Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Obor - 76000 EURO

76000 €  De vanzare
Particular va prezentam un Apartament cu 3 camere Renovat Totall Complet Situat in apropierea parcului Plumbuita si sectia 7 politie!!! Proprietatea este tip conf 1 ,varianta semidecomandat,avand o suprafata de 65 mp utili.Ap este format din Living modern cu supraf de 18 mp .2 dormitoare spatioase de aprox 12,respectiv 13 mp,baie 4 mp super ok din punct de vedere al imbunatatirilor,bucatarie aprox 7 mp destul de spatioasa ,balcon 3.5mp Hol intrare 4 mp Ap este situat la etajul 6/10 Se afla intr un bloc extrem de curat construit in anul 1977 .Apartamentul dispune de de vedere pe partea din Fata si partea din spate, Locuinta Este complet Renovata ,si beneficiaza de o serie si dotari de calitate : ferestre termopan montate inainte de reabilitate,Instalatii electrice noi,instalatii sanitare noi, Usi interior de f buna calitate,Glet tras pereti ,lavabil de f buna calitate Gresie faianta parchet la cel mai inalt standard de calitate,usa metalica . (Apart renovat coplet )) Imobilul este amplasat in imediata apropriere,de kaufland,sectia 7 politie,Bucur obor,parcul plumbuita ,Mijoace de tr in comun,gradinite scoli ,sedii bancare,suprmaket-uri!!! Recomandam Acest tip de locuinta famiilor cu copii care doresc sa locuiasca intr o zona linistita si Cu multe spatii verzi ,parcuri!!! Pret NEG

Pe site din 30-12-2023
Vizualizari 84
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Obor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Obor  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Obor - 78000 EURO Obor, Dobroesti

Apartament 2 camere in Dobroesti strada caisului 2 camere - Sectorul 2 , 2 camere - Bucuresti

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(