Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Salaj, Zalau - 64500 EURO

64500 €  De vanzare
PF vind apartament 3 camere, decomandat, 65mp, CF liber de sarcini, aflat la parterul inalt al unui bloc cu 4 etaje din caramida, ultracentral, in zona linistita la 5 min de mers pe jos de Primaria Zalau, Colegiul National Silvania. Apartamentul este compus din 3 camere, 1 bucatarie, 2 bai, una cu cada, 2 holuri, un balcon inchis cu termopan. Apartamentul se vinde impreuna cu o boxa la subsol si garaj in fata blocului, complet mobilat si utilat, usa metalica la intrare, geamuri termopan, pervaze interioare din marmura, usi interioare din lemn de tei, instalatiile sanitare si electrice refacute complet, bucataria dotata cu cuptor electric Bosch, plita inductie Bosch, masina vase Bosch, combina frigorifica Hotpoint, cuptor microunde Samsung, hota Heinner. Televizor in fiecare camera, in living TV LG Smart 3D, sound bar wireless LG cu subwoofer, pe balcon centrala termica in condensatie Buderus si masina de haine Bosch.

Pe site din 12-06-2021
Vizualizari 66
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Zalau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Zalau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zalau.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Salaj, Zalau  - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Salaj, Zalau - 72000 EURO Ultracentral, Zalau , jud. Salaj

Vand apartament cu 2 camere, 51 mp fara balcon+ boxa 13 mp, zona ultracentrala, Intrare cu masina de pe strada Mihai Eminescu si 3 min mers pe JOS fata de PRIMARIE, cum se urca pe DOJA pe partea dreapta in spate la al 3-lea bloc. Bloc nou din 2018, parter inalt (demisol si garaje sub bloc) . Apartamentul este complet mobilat si utilat modern, compartimentat astfel: bucatarie inchisa, dormitor, baie, living, hol si camera beci la demisol. Blocul dispune de zona privata cu bariera, loc parcare sub balcon, spatiu de joaca copii, camere de supraveghere, alee asfaltata. Apartamentul este intabulat si fara sarcini si a fost mobilat si echipat pentru uz propriu in 2019. Mai multe informatii la telefon. 2 camere - Zalau , 2 camere - Salaj

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(