Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Ilfov, Bragadiru - 360000 EURO

360000 €  De vanzare
Descriere negociabil, apartament 4 camere, foarte spatios, disponibil imediat, loc de parcare suprateran 75.000 euro descriere:acum se vinde apartament cu 4 camere mari si balcon foarte mare tip terasa, aflat in bloc nou construit 2014, cu lift, situat intr-o zona de cladiri cu regim redus de inaltime, infrastructura completa (strazi asfaltate, trotuare, iluminat public), acces rapid la mijloacele de transport, cu magazine, gradinita de stat in complex. Mac Donalds,penny,profi la 200 m, cabinet stomatologic si farmacie,locuri de joaca in apropiere. bine izolat termic si fonic, apartamentul dispune de finisaje de calitate cu gresie, faianta, parchet si usi de interior, conservate cu grija, de obiecte sanitare in baie perfect functionale, aparat de aer conditionat in living, centrala termica proprie si balcon inchis cu rulouri textile. se preda la nevoie complet mobilat si utilat, bucatarie cu mobilier pe comanda si electrocasnice de marca (aragaz, cuptor, masina de spalat rufe si vase) in stare foarte buna. loc de parcare suprateran in fata blocului, in proprietate si cu nr. cadastral. pret negociabil, accept si credit bancar sau varianta preluarea creditului bancar. vizionari doar seara si cu programare telefonica. exclus agentii imobiliare si intermediari.

Pe site din 27-06-2021
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 39 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bragadiru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bragadiru.

Este Haliu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Haliu  - 60500 EURO Proprietar 60500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Haliu - 60500 EURO Haliu, Bragadiru

Marian Matei83 Apartament 2 camere 2 camere parter Loc parcare in fata balconului Centrala proprie canalizare apa curenta Ap se vinde mobilat 63 mp utili In fata blocului se gaseste magazin universal ,coafor,cabinet veterinar ,stomatologie La 3 min se gaseste Mc donalds , lidal , leroy merlin Blocul este construit in anul 2012 Sant proprietarul apartamentului !!

60500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Haliu  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Haliu - 69000 EURO Haliu, Bragadiru

Soare George Apartament 3 Camere 96 MP Haliu Ofer spre vanzare apartament 3 camere cu o suprafata de 96 mp in zona Bragadiru langa Leroy Merlin, Mega Image, si alte magazine. Apartamentul se afla la etajul 6 plus mansarda cu scara interiora pentru a oferi un acces facil avand placa de beton geamuri velux pentru o lumina naturala un dormitor matrimonial cu o suprafata de 20 mp hol si spatii de depozitare. In partea de jos avem un dormitor de 10,22 mp o baie de 4mp cu geam pentru o aerisire optima bucatarie si livingul open space de 21 mp si un balcon generos de 10 mp. Apartamentul are centrala proprie aer conditionat smart, loc de parcare vizibil de pe balcon se afla intr-un complex rezidential nou cu bariere si camere de supraveghere spatii comerciale si loc de joaca pentru copii in incinta acestuia. Apartamentu se vinde cu bucatarie utilata dar se poate vinde si complet mobilat si utilat la cerere pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Haliu  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Haliu - 69000 EURO Haliu, Bragadiru

Geani Teodorescu Apartament 3 camere, 67 m patrati in Cartierul Verde, Bragadiru, Ilfov Proprietar, vand apartament cu 3 camere in Cartierul Verde, Bragadiru Ilfov. Apartamentul este racordat la toate utilitatile si se vinde mobilat si utilat

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Haliu  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Haliu - 58000 EURO Haliu, Bragadiru

Dumitru Lucian Apartament 2 camere Bragadiru str Nazuintei Vand apartament 2 camere, 2 balcoane. Bragadiru strada Nazuintei 9 etaj 1 la 2 minute de leroy merlin, mega image, profi etc.Mutare imediata, proprietar. Telefon 00393497978098. Pret 58000 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(