Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere 77 mp, Optima Residence Pallady, 700 m Metrou

89500 €  De vanzare
Birou Vanzari – Direct Dezvoltator- 0% Comision Construim pentru tine! OPTIMA PALLADY RESIDENCE Hai si tu in comunitatea Optima Pallady Residence! Blocul 3 din complexul Optima Pallady Residence te asteapta! R&D Advisers va ofera spre vanzare ansamblul rezidential Optima Pallady Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Fetesti nr 54-56 la doar 5 minute distanta de Metrou 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo, aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, in cea mai curata si verde zona din Bucuresti. Finalizare Decembrie 2018 Optima Pallady Residence face parte din complexul rezidential Evocasa Optima, cel mai apreciat ansamblu rezidential din estul Capitalei, aceasta fiind faza III de constructie. Garantia calitatii si seriozitatii constructiei ansamblului Optima il face o alegere naturala pentru oricine isi doreste o locuinta de calitate intr-o locatie de exceptie. Optima Pallady Residence are un regim de inaltime P+11 fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentate cu pereti grosi din caramida Porotherm de 280mm, ce beneficiaza de o izolatie exterioara din polistiren de calitate de 100mm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium. Apartamente cu preturi incepand de la 44.280 Euro plus TVA Finisaje: Sistem de incalzire centralizat in condensatie cu centrala premium Gresie si faianta import Italia cu aspect de piatra naturala Parchet in nuante calde ce urmeaza trendurile in materie de design, cu rezistenta la uzura Usa intrare metalica antiefractie cu prindere in 8 puncte pentru siguranta si confort Usi interioare elegante cu rezistenta la pete si socuri Tamplarie exterioara PVC cu geam termopan si sticla low-e termoizolanta, pentru protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului. Lift silentios premium Schindler pentru siguranta completa si un interior stilat. Parcare subterana ultramoderna si parcare supraterana, contra cost Contorizare individuala & Costuri minime de intretinere si mentenanta Zona curata, linistita, strazi asfaltate si iluminate Gradinite, scoli si universitati, piata agro-alimentara, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare in imediata proximitate. Transport: Acces rapid la Metrou Statia 1 Decembrie 1918, Tramvai, Autobuz Iti stam oricand la dispozitie

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-02-2024
Vizualizari 137
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 77 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 6/11
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ozana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Ozana  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Ozana - 1200 EURO lunar Ozana, 1 Decembrie

Proprietar inchiriez garsoniera Auchan Titan, Bdul 1Decembrie 1918, Nr.50 -CURATA, , semidecomandata, et. 5/10, 20 mp, -scara curata, civilizata, interfon, bloc reabilitat termic, -bloc la bulevard, vedere laterala -mobilata, -canapea extensibila -utilata (frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz, Tv LCD) -incalzire Radet, calduroasa, nu este situata pe colt -termopane, pozitionata pe nord -boiler apa calda, gaze la bucatarie -cu geam la bucatarie -mijloace de transport: 19, 40, 101, 311 (statie in fata blocului) Metrou 1 Decembrie (11 min mers pe jos) Metrou Nicolae Grigorescu (18 min mers pe jos) Metrou Titan (20 min mers pe jos) - pentru maxim doua persoane - fara animale de companie - avans chirie 1 luna+ 1 luna garantie - inchiriere perioada minim 1 an 1 camera - Sectorul 3 , 1 camera - Bucuresti

1200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(