Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 3 camere Pipera

110000 €  De vanzare
Apartament de 3camere , 2bai( cada +dus) in Pipera la scoala americana. Complet mobilat Class-Mobexpert, mobila noua . Complet utilat, masina de spalat, masina de spalat vase, frigider, cuptor , plita retro,finisaje de lux +loc parcare subteran. Un apartament minunat pentru a locui, sau pentru investitii fiind lang scoala americana si zona de N a capitalei.. Se poate elibera imediat si este pregatit de a fi locuit. Apartamentul are vedere spre padurea Baneasa, si spre bulevard, insa este foarte linistit. Loc de joaca complet utilat in curtea imobilului, spatiu verde si loc de promenada. Poate fi cumparat atat cash cat si cu credit bancar, toate actele fiind pregatite.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 11-08-2019
Vizualizari 197
Persoane interesate 190

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Pipera.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Pipera. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pipera.

Este Pipera zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Apartament 3 camere zona Pipera,discount de 14700 Euro,Direct dezvoltator Dezvoltator 80000 €
Apartament 3 camere zona Pipera,discount de 14700 Euro,Direct dezvoltator Pipera, Pipera , jud. Ilfov

"Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare. "

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Complex Rezidential 4 City North Pipera, discount 5000 Euro! Dezvoltator 100000 €
Apartament 3 camere Complex Rezidential 4 City North Pipera, discount 5000 Euro! Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Absolut Superb, zona de Nord-Pipera, discount 5000 Euro! Dezvoltator 80400 €
Apartament 3 camere Absolut Superb, zona de Nord-Pipera, discount 5000 Euro! Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

80400 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA (stradal) Super imobil S+P+3E in Su.=955 mp. ideal Clinica Medicala, e.t.c. Agentie - 0 comision - exclusivitate 7000 €
PIPERA (stradal) Super imobil S+P+3E in Su.=955 mp. ideal Clinica Medicala, e.t.c. Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Muntenia Grup va propune spre inchiriere, in zona de Nord a Mun. Bucuresti – Bld. Pipera (stradal) imobil cu arhitectura deosebita, exclusivista, constructie 2010 care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor, indeplineste toate normele elegantei si confortului, pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru reprezentanta, showrrom, office/birouri, clinica medicala, after school, gradinita privata, etc. Imobilul teren, in suprafata totala de 1.200 mp. plus vila in suprafata totala construita de 1.118 mp. - utila de 955 mp. cu regim de inaltime: Subsol + Parter + 3 Etaje, este situat in Bd. Pipera (fosta Sos. Pipera-Tunari), cu posibilitate de acces si din Strada Ghita Constantin unde exista cea de a 2-a cale de acces, curte proprie in suprafata de 618,66 mp. prevazuta cu poarta actionata electric pentru accesul auto ce poate fi folosita atat ca parcare cat si loc de joaca . SUBSOL (parcare auto): Suprafata totala construita: 183.82 mp. Suprafata totala utila: 168.75 mp. PARTER: Suprafata totala construita: 180 mp. Suprafata totala utila: 159 mp. ETAJ 1: Suprafata totala construita: 231 mp. Suprafata totala utila 223 mp. ETAJ 2: Suprafata totala construita : 227 mp. Suprafata totala utila: 185 mp. Suprafata terasa: 33 mp. ETAJ 3: Suprafata totala construita : 182 mp. Suprafata totala utila: 151 mp. Suprafata terasa: 17 mp. Suprafata utila terase: 15 mp. Imobilul este dotat cu: lift Kone, panouri solare, 3 centrale termice Viesmann, rulouri exterioare actionate electric, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie din termopan, utilitati: internet, apa, gaz, canalizare si energie electrica. Spatiul aferent fiecarui nivel poate fi compartimentat in functie de necesitati, in prezent el fiind in mare parte open space, cu instalatii sanitare proprii pe fiecare nivel.

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament | 2 camere | 4City | Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 599 €
Apartament | 2 camere | 4City | Pipera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Agentia Figure8 va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere , comple utilat si mobilat aflat la prima inchiriere , totul este nou , Zona Pipera , Complex 4City. Apartamentul dispune de un loc de parcare suprateran. Apartamentul este compus din living, bucatarie, dormitor si baie ,dar si un balcon tip terasa. ID INTERN 1010

599 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Agentie - 0 comision - exclusivitate 109800 €
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Pipera, Pipera , jud. Ilfov

R&D scoate la vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului in imediata vecinatate a rondului OMV Pipera fiind amplasat pe marginea lacului Pipera cu vedere din terasa si dormitor catre lac. Apartamentul se preteaza pentru investitie sau ca locuinta pentru cei care isi doresc o zona linistita si carora le place sa bea o cafea mangaiat de razele soarelui pe terasa superba a apartamentului ! Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 90 mp plus o terasa cu vedere la lac in suprafata de 36mp. Apartamentul este complet finisat cu parchet gresie si faianta import centrala termica Buderus tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia cu geamuri termopan instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto. Situat in apropierea Pipera Plazza si a cladirilor de birouri Swan Office Park, Vodafone, Global City, OMV si Rompetrol,Toyota, Romania North Gate Offices, Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*. Complexul Residential constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai. Avand in apropiere banci (Piraeus BT BCR Banc Post) centre sportive si de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet World Class Academy) gradinite si scoli particulare (Mark Twain Scoala Americana Happy Universe etc.) si publice centre comerciale (Mega Image Jollie Ville Shopping Area Baneasa Ikea Carrefour Metro Bricostore Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera este doar la 3km. In apropiere circula doua mijloace de transport Autobuzele liniei 1 (circula pe STR. MATEI MILLO pana in BD. LACUL TEI) Autobuzele liniei 2 (circula pe STR. MATEI MILLO pana la BANEASA SHOPPING CITY) Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat - La pretul apartamentului se adauga suma de 10.000 Euro pentru mobila si electrocasnicele cu care este utilat apartamentul! Pentru orice alte detalii si pentru vizionari sunati la numarul : 0726.445.555 Cristian Panait

109800 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Agentie - 0 comision - exclusivitate 119800 €
APARTAMENT 3 CAMERE PIPERA | VEDERE LA LAC - IDEAL INVESTITIE Pipera, Pipera , jud. Ilfov

R&D scoate la vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului in imediata vecinatate a rondului OMV Pipera fiind amplasat pe marginea lacului Pipera cu vedere din terasa si dormitor catre lac. Apartamentul se preteaza pentru investitie sau ca locuinta pentru cei care isi doresc o zona linistita si carora le place sa bea o cafea mangaiat de razele soarelui pe terasa superba a apartamentului ! Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 90 mp plus o terasa cu vedere la lac in suprafata de 36mp. Apartamentul este complet finisat cu parchet gresie si faianta import centrala termica Buderus tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia cu geamuri termopan instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto. Situat in apropierea Pipera Plazza si a cladirilor de birouri Swan Office Park, Vodafone, Global City, OMV si Rompetrol,Toyota, Romania North Gate Offices, Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*. Complexul Residential constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai. Avand in apropiere banci (Piraeus BT BCR Banc Post) centre sportive si de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet World Class Academy) gradinite si scoli particulare (Mark Twain Scoala Americana Happy Universe etc.) si publice centre comerciale (Mega Image Jollie Ville Shopping Area Baneasa Ikea Carrefour Metro Bricostore Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera este doar la 3km. In apropiere circula doua mijloace de transport Autobuzele liniei 1 (circula pe STR. MATEI MILLO pana in BD. LACUL TEI) Autobuzele liniei 2 (circula pe STR. MATEI MILLO pana la BANEASA SHOPPING CITY) Pentru orice alte detalii si pentru vizionari sunati la numarul : 0726.445.555 Cristian Panait

119800 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
 Pipera -vila lux ultramoderna Nord finisaje deosebite Agentie - 0 comision - exclusivitate 255000 €
Pipera -vila lux ultramoderna Nord finisaje deosebite Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Vila cu 5 camere in suprafata utila de 170 mp este oferita spre vanzare in zona Pipera. Locuinta construita in anul 2018, are un regim de inaltime de p+1 si este amplasata pe un teren cu suprafata de 217 mp. Are 3 bai, 2 balcoane 1 bucatarie Se preteaza pentru rezidential . Toate vilele din cadrul Popasului Residence a distanta.includ acest sistem de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiționat, jaluzelele, sistemele de alarmă și aparatele electrocasnice vor interacționa și vor putea fi controlate de la distanță prin telefonul mobil. constructie moderna , pozitie excelenta in zona de nord.

255000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Scoala Americana - Pipera vila 6 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 1500 €
Scoala Americana - Pipera vila 6 camere Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Va propunem o vila P+1+M, 6 camere, intr-un complex rezidential discret, langa Scoala Americana. Vila are 300 mp construiti si este formata din living, 4 dormitoare, 4 bai si un open space de 60 mp la mansarda. Beneficiaza de o terasa acoperita, plus curte amenajata si loc de joaca pentru copii. Este ideala pentru o familie cu 2-3 copii.2017. Accesul in complex este securizat. Disponibila incepand cu 1 iunie 2019!

1500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, la cheie Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, la cheie Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Imobil s evinde la cheie. Pozitionata in comuna Pipera, intre Iancu Nicolae si sos Petricani, aproape de parc si de stadion, pe o strada cu locuinte de tip case-vile. Utilitatile sunt pe teren. Comision 2% din valoarea de tranzactionare.

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
3 Camere Pipera Decomandat - rezidential sau investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 89900 €
3 Camere Pipera Decomandat - rezidential sau investitie Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Ansamblu residential S+P+8 situat in Pipera-Tunari, cu termen de finalizare Iunie 2018. Vecinatati: – Gradinite: Tinkerbell; Dreamland; – Scoli: Gimnaziala nr. 3; Questfield School; Scoala Particulara; – Renault; – Porche Romania; – Swan Business Center; – Pipera Plaza; – Carrefour Market; – Penny Market; – Mega Image. - Posibilitatea personalizarii apartamentelor dintr-o gama variata de finisaje. - Bai complet echipate cu obiecte sanitare. - Centrala termica individuala. - Aer conditionat in living. - Spatii comune iluminate pe baza de senzori de miscare. - Fatada moderna, izolata termic. - Parcare supraterana si subterana. - Apartamente cu terase spatioase si vedere panoramica.

89900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Pipera- Drumul Potcoavei, ofer spre vanzare teren intravilan in suprafata de 1500mp, deschidere 27metri, toate utilitatile ( apa, gaz, curent electric ), drum asfaltat. Terenul este situat intr-o zona rezidentiala de lux, cu vecini de calitate, acces facil in Soseaua Pipera, Aeroport Otopeni, Mall Baneasa, Metrou Pipera. Pret negociabil 120000Euro

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Sc. Americana, vanzare 42 Ha. teren cu vegetatie forestiera Pipera, Pipera , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 42 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 9 Ha. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

19 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Pipera - Scoala Americana vila 6 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 1350 €
Pipera - Scoala Americana vila 6 camere Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Va propunem o vila P+1+M, 6 camere, intr-un complex rezidential discret, langa Scoala Americana. Vila are 300 mp construiti si este formata din living, 4 dormitoare, 4 bai si un open space de 60 mp la mansarda. Beneficiaza de o terasa acoperita, plus curte amenajata si loc de joaca pentru copii. Este ideala pentru o familie cu 2-3 copii.2017. Accesul in complex este securizat.

1350 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, nefinisata Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Constructie 2008 zona Pipera -Iancu Nicolae, nefinisata Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Imobil nou aflat in stadiul de "rosu" la interior, dar cu fatada si inchiderile finalizate. Pozitionata in comuna Pipera, intre Iancu Nicolae si sos Petricani, aproape de parc si de stadion, pe o strada cu locuinte de tip case-vile. Utilitatile sunt la strada, mai putin canalizarea, care se afla pe teren.

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren intravilan Pipera - Drumul Potcoavei Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Pipera- Drumul Potcoavei, ofer spre vanzare teren intravilan in suprafata de 1500mp, deschidere 27metri, toate utilitatile ( apa, gaz, curent electric ), drum asfaltat. Terenul este situat intr-o zona rezidentiala de lux, cu vecini de calitate, acces facil in Soseaua Pipera, Aeroport Otopeni, Mall Baneasa, Metrou Pipera. Pret negociabil 120000Euro

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Pipera - 198500 EURO Proprietar 198500 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Pipera - 198500 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Proprietar vand vila situata in Cartierul Domus din Pipera, construita in anul 2006, cu o suprafata desfasurata de 172 mp, compusa din 5 camere, din care 1 living, 3 dormitoare, 1 birou, 3 bai, o bucatarie si 3 dressing-uri. Repartitia pe niveluri este urmatoarea: - la parter: hol, bucatarie 13 mp, living 32 mp, grup sanitar cu dus; - la etaj: hol, doua dormitoare de 19 mp si 16 mp, doua dressing-uri, grup sanitar cu cada; - la mansarda: un dormitor 17 mp, un birou 10 mp, 1 dressing, grup sanitar cu cada. Cartierul dispune de toate utilitatile: canalizare, asfalt, apa curenta, gaze, curent etc. Casa dispune in curte de o terasa acoperita de 18 mp. Accesul in cartier este supravegheat permanent de o firma ce asigura paza, in fata ansamblului este statie de autobuz iar in incinta cartierului este o gradinita Montessori. Proprietatea dispune de loc de parcare in fata casei.

198500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pipera - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Pipera - 140000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

- Case de vanzare in Pipera-Tunari! Va oferim spre vanzare case single cu suprafata desfasurata de 172mp si cu o suprafata utila de 134mp avand 4 camere si un living spatios ! Transport in comun Linia Tunari-Pipera, Tunari-Dimieni si Tunari-Otopeni; -Metrou Pipera, 15 minute; -Mega Image Otopeni sau Tunari, 3 minute; -Liceul Teoretic "Ioan Petrus" Otopeni, 5 minute; -Gradinita cu program prelungit NR. 1 Otopeni, 5 minute; -World Class Otopeni, 5 minute; -Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, 10 minute; -Mall Baneasa, 10 minute. Casele beneficiaza de toate utilitatile : gaze, curent, apa si canalizare! Suprafata construita de 172 metri patrati, utila de 134mp aceasta vila cu patru camere ofera un design aparte peste cele doua nivele ale sale. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 500 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Dau in chirie aptm bloc nou 1/3 +M in Pipera (an constructie 2013), compus din doua camere, balcon, baie si bucatarie complet mobilate si utilate, sifonie in perete in camera principala si garaj la subsol si boxa. Pretabil si pt firma. Supraf. utila 58mp Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 300 mp Ilfov, Pipera - 200 EURO Proprietar 200 €
Vanzare terenuri constructii 300 mp Ilfov, Pipera - 200 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Teren in Pipera, Drumul Negru 1000mp, d=26m, 300mp intravilan **Anunt postat de proprietar Cadastru, plan urbanism, intabulare Utilitati: canalizare, curent, gaze, canalizare, apa curenta. Tarlaua 13, parcela 259 PUG - H.C.L. 16/1998 Cadastru 2656

200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Ilfov, Pipera - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Ilfov, Pipera - 250000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

10000mp padure, vis a vis de Scoala Americana pe Sos Pipera -Tunari, planul 2, proprietar, cadastru, intabulare,negociabil.

250000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Pipera - 135000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Particular vand apartament 2 camere 80 mp et 3/4 cu lift, vedere spre lac,centrala proprie,internet,etc. Apartamentul se vinde mobilat utilat+ loc de parcare, la 5 min cu masina pana la parcul Herastrau.ACCEPT BITCOIN,Ethereum sau orice alt coin existent. (Exclus OneCoin)

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Ilfov, Pipera - 680 EURO lunar Proprietar 680 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Ilfov, Pipera - 680 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

INCHIRIEZ apartament 3 camere in Complex Ibiza Sol Apartamentul se afla in Pipera, in cadrul Complexului rezidential Ibiza Sol, in spatele Scolii Americane. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 85 mp, incluzand 2 dormitoare, living, baie, bucatarie si o terasa de 45 mp (partial acoperita), precum si de un loc de parcare suprateran.Complexul Ibiza Sol dispune de 2 piscine, spatiu de joaca pentru copii, sala de fitness, jacuzzi, paza, camere de supraveghere si mult spatiu verde.Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat!!!

680 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Pipera - 415 EURO lunar Proprietar 415 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Pipera - 415 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Pipera Residence Apartament 2 camere Curte 60 mp 2 Locuri parcare exterior Utilat si Mobilat Pozitie deosebita Chirie - 415 euro/luna Vanzare 75.000 euro Adresa Bulevardul Pipera 106-108

415 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 800 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Apartamentul se afla in Pipera, in cadrul Complexului rezidential Ibiza Sol, in spatele Scolii Americane. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 85 mp, incluzand 2 dormitoare, living, baie, bucatarie si o terasa de 45 mp (partial acoperita), precum si de un loc de parcare suprateran. Complexul Ibiza Sol dispune de 2 piscine, spatiu de joaca pentru copii, sala de fitness, jacuzzi, paza, camere de supraveghere si mult spatiu verde. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat!!!

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Ilfov, Pipera - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii comercial Ilfov, Pipera - 0 EURO lunar Pipera, Pipera , jud. Ilfov

Hala de 1377 mp, in stare ff buna , platforma betonata de 1500 mp, trifazic 150kw,linga lacul pipera, apa curenta, 4 birouri....ilfov, str bisericii

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Pipera - 72000 EURO Pipera, Pipera , jud. Ilfov

- Apartament de 2 camere situat in zona Pipera, in ansamblul rezidential Domus Stil, etajul 5/6, al unui imobil construit in anul 2007; - Suprafata utila este de 64 mp si este compusa dintr-un living cu bucatarie deschisa (30 mp) complet mobilata si utilata, cu iesire catre terasa inchisa in suprafata de 6,67 mp, dormitor foarte spatios; - Centrala termica si contorizare individuala, costuri de intretinere reduse, imobilul fiind termoizolat in octombrie 2018. - Loc de parcare suprateran inclus in pret; - Baie renovata cu produse Romstal de top; - Hol dotat cu dressing cu numeroase spatii pentru depozitare; - Aer conditionat in fiecare camera, ferestre cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica; - Sistem de supraveghere video cu monitorizare pe telefon; - Jaluzele exterioare termoizolante comandate electric; - Gradinita in sistem Montessori este la doar doua vile distanta; - Linistea si aerul curat datorita localizarii in apropierea padurii, amplasarea intr-un ansamblu rezidential mixt de case si 2 blocuri de apartamente cu paza si bariera, acces la locuri de joaca pentru copii sunt doar cateva dintre atractiile acestui imobil care ofera totodata acces facil catre punctele de interes ale orasului. Priveliste deosebit de frumoasa, panoramica, asupra unui peisaj superb, cu verdeata si lac, neobturat de catre alte constructii. - Iesirea catre autostrada A3 este la doar doua minute distanta, facilitand astfel accesul catre orice parte a orasului dar si catre Ploiesti si Brasov. - Transport public autobuz linia R416 (fosta linie 1) circula din fata cartierului pana la Metrou Pipera Se poate vinde mobilat si utilat.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii