Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere Premium! Bld Unirii! Comision 0!!

225689 €  De vanzare
Birou Vanzari – Direct Dezvoltator - 0% Comision Construim pentru tine! UNIRII RESIDENCES Apartamente Premium pe Bulevardul Unirii ! R&D Advisers va ofera spre vanzare ansamblul rezidential Unirii Residences, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in ultracentralul Bucurestiului pe Bld Unirii nr 47C la doar 5 minute distanta de Metrou Unirii si Unirii Mall, aproape de tot ce are orasul mai bun de oferit. Fiecare apartament este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la plinta si corpuri de iluminat. Unirii Residences are un regim de inaltime P+10 fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentate cu pereti grosi din caramida Porotherm de 280mm, ce beneficiaza de o izolatie exterioara de 100mm si tencuiala decorativa premium. Unirii Residences are o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor. Ansamblul este compus din apartamente de 2, 3 si 4 camere cu un design studiat si ergonomie de top, cu preturi incepand de la 172.000 euro plus TVA pentru 70 mp. Finisaje Premium cu detalii remarcabile: Sistem de incalzire in condensatie premium Buderus Usi intrare si interioare premium de la un producator premium Italian –Dierre Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta Lifturi silentioase premium de liderul mondial Schindler pentru siguranta completa Contoare individuale pentru utilitati pentru un control si eficienta Parcare subterana si supraterana ultramoderna Facilitati si avantaje: Amplasament exceptional in zona Unirii - 400 de metri pana in Unirii Shopping Mall - 7 min pana la statia de metrou Unirii - 10 min pana in Centrul Vechi - Parcurile Tineretului si Carol in proximitate Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere Calitate sporita a calitatii vietii Proximitatea celei mai dinamice si efervescente zone de business si de petrecere a timpului liber Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public Apartamentele se vand la alb!! Nefinisate (fara gresie, faianta, parchet, usi de interior si obiecte sanitare). Pozele sunt doar de prezentare. Pretul afisat este disponibil pt plata cash integrala la antecontract, in timp ce pt avans minim 25% pretul este 237.567 EURO + TVA Iuliab Rita 0723588262 0726445522

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 16-03-2024
Vizualizari 95
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 103 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 2/10
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Natiunile Unite 4 Agentie - 0 comision - exclusivitate 179500 €
Natiunile Unite 4 Unirii, Bucuresti

Imi face placere sa va prezint un apartament foarte bine pozitionat, chiar la intrarea dinspre Piata Natiunile Unite pe Bulevardul cu acelasi nume. Apartamentul a fost reconfigurat prin unirea bucatariei cu un dormitor, modificarea se regaseste in cadastru. Proximitatea fata de Centru Vechi, Casa Poporului, Parc Izvor si Calea Victoriei constituie un avantaj. Va stau la dispozitie pentru detalii si vizionarii.

179500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(