Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Valcea, Olanesti - 52000 EURO

52000 €  De vanzare
Apartament in zona linistita (Cina cu ferestrele spre Faleza) , etajul 1, cu centrala proprie ,fara alte imbunatatiri. 3 camere decomandate pe un hol de 7m2, o bucatarie cu balcon, 1 baie. Parcare generoasa. Aer proaspat dinspre raul Olanesti.

Pe site din 21-03-2023
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 7 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Olanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Olanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Olanesti.

Este Olanesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Olanesti  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Olanesti - 80000 EURO Olanesti, Olanesti , jud. Valcea

Ofer un colt de Rai... Un apartament cu doua camere, decomandat, la etajul 3 al unui bloc aflat in vecinatatea Vilei Plopul, a lacurilor cu nuferi, a Clinicii Olanesti din cadrul Spitalului Elias, cu doar 16 apartamente, construit in 1970 fiind situat intr-o curte, frumos intretinuta de unii proprietari, avand suprefata de 2500 mp unde noul proprietar va detine si o suprafata de 108 mp de teren, in indiviziune. Apartamentul prezentat in fotografii are o suprafata utila de 57,31 mp, avand amenajate doua dormitoare, dressing, doua holuri, baie, bucatarie si un balcon generos, cu vedere spre Paradis, avand suprafata de 6,41 mp, accesul fiind posibil din ambele camere. Micul Paradis (prima fotografie prezinta imaginea pe care proprietarul o vede in timp ce-si savureaza cafeaua in balcon) se vinde cu dressing, baie si bucatarie utilate, perdele si rulouri pentru toate geamurile, centrala de apartament pe gaz Ferolli (instalatia confectionata din cupru si calorifere din aluminiu), A.C. 12 BTU NEO nefolosit, in camere parchet stejar raschetat si paluxat, usa metalica intrare, balcon inchis termopan, tocuri si usi noi confectionate din brad pe comanda, un nou implant electric din cupru realizat in anul 2014: - baia pezinta: mobilier baie, baterii Kludi pentru dus si lavoar, ventilator Venter, - bucataria prezinta: mobilier pe comanda, chiuveta si baterie Franke, frigider no frost Samsung, plita gaz si cuptor electric Bompani, masina de spalat Indesit, ventilatoar Venter. Reabilitarea termica a blocului este prinsa in proiectele Primariei Orasului Baile Olanesti. Vecinii nu sunt nici mai buni si nici mai rai decat suntem noi toti, adica sunt oamneni. Calatorule, nu rata ocazia, opreste-te din drumurile tale si bucura-te de oportunitate! 2 camere - Baile Olanesti , 2 camere - Valcea

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(