Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Vaslui, Vaslui - 71500 EURO

71500 €  De vanzare
Apartament 3 camere, 67mp, etaj 4/4, Vaslui - zona Cartier Pret: 71.500 Caracteristici: Compartimentare: Decomandat (spatiu flexibil si functional) Suprafata utila: 67mp, construit in anii '80, din beton armat Etaj: 4 Acoperis: Da (locul spatios de depozitare si cu posibilitate de mansardare) Balcon: Da incalzire: Centrala proprie Ferestre: Termopan Usi: Termopan Facilitati: Situat intr-o zona foarte buna, cu vecini linistiti si civilizati Aproape de mijloace de transport in comun Magazine si supermarketuri in apropiere, Lidl, Farmacii Scoli si cresa in zona (pentru cei mici) Parc de joaca f bine amenajat Spitalul, la doar 10 min de mers pe jos Contact: Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa sunati la numarul din anunt, exclus agentii 3 camere - Vaslui , 3 camere - Vaslui

Pe site din 14-10-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 67 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Vaslui.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Vaslui. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vaslui.

Este Cartierul Nou zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Vaslui, Vaslui  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Vaslui, Vaslui - 77000 EURO Cartierul Nou, Vaslui , jud. Vaslui

Se vinde ap 3 camere cu doua bai,foarte spatios la et2 zona cartier, bloc 411 in spatele clinicii Teoclinik Are 92.87m² utili. Dintr-o boxa s-a facut bucatarie spatioasa iar din fosta bucatarie o alta camera. Deci se poate considera ap cu 4 camere.( este trecut si pe schita cadastrala, toate actele sunt in regula) Un avantaj foarte mare este ca in apropiere se afla scoala gimnaziala si gradinita. Apartamentul nu este pt mofturosi, necesita investitie dar se poate locui in el. Dispune de geamuri termopan si centrala termica! Usa de la intrarea in bloc este recent schimbata si accesul se face pe baza de cartela/cod. Pret 77000€ usor negociabil . OFER SI ROG Seriozitate 3 camere - Vaslui , 3 camere - Vaslui

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(