Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Prelungirea Ghencea, 3 camere, etaj 1/3, 75mp, bucatarie inchisa

88600 €  De vanzare
Disponibil spre achizitie apartament cu 3 camere, etaj 1 din 3, decomandat 75 mp. Apartamentul se vinde finisat complet, racordat la utilități și cu dotări precum: centrală termică, calorifere, pardoseală din ceramică și parchet, pereți finisați cu vopsea lavabilă alb, aparataj electric, pachet, obiecte sanitare la baie, tâmplărie PVC cu geam termopan, ușă metalică, uși interior, iar pereții din interior și exterior sunt realizați din cărămidă. Finisajele pot fi alese în funcție de preferințele cumpărătorului. Ferit de agitația urbană, se afla intr-o zonă de case, în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj. În imediata vecinătate, regăsim spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Comision 0% pentru cumparator.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 22-08-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 75 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Prelungirea Ghencea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


2 CAMERE, 63 mp, etaj 3, Valea Larga, SERE MILITARI, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
2 CAMERE, 63 mp, etaj 3, Valea Larga, SERE MILITARI, COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Iti propunem spre achizitie un apartament decomandat cu doua camere, perfect compartimentat și situat la etajul 3. Cu o suprafata de 63 mp, acesta dispune de o camera de dormit spațioasa, un living luminos si o bucatarie inchisa. Blocul din care face proprietatea are regim mic de inaltime, compartimentarea este din caramida, fiecare apartament are centrala proprie iar finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea clientului. Pentru mai multe detalii sau vizionari ne auzim la nr de telefon: 0742400300 Pretul nu include TVA de 9%! Comision 0% pentru cumparator.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Prelungirea Ghencea, 2 camere cu terasa in bloc nou 2023, centrala proprie Agentie - 0 comision - exclusivitate 95412 €
Prelungirea Ghencea, 2 camere cu terasa in bloc nou 2023, centrala proprie Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Iti propunem spre achizitie un apartament decomandat cu doua camere, perfect compartimentat și situat la etajul 3 al imobilului. Cu o suprafata generoasa de 70 mp, acesta dispune de o camera de dormit spațioasa, un living luminos și confortabil, o bucatarie inchisa și o baie moderna cu geam. Dar cel mai impresionant aspect al acestui apartament este terasa sa de 23 mp, care ofera o vedere panoramica asupra orasului. Aceasta este locul perfect pentru a lua cina in aer liber sau pentru a savura o bautura racoritoare in timpul verii. Apartamentul este finisat complet cu finisaje la alegerea dumneavoastra, astfel incat sa se potriveasca cu stilul si gusturile dumneavoastra. In plus, locurile de parcare sunt disponibile la subsolul imobilului pentru confortul dumneavoastra. Daca sunteti interesat sa achizitionati acest apartament, va recomandam sa programati o vizionare pentru a putea vedea in persoana toate caracteristicile si beneficiile acestui imobil. Pretul nu include TVA de 9%! Manager de proiect Razvan Badea

95412 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ansamblul Primavara, 2 camere, decomandat, 74mp, finisat modern si centrala noua Agentie - 0 comision - exclusivitate 74311 €
Ansamblul Primavara, 2 camere, decomandat, 74mp, finisat modern si centrala noua Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, decomandat, 75mp (60 mp utili), balcoane de 15 mp, situat in ansamblul Primavara. Facilitati: piscina interioara, SPA, sala de fitness, loc de joaca pentru copii. Finisat modern în 2024 și dotat cu centrală termică proprie noua, nu a fost locuit, primul propietar. Acces facil la autobuze, farmacii, școli, grădinițe. Magazinul Lidl se afla la doar 10m distanta. Un apartament modern și confortabil, cu toate facilitățile de care aveți nevoie la îndemână. Locurile de parcare si boxele sunt optionale! 5000E parcarea, respectiv 2000E boxa! Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon afisat! Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

74311 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere, finisat complet in 2024, mutare imediata, centrala proprie,comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 79816 €
2 camere, finisat complet in 2024, mutare imediata, centrala proprie,comision 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Apartament 2 camere, decomandat, 76mp (66 mp utili), balcon de 10 mp, situat in ansamblul Primavara. Finisat modern în 2024 și dotat cu centrală termică proprie noua, nu a fost locuit, primul propietar. Facilitati: piscina interioara, SPA, sala de fitness, loc de joaca pentru copii. Acces facil la autobuze, farmacii, școli, grădinițe. Magazinul Lidl se afla la doar 10m distanta. Loc de parcare subteran inclus in pret! Un apartament modern și confortabil, cu toate facilitățile de care aveți nevoie la îndemână. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon afisat! Pretul afisat nu contine TVA de 9%! Comision 0%! Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră!

79816 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | Agentie - 0 comision - exclusivitate 63500 €
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA | Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Ferit de agitația urbană, imobilul se afla intr-o zonă în continuă dezvoltare, aparținând sectorului 6, cu utilități de București (canalizare, gaze, curent), având ca reper Serele Militari. Imobilul are acces facil către mijloacele de transport STB, instituții de învățământ, și la numai 5 minute distanță de centre comerciale (LIDL, Mega Image, MAM Bricolaj). În imediata vecinătate, regăsim magazine, spălătorie/vulcanizare, benzinărie, toate fiind la doar 200 m distanță. Apartamentul se preda cu centrală termică proprie, calorifere oțel, tâmplărie PVC, ușă metalică, aparataj electric (prize și întrerupătoare) și finisaje moderne, ce pot fi alese de cumpărător: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, cât și uși de interior. Comision cumparator 0%!! Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la vizionare! Pretul afisat nu include TVA !!

63500 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Agentie - 0 comision - exclusivitate 67350 €
2 CAMERE | 67 MP | TERASA | DRUMUL TABEREI | PRELUNGIREA GHENCEA Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Disponibil pentru achizitie apartament de 2 camere, decomandat, situat la parter inalt intr-un imobil cu regim de inaltime de P+3. Apartamentul se vinde finisat complet, racordat la utilități și cu dotări precum: centrală termică, calorifere, parchet, pereți cu vopsea lavabilă alb, obiecte sanitare la baie, tâmplărie PVC, ușă metalică, uși interior, iar pereții din interior și exterior sunt realizați din cărămidă. Finisajele pot fi alese în funcție de preferințele cumpărătorului. Comision cumparator 0%!!! Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la vizionare!

67350 €

   Apartament

Vezi Detalii
DRUMUL TABEREI | 2 CAMERE | 80 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 77300 €
DRUMUL TABEREI | 2 CAMERE | 80 MP | TERASA | PRELUNGIREA GHENCEA | COMISION 0% Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Îți propunem pentru cumpărare un apartament cu 2 camere, spațios, foarte bine compartimentat cu suprafața totală de 79 mp, într-un imobil nou, la parter inalt. Apartamentul se vinde finisat complet, racordat la utilități și cu dotări precum: centrală termică, calorifere, pardoseală din ceramică și parchet, pereți finisați cu vopsea lavabilă alb, aparataj electric, pachet complet de obiecte sanitare la baie, tâmplărie PVC cu geam tripan, ușă metalică, uși interior, iar pereții din interior și exterior sunt realizați din cărămidă. Finisajele pot fi alese în funcție de preferințele cumpărătorului. Comision 0% pentru cumparator! Contactacteaza-ne la 0742 400 300 si hai la o vizionare!

77300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(