Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 cam. decomandat, lux - Delfinariu - comision 0%

115000 €  De vanzare
Va propunem spre achizionare un apartament spatios si ultramodern, situat intr-o zona rezidentiala de mare interes a orasului, cu vedere laterala la Delfinariu format din 3 camere - decomandat - avand o suprafata de 71,48 mp. Daca va regasiti ca fiind o persoana foarte atenta la detalii, la finisaje de foarte buna calitate si durabile, care doreste sa investeasca intr-un apartament amenajat cu bun gust, cu o cromatica neutra, placuta vizual , fara a mai face investitii ulterioare achizitiei, atunci merita sa vizionati acest apartament. Dotari: rulouri electrice,tâmplărie PVC de ultima generație, instalație electrică și sanitara noua (cupru), renovat ultramodern ,uși lemn late Porta Doors, centrală Buderus, gresie, lavabil ,tapet , jacuzzi, alarma Zip Escort, usa intrare antiefracție- antiglonț, aer condiționat ( 2 aparate), instalația sanitara și electrică este prin pardoseala! Apartamentul este renovat complet de la placa!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 12-03-2023
Vizualizari 323
Persoane interesate 159

Caracteristici:

Suprafata utila: 71 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 1/4
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Delfinariu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 89900 EURO Proprietar 89900 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 89900 EURO Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Contact telefon Apartament Delfinariu, 2 camere, decomandat Proprietar, vand apartament decomandat, zona Delfinariu (bdul Mamaia) 2 camere, etaj 4 cu pod, latura est, spre mare. Apartamentul dispune de centrala gaze si termoizolatie fatade. La interior este nerenovat. Pod nou (acoperis renovat integral martie 2024). Telefon 0765 092947

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Constanta, Constanta  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Constanta, Constanta - 180000 EURO Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Vand apartament duplex 4 camere decomandate +terasa 91 mp utili/110 mp total, zona Delfinariu, vis-a-vis McDrive, an constructie 1985, bloc caramida, 2 usi intrare separat pe fiecare nivel, 2 balcoane, renovat total, centrala termica proprie, traseu electric nou, mobilat, utilat, gresie, faianta, parchet, usi interior din lemn masiv, pod amenajat cu sistem si fereastra Velux. Locuinta se afla la 5 minute de mers pe jos de plaja Reyna si 10 minute mall City Park, magazine Profi, Mega, Lidl in imediata apropiere. Se preteaza si inchirierii mai ales pe timp de vara. 4 sau mai multe - Constanta , 4 sau mai multe - Constanta

180000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 95000 EURO Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

Herrera Jean Apartament 2 camere Delfinariu Constanta Faleza Nord Proprietar ofer spre vanzare apartament confort 1 decomandat cu 2 camere de 50,33 mp utili plus inca 6mp balcon. Este localizat in zona Delfinariu Faleza Nord, mai retras fata de traficul de pe Bulevard, acesta este situat la etajul 1 2 si face parte din compozitia unei vile mai noua si solida decat blocurile din jur in care se mai afla alte 2 apartamente, fiecare apartament avand propriul lui etaj.Compus din 2 camere, un hol, o bucatarie, o baie si un balcon. Dotat cu centrala termica noua Vaillant, gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, Electrocasnice, usa metalica, termopane, internet si cablu prin fibra optica, mobilat si toate utilitatile.Se afla la:-1 minut de mers pe jos pana la Profi non stop Farmacie Statie de autobuz-3 minute de mers pe jos pana la Microrezervatie McDonald's-5 minute de mers pe jos pana la Lacul Tabacariei-5 minute pana la liceul Enegetic scoala si gradinita "Colibri"-5 minute cu masina pana la City Park Mall -5 minute cu masina pana la Univeristatea "Ovidius"-10 minute de mers pe jos pana la plaja " Trei Papuci" Apartamentul are toate taxele si impozitele platite la zi. Este o investitie pozitiva deoarece pretul zonei creste constant.Pret: De la 105.000 scazut la 95.000 . Se vinde complet mobilat.Daca nu raspund, puteti lasa mesaj si va sun inapoi. Ma gasiti si pe wapp.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Constanta, Constanta  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Constanta, Constanta - 165000 EURO Delfinariu, Constanta , jud. Constanta

vand un studio compus din living si bucatarie open space , baie si dormitor, si o garsoniera lipita de aparent cu baie si bucatarie, acestea au intrare separata direct din strada ,, este totul nou se afla la distanta mica de plaja trei papuci, langa mc Donald si langa delfinariu. Sunt propietarul locatiei. sa vand impreuna, nu am cum sa le vand separat 2 camere - Constanta , 2 camere - Constanta

165000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(