Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament 3 camere zona Pipera,discount de 14700 Euro,Direct dezvoltator

80000 €  De vanzare
"Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare. "

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-07-2019
Vizualizari 39
Persoane interesate 15

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Pipera.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Pipera. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pipera.

Este Pipera zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Apartament 3 camere Complex Rezidential 4 City North Pipera, discount 5000 Euro! Dezvoltator 100000 €
Apartament 3 camere Complex Rezidential 4 City North Pipera, discount 5000 Euro! Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Absolut Superb, zona de Nord-Pipera, discount 5000 Euro! Dezvoltator 80400 €
Apartament 3 camere Absolut Superb, zona de Nord-Pipera, discount 5000 Euro! Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

80400 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA (stradal) Super imobil S+P+3E in Su.=955 mp. ideal Clinica Medicala, e.t.c. Agentie - 0 comision - exclusivitate 7000 €
PIPERA (stradal) Super imobil S+P+3E in Su.=955 mp. ideal Clinica Medicala, e.t.c. Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona de Nord a Mun. Bucuresti – Bld. Pipera (stradal) imobil cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 2010 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor, indeplineste toate normele elegantei si confortului, pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru reprezentanta, showrrom, office/birouri, clinica medicala, after school, gradinita privata, etc. Imobilul teren, in suprafata totala de 1.200 mp. plus vila in suprafata totala construita de 1.118 mp. - utila de 955 mp. cu regim de inaltime: Subsol + Parter + 3 Etaje, este situat in Bd. Pipera (fosta Sos. Pipera-Tunari), cu posibilitate de acces si din Strada Ghita Constantin unde exista cea de a 2-a cale de acces, curte proprie in suprafata de 618,66 mp. prevazuta cu poarta actionata electric pentru accesul auto ce poate fi folosita atat ca parcare cat si loc de joaca . SUBSOL (parcare auto): Suprafata totala construita: 183.82 mp. Suprafata totala utila: 168.75 mp. PARTER: Suprafata totala construita: 180 mp. Suprafata totala utila: 159 mp. ETAJ 1: Suprafata totala construita: 231 mp. Suprafata totala utila 223 mp. ETAJ 2: Suprafata totala construita : 227 mp. Suprafata totala utila: 185 mp. Suprafata terasa: 33 mp. ETAJ 3: Suprafata totala construita : 182 mp. Suprafata totala utila: 151 mp. Suprafata terasa: 17 mp. Suprafata utila terase: 15 mp. Imobilul este dotat cu: lift Kone, panouri solare, 3 centrale termice Viesmann, rulouri exterioare actionate electric, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie din termopan, utilitati: internet, apa, gaz, canalizare si energie electrica. Spatiul aferent fiecarui nivel poate fi compartimentat in functie de necesitati, in prezent el fiind in mare parte open space, cu instalatii sanitare proprii pe fiecare nivel.

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Agentie - 0 comision - exclusivitate 119800 €
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Pipera, Pipera , jud. Ilfov

R&D scoate la vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului in imediata vecinatate a rondului OMV Pipera fiind amplasat pe marginea lacului Pipera cu vedere din terasa si dormitor catre lac. Apartamentul se preteaza pentru investitie sau ca locuinta pentru cei care isi doresc o zona linistita si carora le place sa bea o cafea mangaiat de razele soarelui pe terasa superba a apartamentului ! Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 90 mp plus o terasa cu vedere la lac in suprafata de 36mp. Apartamentul este complet finisat cu parchet gresie si faianta import centrala termica Buderus tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia cu geamuri termopan instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto. Situat in apropierea Pipera Plazza si a cladirilor de birouri Swan Office Park, Vodafone, Global City, OMV si Rompetrol,Toyota, Romania North Gate Offices, Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*. Complexul Residential constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai. Avand in apropiere banci (Piraeus BT BCR Banc Post) centre sportive si de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet World Class Academy) gradinite si scoli particulare (Mark Twain Scoala Americana Happy Universe etc.) si publice centre comerciale (Mega Image Jollie Ville Shopping Area Baneasa Ikea Carrefour Metro Bricostore Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera este doar la 3km. In apropiere circula doua mijloace de transport Autobuzele liniei 1 (circula pe STR. MATEI MILLO pana in BD. LACUL TEI) Autobuzele liniei 2 (circula pe STR. MATEI MILLO pana la BANEASA SHOPPING CITY) Pentru orice alte detalii si pentru vizionari sunati la numarul : 0726.445.555 Cristian Panait

119800 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
 Pipera -vila lux ultramoderna Nord finisaje deosebite Agentie - 0 comision - exclusivitate 255000 €
Pipera -vila lux ultramoderna Nord finisaje deosebite Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila cu 5 camere in suprafata utila de 170 mp este oferita spre vanzare in zona Pipera. Locuinta construita in anul 2018, are un regim de inaltime de p+1 si este amplasata pe un teren cu suprafata de 217 mp. Are 3 bai, 2 balcoane 1 bucatarie Se preteaza pentru rezidential . Toate vilele din cadrul Popasului Residence a distanta.includ acest sistem de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiționat, jaluzelele, sistemele de alarmă și aparatele electrocasnice vor interacționa și vor putea fi controlate de la distanță prin telefonul mobil. constructie moderna , pozitie excelenta in zona de nord.

255000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Scoala Americana - Pipera vila 6 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500 €
Scoala Americana - Pipera vila 6 camere Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Va propunem o vila P+1+M, 6 camere, intr-un complex rezidential discret, langa Scoala Americana. Vila are 300 mp construiti si este formata din living, 4 dormitoare, 4 bai si un open space de 60 mp la mansarda. Beneficiaza de o terasa acoperita, plus curte amenajata si loc de joaca pentru copii. Este ideala pentru o familie cu 2-3 copii.2017. Accesul in complex este securizat. Disponibila incepand cu 1 iunie 2019!

1500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, la cheie Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, la cheie Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Imobil s evinde la cheie. Pozitionata in comuna Pipera, intre Iancu Nicolae si sos Petricani, aproape de parc si de stadion, pe o strada cu locuinte de tip case-vile. Utilitatile sunt pe teren. Comision 2% din valoarea de tranzactionare.

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
3 Camere Pipera Decomandat - rezidential sau investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
3 Camere Pipera Decomandat - rezidential sau investitie Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblu residential S+P+8 situat in Pipera-Tunari, cu termen de finalizare Iunie 2018. Vecinatati: – Gradinite: Tinkerbell; Dreamland; – Scoli: Gimnaziala nr. 3; Questfield School; Scoala Particulara; – Renault; – Porche Romania; – Swan Business Center; – Pipera Plaza; – Carrefour Market; – Penny Market; – Mega Image. - Posibilitatea personalizarii apartamentelor dintr-o gama variata de finisaje. - Bai complet echipate cu obiecte sanitare. - Centrala termica individuala. - Aer conditionat in living. - Spatii comune iluminate pe baza de senzori de miscare. - Fatada moderna, izolata termic. - Parcare supraterana si subterana. - Apartamente cu terase spatioase si vedere panoramica.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Pipera- Drumul Potcoavei, ofer spre vanzare teren intravilan in suprafata de 1500mp, deschidere 27metri, toate utilitatile ( apa, gaz, curent electric ), drum asfaltat. Terenul este situat intr-o zona rezidentiala de lux, cu vecini de calitate, acces facil in Soseaua Pipera, Aeroport Otopeni, Mall Baneasa, Metrou Pipera. Pret negociabil 120000Euro

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Pipera - Scoala Americana vila 6 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 1350 €
Pipera - Scoala Americana vila 6 camere Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Va propunem o vila P+1+M, 6 camere, intr-un complex rezidential discret, langa Scoala Americana. Vila are 300 mp construiti si este formata din living, 4 dormitoare, 4 bai si un open space de 60 mp la mansarda. Beneficiaza de o terasa acoperita, plus curte amenajata si loc de joaca pentru copii. Este ideala pentru o familie cu 2-3 copii.2017. Accesul in complex este securizat.

1350 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, nefinisata Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, nefinisata Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Imobil nou aflat in stadiul de "rosu" la interior, dar cu fatada si inchiderile finalizate. Pozitionata in comuna Pipera, intre Iancu Nicolae si sos Petricani, aproape de parc si de stadion, pe o strada cu locuinte de tip case-vile. Utilitatile sunt la strada, mai putin canalizarea, care se afla pe teren.

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Pipera- Drumul Potcoavei, ofer spre vanzare teren intravilan in suprafata de 1500mp, deschidere 27metri, toate utilitatile ( apa, gaz, curent electric ), drum asfaltat. Terenul este situat intr-o zona rezidentiala de lux, cu vecini de calitate, acces facil in Soseaua Pipera, Aeroport Otopeni, Mall Baneasa, Metrou Pipera. Pret negociabil 120000Euro

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 1500 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament la etajul 1/3 Are 3camere 3bai,fiecare camera are deschidere la terasa, parcare subterana Numar nivele: 3 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 127,0 m2, Numar camere: 3 , Etaj: etaj 1 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 2011 , Incalzire: centrala bloc ,

1500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 750 EURO lunar Proprietar 750 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 750 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament exclusivist 2 camere, foarte spatios (85m2), cu o terasa generoasa de aproximativ 24m2, situat in zona Jolie Ville, Pipera-Baneasa. Aflat intr-o zona extrem de linistita, apartamentul este modern si spatios, cu mobila si electrocasnice noi si de ultima generatie! Blocul in care se afla apartamentul este o constructie noua, cu regim p+3 retras si este situat intr-o zona exclusivista de vile. In apropiere veti gasi tot ce va este necesar uni nivel de viata linistit: gradinite si scoli particulare, Zoo, Mall Baneasa, Jolie Ville, Supermarketuri, mijloace de transport in comun catre Pipera sau catre centrul orasului (linia 301), parcuri si aer curat provenit din padurile care inconjoara zona. Pentru cei care calatoresc des, apartamentul este situat foarte convenabil, la maxim 10 minute distanta de aeroportul Otopeni! In pretul de inchiriere este inclus si un loc de parcare subterana! Bine ai venit acasa! This one bedroom apartment lays in a very luxurious area of Bucharest Baneasa - Pipera, very near to Otopeni Airport (only 10 minutes away). Near by you will have a lot of options: Zoo and Jolie Ville is situated in a walking distance, same with public transportation or some private schools and supermarkets. 2 minutes away you can go shopping or watch a movie in the best shopping mall that Bucharest has to offer very near to the USA Embassy called Baneasa Shopping City (Mall). In the same area you have also Ikea and huge supermarkets like Carrefour and Metro. I recommend this luxurious apartment not just because of the area and everything it has to offer, but also because it is in a new building with only 36 apartments which has only beautiful houses around. The space is very generous inside of the apartment but also outside with a very spacious lounge where you can read, relax and have a cup of tea or coffee. In the renting price one underground parking spot is included! Everything inside is new from furniture to appliances! All you have to do is move in and make yourself comfortable.

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pipera - 395000 EURO Proprietar 395000 €
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pipera - 395000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila de vanzare parter +1 etaj cu pozitie foarte buna pe o strada strada linistita . Cu o suprafata utila de 290 mp si o amprenta de 155 mp ,este dispusa in urmatorul mod: la parter avem living ,bucatarie deschisa,birou,baie, spatiu tehnic si doua terase generoase. Iar la etaj: trei dormitoare mari ,doua bai, dressinguri si balcoanele aferente fiecarui dormitor.. Vila are un design modern cu influente industriale si este finisata cu materiale de cea mai buna calitate cum ar fi: piatra naturala ,lemn, sticla.etc... Incalzirea se face prin pardoseala, bateriile din bai sunt din gamele de lux, trepte suspendate, Bucataria se vinde mobilata si utilata complet. Este montat un sistem audio profesional , un videointerfon complex care permite si montajul unui sistem de supraveghere. Va asteptam pentru mai multe informatii si vizionari

395000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Pipera - 150 EURO Proprietar 150 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Pipera - 150 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Terenul se afla langa langa padure la 700m de intrarea pe A3 zona popasului terenul avand o suprafata de 6800 m² cu posiblitatea de extindere 50000m² prin alipirea terenurilor invecinate,

150 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pipera - 329000 EURO Proprietar 329000 €
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pipera - 329000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila in Pipera, ansamblu rezidential Class 350mp, utili 180mp,4camere, 3 bai, garaj, 3 locuri de parcare in fata casei! Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 3 , Suprafata terenului: 350,0 m2, Suprafata utila: 180,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 3 , Anul constructiei: 2006 , Incalzire: centrala proprie ,

329000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 99000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament 3 camere in Pipera, langa Scoala Americana. Apartamentul este extrem de bine realizat si pozitionat in complex, foarte calduros iarna si racoros vara, foarte luminos, suprafete vitrate mari, complet mobilat ( toata mobila este realizata la comanda , de inalta calitate), electrocasnice Bosch, Samsung, AC Fujitsu, corpuri de iluminat Globo Lighting-Austria, obiecte sanitare de calitate, TOTUL NOU, tamplarie de aluminiu ( nu se aude absolut nimic din zgomotul exterior), zona foarte linistita, acces usor catre toate punctele de interes din nordul Bucurestiului, arhitectura complexului si aspectul sau interior si exterior dau senzatia de hotel si nu de complex rezidential, paza non-stop, monitorizare video a intregului complex. Acest apartament este vandut direct de proprietar ! Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 2

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Ilfov, Pipera - 245000 EURO Proprietar 245000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Ilfov, Pipera - 245000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament spatios, semi-mobilat, la parter cu gradina privata in Ibiza Sol. Facem mentiunea ca acesta este unul din numai 4 apartamente pozitionate la parter - singurul de vanzare, pe latura scurta (la Nord este blocul Tenerife, la Sud este blocul Palma), avand o priveliste cu o mult mai mare profunzime catre gradina si cu lumina soarelui disponibila pe intreaga perioada a zilei catre dormitoare. Jumatate din terasa beneficiaza de umbra naturala pe toata perioada zilei, nefiind necesara instalarea unei marchize / umbrele. Exista numai 14 apartamente de 4 camere la parter, dintr-un total de 304 apartamente, cate are complexul rezidential Ibiza Sol, reprezentand 4.6%. Numai 4 din aceste apartamente sunt pozitionate ideal pe axa Nord - Sud, insemnand sub 1.3%, acesta reflectandu-se intr-un pret mai mare de vanzare. Alte avantaje ale blocurilor Tenerife si Palma sunt: - numai 8 apartamente, fata de 24 de apartamente in celelalte blocuri - garaj subteran ce deserveste numai 8 apartamente, nu 24 - rampa de acces a garajului subteran este folosita de numai 8 apartamente, nu 2x24=48 apartamente x 2 masini = aprox. 100 de masini! (clar mult mai putin zgomot si mai putine actionari deschis/inchis ale usii de garaj; mai putine defectiuni la usa de garaj) - zona de depozitare gunoi menajer si reciclabile deserveste 8 apartamente si este mai curata fata de celelalte blocuri - mai multa intimitate pe perioada verii cand se aglomereaza in zona piscinei - mai departe de Kids Club si zona de tobogane/leagane (mai putin zgomot) Proprietar persoana fizica. Apartamentul este spatios si luminos, inundat de natura, situat intr-un complex rezidential, intr-o zona complet privata si protejata. Complexul este situat in Pipera, are avantajul intimitatii si al linistii, un design mediteranean si este conceput in cel mai mic detaliu cu inteligenta si eficacitate, pentru a reda o stare de intimitate si confort. Gradina comuna are 12.000 m2 si este ingrijita cu atentie si dedicatie de specialisti. Ofera senzatia de vacanta, exista 2 piscine exterioare cu jacuzzi, o zona de spa cu sauna, o sala de fitness si un club pentru copii. Finisajele sunt de calitate, in serile de vara poti iesi la un barbeque pe propria terasa, iar in noptile reci de iarna te poti relaxa in fata semineului. Apartamentul de la parter detine in folosinta exclusiva o mica gradina. Finisaje: Tamplarie exterioara PVC Rehau profil Briliant Usi interior: Lesna, Cehia Usa intrare: THT, Spania Parchet Tarkett, triplu stratificat, 14 mm Aparate aer conditionat Mitshubishi multisplit in livingroom si dormitoare Centrala termica individuala marca Viessman 222 cu boiler incorporat si radiatoare din aluminiu Prize si intrerupatoare Legrand Conexiuni pentru telefon, cablu TV si internet in fiecare camera Semineu in zona de living, functional cu lemne, compus din corp fonta cu geam termorezistent, finisaj ceramic Baldocer si rebord de marmura Barbeque in zona de terasa. Bucataria: Gresie si Fanta marca: Baldocer, Spania Plita vitroceramica, hota si cuptor electric: Candy Blat de bucatarie "silestone" Chiuveta inox anticalcar Baterie cu dus. Baile: Gresie si faianta cu piese decorative: Baldocer, Spania Cada: Riho, Olanda Chiuveta, vas WC si bideu portelan: Italian Style Baterii de crom: Feliu Boet, Spania Accesorii cromate: Salgar, Spania Spatii comune: Casa scarii placata cu marmura si balustrade de inox Porti acces in complex cu telecomanda Garaje cu pavaj de ciment Lifturi cu actionare electrica marca Schindler Fundatie si structura: Structura din beton armat; Acoperis din barne de lemn acoperite cu tigla La Escandella, Spania Finisaje exterioare: Pereti exteriori din caramida de 25 cm, placati cu polistiren termoizolant de minim 6 cm grosime si finisati cu vopsea lavabila Henkel in diferite culori ornamentale Avantaje tehnice: Centrala termica individuala cu boiler incorporat de 50 litri in fiecare apartament Puturi proprii de medie-mare adancime, statie de pompare prevazuta cu echipament de dedurizare si purificare a apei, functionala pe baza de pastile de sare recristalizata Structura la exterior inchisa cu caramida Peretii exteriori din caramida placati cu rigips si vata minerala pe interior si poliestiren de minim 6 cm grosime la exterior Compartimentarea interioara a camerelor din dublu placaj de rigips si vata minerala

245000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 120000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament de 3camere , 2bai( cada +dus) in Pipera la scoala americana. Complet mobilat Mobexpert, utilat , masina de spalat, masina de spalat vase, frigider, cuptor , plita retro,finisaje de lux +loc parcare subteran. Reprezentant proprietar

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 107000 EURO Proprietar 107000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 107000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament situat in apropierea aeroportului in cu acces la Liniile Expers de autobuz 783 si 780, Se afla situat in complex de locuinte nou cu paza , sala de gim si piscina exterioara. Este complet mobilat si utilat , fiind pus la dispozitie asa cum arata in poze. Se poate inchiria pe termen de 1-5 luni . Se afla la cateva minute de Mall Baneasa, Amethist, Pipera, Scoala Franceza /Americana, Nordului si aeroport

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 13.3 ha Ilfov, Pipera - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 13.3 ha Ilfov, Pipera - 0 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Teren 13.300 m langa fabrica de mobila , centura pipera, 5 min de soseaua pipera, 1min de centura si 5 min de tunari.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Ilfov, Pipera Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Ilfov, Pipera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament cu 2 camere situat in Pipera, langa Scoala Americana-an constructie 2018-de inchiriat in regim hotelier Mobilat si utilat complet-totul nou. Scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, aeroportul international Henri Coanda in apropiere. Foarte aproape de zona comerciala Baneasa Shopping City si de zona cladirilor de birouri din nordul Bucurestiului. Finisaje de cea mai buna calitate Dotari: - Bucatarie: Mobilata, utilata; - Contorizare: Contor gaze, apometre; - Mobilat: Complet; - Electrocasnice:plita si cuptor electric, frigider, hota, masina de spalat,TV, - Dotari imobil: interfon, lift.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Pipera - 595000 EURO Proprietar 595000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Pipera - 595000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Casa construita pe o structura tip cadre,cu stalpi,grinzi si plansee din beton armat si cu inchideri perimetrale din zidarie cu caramida Porotherm.Termosistemul este realizat cu vata bazaltica Isover de 15 cm grosime.Finisajul exterior aste realizat cu vopsea decorativa Baumit. Tamplaria este din aluminiu,3 foi de sticla,marca Schuko 70 High Isulation.Aproape toate geamurile au si rulouri actionate electric cu telecomanda,si o telecomanda generala pentru actionare simultana. Usa de intrare in imobil ,HORMANN,acces cu amprenta.Usa de la garaj,si usa de acces secundar de asemenea Hormann Termosistemul terasei este realizat cu vata bazaltica cu grosimea de 30 cm,iar hidroizolatia terasei este realizata cu folie EPDM peste care s-a adaugat un strat de pietris pentru protectie. Confortul termic este realizat prin plafon cu sistemul de ultima generatie de la Rehau.Acesta incalzeste si raceste actionat fiind de o pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Zubadan.Aceasta functioneaza impreuna cu un sistem de ventilatie controlata si recuperator de caldura care asigura omogenizarea aerului in locuinta si o aerisire permanenta.Pentru consumul de apa calda sunt montate pe terasa 3 panouri solare,care servesc si ca aport la incalzire.Toate acestea pot fi gestionate de la distanta via internet de pe orice telefon,tableta,pc. Exista si un cos de fum marca Schiedel la care se poate monta ulterior orice tip de semineu. Toate aceste materiale folosite,cat si modul in care au fost facute inchiderile exterioare,fac ca imobilul sa se incadreze in categoria caselor Pasive. Toate lucrarile au fost executate cu firme specializate pentru fiecare domeniu,existand facturi,garantii si documentatia necesara Accesul la imobil se face din strada Erou iancu Nicolae,nr 77-3,vis-a-vis de Trastevere,pe un drum privat cu acces restrictionat. Casa este zugravita,se vinde fara finisaje

595000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Pipera - 630000 EURO Proprietar 630000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Pipera - 630000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila 5 camere situata in zona rezidentiala Pipera, are curte si piscina proprie. Vila are suprafata construita de 317 mp, impartita astfel: - Parter: living cu semineu electric, dining, bucatarie, baie, garaj; - Etaj: 3 dormitoare fiecare cu baie proprie, dormitor matrimonial cu baie si dressing propriu; - Mansarda: 1 camera mare si o baie / camera tehnica.

630000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Ilfov, Pipera - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere garsoniera Ilfov, Pipera - 0 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Inchiriez o camera in Pipera, intr-un complex rezidential, unei persoane serioase, in schimbul unui menaj usor.

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 190000 EURO Proprietar 190000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Ilfov, Pipera - 190000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartament este situat la etajul 2 al unui imobil dispus pe 3 nivele, ce se afla in spatele Scolii Americane din zona Pipera Tunari, unde beneficiaza de un amplu spatiu verde cu piscina exterioara, loc de joaca, sala de fitness , sauna si securitate permanenta. Apartamentul are o suprafata de 115 mp utili si este compus din zona de living cu acces catre terasa cu vedere catre piscina, bucatarie, dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon, un dormitor secundar si o baie. Nu este mobilat si dispune de doua locuri de parcare exterior si deposit box.

190000 €

   Apartament

Vezi Detalii