Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Vacaresti, Bucuresti

149500 €  De vanzare
Superpozitie, intre Parcul si Delta Vacaresti!! Impecabil RENOVAT!! Cadastru in conformitate cu modificarile facute cu Autorizatie. Pozitionat intre Parcul Lumea Copiilor Vacaresti si Delta Vacaresti, cu vedere superba spre ambele obiective. Un apartament impecabil gandit, renovat, decorat si utilat, cu o suprafata generoasa de aproape 100mp. Transformat din 4 camere in 3. Suprafata utila este de 87mp, insa toate cele 3 balcoane spatioasa ale apartamentului au fost incorporate in acesta, astfel ca suprafata utila reala este de 99mp.. Dotari: parchet natural!, gresie, faianta, toate instalatiile noi, usa metalica Motura, geamuri temopan si rulouri exterioare. Peretii au fost izolati pe interior cu polistiren. Toata mobila a fost executata pe comanda de firma Danielli Design. A fost renovat in urma cu cateva luni, asa incat totul este imaculat. Se vinde mobilat si utilat. Toate renovarile au fost executate cu Autorizatie de la Primarie, iar cadastrul a fost refacut in conformitate cu aceasta. Se vinde mobilat si utilat. Canapele sunt extensibile si in living si in dormitorul mic. Baia mare este dotata cu cada si fereastra, iar baia mica cu dus si aerisire. In baia mica este si masina de spalat. Baia mare are entrare doar din dormitorul matrimonial (en suite). Spatii de depozitare nenumarate, perfect gandite, fara a strica designul apartamentului. Apartamentul se vinde si cu loc de parcare si boxa de depozitare de apx 6mp. Blocul a fost construit in 1986, foarte sigur din punct de vedere seismic. Sun Plaza Mall este situat la 7 min de mers pe jos sau 3 cu masina. La 10 minute cu masina de Unirea. Cu siguranta, este un apartament care trebuie vizitat! Va fi dragoste la prima vedere!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 434
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 99 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Vacaresti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Bucuresti, Vacaresti  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Vacaresti - 800 EURO lunar Vacaresti, Berceni

Garsoniera la parter ,mobilata complet ,anuntul este pentru o fata sau cuplu (fara copii si animale ) blocul este langa Kaufland Berceni.sec 4,chiria este 800lei+ avansul 800lei. 1 camera - Sectorul 4 , 1 camera - Bucuresti

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Bucuresti, Vacaresti  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere casa Bucuresti, Vacaresti - 400 EURO lunar Vacaresti, Bucuresti

Studio mobilat si complet utilat, in Complexul rezidential Asmita Gardens, zona intersectiei Calea Vacaresti-Bd. Mihai Bravu, sector 4, Bucuresti. Suprafata utila cu terasa 42 mp. Etajul 5/17. Apartamentul este recent renovat. Internet prin cablu si wifi, sistem de aer conditionat, Smart TV Samsung UHD, bucataria utilata cu plita si cuptor electric, receptie si serviciu de paza si securitate in cladire, WorldClass- fitness, wellness si piscina in incinta complexului rezidential, cu abonamente avantajoase pentru rezidenti. Complexul rezidential se afla in apropiere de statia de metrou Mihai Bravu, Parcul Natural Vacaresti si de mall-ul Sun Plaza Contact telefon/whatsapp: +4207******01 Case de inchiriat - Sectorul 4 , Case de inchiriat - Bucuresti

400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(