 minute distanta de Piata Unirii si 2 minute de statia de Metrou Timpuri Noi. LOCATIE: Bulevardul Nerva Traian. VECINATATI: Splaiul Unirii, Piata Unirii, Pasajul Marasesti, Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir"", Universitatea "Titu Maiorescu"", Piata Nerva Traian, Parcul Tineretului. CARACTERISTICI : Ansamblu rezidential P+11+1R / 2 blocuri. ACCES: Metrou: Statiile: Timpuri Noi si Piata Unirii. RATB : 1, 133,312, N103, N105. FACILITATILE SI DOTARILE ANSAMBLULUI: - Centrala termica proprie; - Parchet ; - Placari cu gresie si faianta in bai si bucatarie; - Usa intrare metalica; - Usi interioare moderne; - Ferestre cu tamplarie PVC si sticla “tripan” ; - Instalatii electrice; - Bai complet echipate cu obiecte sanitare - Contorizare individuala (electricitate, gaze, apa); - Lift hidraulic; - Acces la parcari subterane. DIRECT DEZVOLTATOR, COMISION 0% Despre RFC City Cu o experien?? în domeniul construc?iilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofer? servicii de consultan?? în domeniul imobiliar, gestionând portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din pia?? local?. Deoarece ?tim cât de important este pentru tine momentul achizi?ion?rii unui camin, dorim s? i?i fim al?turi prin intermediul echipei noastre de oameni dedica?i, ce î?i ofer? sprijin pe întreg procesul de achizi?ie, pentru c? tu sa fii mul?umit de alegerea f?cut?! Oferim consultan?? imobiliar? gratuit?, pe toat? perioada procesului de achizi?ie, consultan?? juridic? ?i un serviciu after-sales prin care acord?m suport ulterior procesului de vânzare. C?ut?m noi strategii de dezvoltare favorabile clien?ilor no?tri ?i facem ca ,,imposibilul’’ s? devin? ,,posibil’’, indiferent de situa?ie ?i dificultatea acesteia. Te a?tept?m cu drag la o cafea la biroul nostru de vânz?ri de pe Bvd-ul Basarabia, nr.80,pentru a discuta despre casa visurilor tale!

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii