Anunturi imobiliare particulari

Vanzare apartament 4 camere Damaroaia, Bucuresti

163000 €  De vanzare
Apartamentul spatios, luminos cu tavane inalte si ferestre ce ating podeaua de lemn de bambus, este amplasat in zona linistita din nordul Bucurestiului, sector 1. Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa, armonios proportionata, umbrita de stejarul secular al strazii. Apartamentul, situat la etajul 3 este singurul apartament de pe etaj, cu un pod generos de 30 m in care chiar pot fi depozitate toate lucrurile unei familii. Aer curat, lipsa traficului bucurestean, vecini civilizati, diminetile perfect linistite pe muzica brotaceilor de pe lacul din apropiere, in acelasi timp apropierea de cel mai frumos parc, Herastrau (4 minute cu masina) … … totul in acest apartament te face sa te simti ca intr-o vacanta, iti ofera cadrul perfect pentru o viata echilibrata si contemporana in frumosul Bucuresti. Apartamentul propus spre vanzare este unul special cum vor fii si viitorii sai proprietari.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-12-2017
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 139 m2
Confort: 4
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 196900 €
VILA SUPERBA DAMAROAIA Damaroaia, Bucuresti

Locuinta deosebita ,construita si decorata cu bun gust ,ce respecta toate normele de constructie in vigoare.Suprafata desfasurata a locuintei are 240mp ,fiind alcatuita din P+1+M. Parterul gazduieste zona destinata livingului + bucataria,biroul, si una dintre bai,accesul pe terasa fiind extrem de facil. Etajul cuprinde 2 dormitoare generoase cu dressinguri individuale ,precum si cea de a doua baie.Partea superioara fiind destinata mansardei -reprezinta un alt avantaj ,datorita suprafetei generoase si a luminii naturale ce scalda spatiul. Casa este prevazuta cu suprafete de deozitare generoase , ce sprijina nevoile fiecarei familii

196900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 92000 €
Apartament 3 camere Damaroaia - Jiului - Bucurestii Noi Damaroaia, Bucuresti

ANG Holding va propune spre vanzare un apartament de 3 camere situat in cartierul Damaroaia, la 5 minute de metroul Jiului, 15 minute de Piata Presei, la doua minute de mijloace de transport RATB. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil de 3 etaje cu tavanul inalt, are centrala proprie, doua grupuri sanitare.

92000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Vila superba DAMAROAIA/BANEASA Damaroaia, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune o vila superba, la 3 minute de Casa Presei Libere, cu o suprafata utila de 240 metri patrati, construita in 2007. Constructia este din beton armat si caramida porotherm, izolata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm grosime, este dotata cu centrala termica Buderus de 33 kw, 3 unitati de aer conditionat, trepte din granit, parchet masiv. DISPONIBILA IMEDIAT!

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 225000 €
VILA BANEASA/ CASA PRESEI LIBERE Damaroaia, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune o vila superba, la 3 minute de Casa Presei Libere, cu o suprafata utila de 240 metri patrati, construita in 200. Constructia este din beton armat si caramida porotherm, izolata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm grosime, este dotata cu centrala termica Buderus de 33 kw, 3 unitati de aer conditionat, trepte din granit, parchet masiv.

225000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 170000 €
PENTHOUSE BANEASA/ PETROM CITY Damaroaia, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un penthouse spatios si luminos in zona Petrom City, cu o suprafata utila de 160 metri patrati, la numai 50 de metri de capatul autobuzului 331 si al tranvaiului 24, la 5 minute de statia de metrou Jiului, zona foarte aerisita si lipsita de trafic, cu foarte multe parcuri, Bazilescu la 5 minute, Herastrau la 10 min. apartamentul este foarte calduros, blocul fiind izolat cu materiale de cea mai buna calitate. toate apartamentele din bloc sunt vandute si locuite.

170000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 990 €
Spatiu Birouri si depozitare in VILA (Parter si Demisol) Damaroaia, Bucuresti

Va prezentam spre inchiriere un spatiu de birouri amplasat intr-o vila formata din D+P+1Etaj+M. din care mai sunt disponibile doar parterul si demisolul. La Parter puteti beneficia de 3 camere luminoase ideale pentru birouri, 2 grupuri sanitare si o bucatarie iar la Demisol puteti beneficia de un spatiu pentru depozitare care poate fi folosit si ca spatiu de recreere in supafata totala de 60 mp. Daca inchiriati aceasta unitate locativa beneficiati si de acces direct pe 2 terase dotatte cu sistem de degivrare si de o curte amenajata cu arbusti si plante decorative in suprafata de 485 mp . Vila este compartimentata in trei unitati locative distincte accesibile printr-o scara interioara. Etajul 1 si Mansarda sunt deja inchiriate unei firme pentru birouri. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. / Adrian o799.990.888 ( w_ww.city-imob.ro )

990 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Damaroaia - Bdul. Gloriei Damaroaia, Bucuresti

K imobiliare Consult va prezinta spre inchiriere un spatiu comercial stradal situat pe Bdul. Gloriei. Suprafata acestuia este de 60 mp. Acesta are vitrina stadala de 4m si grup sanitar propriu. Separat de spatiu se poate inchiria si imobilul situat in aceeasi curte P+1, in suprafata de 220 mp la pretul de 2200 euro negociabil.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 249000 €
Vanzare casa 6 camere Bucuresti, Damaroaia - 249000 EURO Damaroaia, Bucuresti

Coldwell Banker Mosilor va recomanda achizionarea unei case individuale aflata in cartierul Damaroaia, la 2 minute distanta de statia autobuzului 331. Plasamentul proprietatii este ideal, fiind ferita de zgomotul masinilor de la bulevard dar in acelasi timp aproape de mijloacele de transport in comun. Casa a fost construita din caramida pe structura de beton. Proprietatea are curte libera pe partea din spate, acolo unde se poate organiza zona de relaxare, iar in partea fata se pot parca doua masini si inca un automobil in garaj. Vecinatati: Scoala Gimnaziala Nicolae Grigorescu, Biserica Sfantul Nicolae. RATB: 331 la 2 minute distanta. Actele sunt in regula, se accepta credit. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

249000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 295000 €
Vila 4 camere Damaroaia - lac Grivita Damaroaia, Bucuresti

Va propun o casa intr-un complex format din doua vile duplex, cu circuit inchis, intr-o zona deosebit de frumoasa din nordul Bucurestiului si anume, Cartierul Damaroaia. Casa dispune de curte proprie frumos amenajata, cu gazon si flori aranjate de o firma peisagistica cu experienta, dar si foarte mult spatiu care deserveste parcarii si drumului de servitute dat de cota indiviza. La interior casa este finisata cu materiale de foarte buna calitate, lux si bun gust, cu spatii generoase, atat la living, bucatarie, cat si la dormitoare. Casa a fost construita in 2007, are un teren de 450 mp, amprenta la sol de 129 mp, rezultand o curte libera de 311 mp. Se desfasoara pe 2 nivele, astfel: Parter: camera de zi 39,35mp, bucataria de 10,68 mp, debara de 5mp, holul de intrare de 12.71 mp, baia de 4,16 mp, sas de 2,80 mp; Etaj: trei dormitoare de 20,92 mp, 18,48 mp si 11,20 mp, 2 bai de 4,13 mp si 7,71 mp; Va invit sa vizionati viitorul dumneavoastra camin!

295000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 95000 €
Teren Damaroaia-Fabrica de Caramida. Damaroaia, Bucuresti

In exclusivitate va propunem spre vanzare teren pentru constructie/investitie in suprafata totala de 300mp,cu deschidere 10ml,cu proiect P+1,utilitati la limita de proprietate,avand autorizatie,studiul geotehnic emise,pretabil constructie familala.Proprietatea este situata in zona Bucurestii Noi-Damaroaia,in zona de case-vile,curata,linistita,in apropiere de lacul Grivita.Proiect,acte de proprietate la zi,disponibil spre vanzare prin orice credit bancar.

95000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 690000 €
BANEASA - Zona Coralilor, vanzare vila 7 camere personalizata cu finisaje LUX Damaroaia, Bucuresti

UNICAT ! In Zona Coralilor vanzare proprietate EXTRA - LUX exclusivista, compusa din vila exceptionala D + P + E + M, constructie 2011, in total 7 camere plus dependinte care prin stilul si rafinamentul arhitectural personalizat, conceptul finisajelor de LUX indeplineste toate normele elegantei si confortului completat de terenul aferent in suprafata totala de 1.000 mp., curte amenajata in totalitate cu flori si plante ornamentale. FINISAJE : deosebite. ALTE DOTARI : Centrala termica marca HOVAL, dotata cu senzori de temperatura interior/exterior; generator electric; camere video de supraveghere curte; sistem antiefractie; aer conditionat.

690000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 599 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Damaroaia, Bucuresti

Particular, inchiriez ap. 3 camere. str. Coralilor x str. Izbiceni, mobilat, utilat, balcon, , etaj 1, semidecomandat,loc parcare.

599 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Damaroaia, Bucuresti

Apartamente 2-3 camere ?i Garsoniere 2015 Damaroaia /Bucurestii Noi. Nr. camere: 2 Suprafaţa utilă: 50 Compartimentare: decomandat Confort: lux Etaj: Etaj 2 / 4 Nr. bucătării: 1 Nr. băi: 1 Nr. balcoane:1 An construcţie: 2015 Structură rezistenţă:beton Tip imobil: bloc de apartamente. Suprafaţa construită: 60 Alte informaţii Alte detaliile: Particular Vand / Schimb : Garsoniere si Apartamente 2, 3 camere (2015) zona Danaroaia/Bucure?tii Noi. - Apartament 2 camere, decomandat, Living, bucătărie inchisa, Baie, , balcon, (61m2 ;86m2). - Apartament 3 camere, decomandat, Living mare 2 bai, bucatarie închisă , debara, balcon, (100mp;109 mp). - Apartament 3 camere, semidecomandat, Living, Bucatarie inchisa, Baie, dormitor, balcon, CURTE 80mp!!!. Finisaje de lux. PRETURILE DE 1000€/m2 ACCEPT SCHIMB : AUTO TEREN/CASA IN BUCURESTI (+/-diferen?a de bani! ). Tip anunt: Oferta vanzare Localitate: Bucuresti Zona: DAMAROAIA ,BUCURESTII NOI. O76954424O, incalzire: Altele, numar etaj: 4, numar camere: 3.00, numar bai: 2, suprafata utila: 109.00, anul constructiei: 2015

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 169000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Damaroaia, Bucuresti

Apartamentul spatios, luminos cu tavane inalte si ferestre ce ating podeaua de lemn de bambus, este amplasat in zona linistita din nordul Bucurestiului, sector 1. Apartamnetul este binecuvantat cu o terasa generoasa, armonios proportionata, fiind umbrita de stejarul secular si urias al strazii. Apartamentul, situat la etajul 3 este singurul apartament de pe etaj, cu un pod generos de 30 m in care chiar pot fi depozitate toate lucrurile unei familii. Aer curat, lipsa traficului bucurestean, vecini civilizati, diminetile perfect linistite pe muzica brotaceilor de pe lacul din apropiere, in acelasi timp apropierea de cel mai frumos parc, Herastrau (3 minute by car) ... ... totul in acest apartament te face sa te simti ca intr-o vacanta, iti ofera cadrul perfect pentru o viata echilibrata si contemporana in frumosul Bucuresti. Este greu, sa nu te imaginezi pe terasa pictata de mezinul Luca admirand superbul apus sau chiar o dimineata racoroasa cu o cafea aromata si un aer crud si curat. Apartamentul proprus spe vanzare este unul special cum vor fii si viitorii sai propietari.

169000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Damaroaia, Bucuresti

Apartament 2camere mobilat! Damaroaia blvd luptatorilor, 65mpc 50mpu complet utilat masina de spalat,frigider, aragaz...mai multe detalii la tel: 762 - arata telefon -

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 105000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Damaroaia, Bucuresti

Mentionez faptul ca imobilul se afla in faza de constructie. Va fi finalizat in 2-3 luni de zile. Zona: cartierul Damaroaia - Jiului In apropiere: parc, teren de fotbal, biserici, scoli/gradinite Mijloace de transport: tramvaiul 24, autobuzul 331, metrou statia Jiului Balcoane: 2 Nivelul lucrarilor executate: 75%

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 90000 €
Vanzare casa 3 camere Damaroaia, Bucuresti

Propietar vand casa din caramida ;;; 2 dormitoare ,living ,baie , bucatarie ,pivnita . Teren 160 mp ,dechidere 10 . Toate utilitatile racordate .Cadastru si intabulare Casa este situata pe str Neajlovului - amplasament deosebit Pret negociabil , numar etaj: 0, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 63, suprafata totala: 160

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 59500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Damaroaia, Bucuresti

Apartament de vanzare in zona damaroaia 2camere str stanilesti nr 1 mai multe detalii la tel.

59500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 595 €
Inchiriere spatiu industrial Damaroaia, Bucuresti

Damaroaia, Neajlov 112 S.U. 145 mp, sp. depozitare, spatiu de mica produc tie sau depozitare pe strada Neajlov colt cu Coralilor. Imobil compus din Hala de 100 mp + 2 camere si grup sanitar 48 mp

595 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 595 €
Inchiriere spatiu industrial Damaroaia, Bucuresti

Damaroaia, Neajlov 112 S.U. 145 mp, sp. depozitare, spatiu de mica produc tie sau depozitare pe strada Neajlov colt cu Coralilor. Imobil compus din Hala de 100 mp + 2 camere si grup sanitar 48 mp

595 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 107000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Damaroaia, Bucuresti

Particular, primul proprietar, vand apartament cu 3 camere decomandat la etajul 1 in imobil D+P+3E+M construit in 2010 pe bulevardul Luptatorilor la numarul 69. Apartamentul este spatios si luminos, cu expunere catre sud, are camere mari si inalte (tavan la 2,8m) si finisaje de calitate buna. Suprafata utila este de 90,7mp, la care se adauga balconul de 4,8mp. Bucataria este inchisa si are o debara de 1mp. Sunt instalate centrala termica pe gaze si aparat de aer conditionat. Inclus in pretul apartamentului este si un loc de parcare privat in suprafata de 13,3mp aflat in fata blocului. Blocul are interfon, contoare individuale pentru curent electric si gaze, apometre si cablu TV si internet de la RDS si UPC. Blocul e construit intre case, intr-o zona linistita, cu gradinite si scoli in apropiere. Distante: - 5 minute pe jos pana in statia de autobuz si tramvai - 15 minute pe jos pana la metrou - 15 minute pe jos sau 5 minute cu masina pana la parcul Bazilescu si piata 16 Februarie - 5 minute cu masina pana la Kaufland - 5 minute cu masina pana la maternitatea Regina Maria - 10 minute cu masina pana la centrul comercial Baneasa (mall, Carrefour, Ikea, Dedeman, BricoDepot, Metro, Decathlon, Selgros etc.) - 10 minute cu masina pana la centrul comercial Colosseum (Carrefour, Leroy Merlin) - 15 minute cu masina pana la Piata Victoriei Apartamentul poate fi folosit foarte bine si ca sediu de firma, camerele sunt mari si probabil pot incapea 12 birouri. Se poate vinde si cu mobila si electrocasnice (aragaz, hota, frigider, masina de spalat rufe si masina de uscat rufe) pentru un pret suplimentar de 2000 euro (adica 109000 euro cu totul). Apartamentul este disponibil imediat.

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 24500 €
Vanzare spatiu birouri Damaroaia, Bucuresti

vand spatiu comercial (birou), situat la parterul casei, cu pivnita, iesire la strada, vitrina, pretabil la orice activitate comerciala, manufacuriera, servicii, birou etc. Suprafata totala: 31 m² An finalizare constructie: 1938 Vitrina: 1.5 m Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Casa/Vila

24500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Damaroaia, Bucuresti

Proprietar: Ofer spre vanzare aparatament 3 camere, Damaroia, Parc Izbiceni, Sector 1: - finisaje interioare de inalta calitate ( parchet, usi, etc ). - mobilat - utilat modern - loc de paracare privata intabulata 15mp. Imobilul este construit in 2013, fiind compus din S+P+ 2 ETAJE. Aparatamentul se afla la Parter ( parter inalt / mezanin / hochparterre ) are o suprafata utila de 65 mp, suparafata construita de 77 mp. Este compartimentat astfel: - living - dormitor matrimonial - dormitor junior - bucatarie inchisa - o baie - loja inchisa. Utilitati: - Mobilat complet modern: Ikea + mobilier la comanda; - Utilat cu urmatoarele electrocasnice: masina de spalat rufe, plita si cuptor Electrolux, combina frigorifica; - Incalzire prin centrala termica pe gaz Ariston; - 1 loc de paracare privata (intabulata); - Sistem propriu de supravegheve cu 3 camere exterioare. - Interfon - Serviciu de administratie si curatenie Mentionez ca sunt primul propietar, iar aparatamentul este foarte bine intretinut.

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Damaroaia, Bucuresti

Proprietar: Ofer spre vanzare aparatament 3 camere, Damaroia, Parc Izbiceni, Sector 1: - finisaje interioare de inalta calitate ( parchet, usi, etc ). - mobilat - utilat modern - loc de paracare privata intabulata 15mp. Imobilul este construit in 2013, fiind compus din S+P+ 2 ETAJE. Aparatamentul se afla la Parter ( parter inalt / mezanin / hochparterre ) are o suprafata utila de 65 mp, suparafata construita de 77 mp. Este compartimentat astfel: - living - dormitor matrimonial - dormitor junior - bucatarie inchisa - o baie - loja inchisa. Utilitati: - Mobilat complet modern: Ikea + mobilier la comanda; - Utilat cu urmatoarele electrocasnice: masina de spalat rufe, plita si cuptor Electrolux, combina frigorifica; - Incalzire prin centrala termica pe gaz Ariston; - 1 loc de paracare privata (intabulata); - Sistem propriu de supravegheve cu 3 camere exterioare. - Interfon - Serviciu de administratie si curatenie Mentionez ca sunt primul propietar, iar aparatamentul este foarte bine intretinut.

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 25 €
Vanzare spatiu birouri Damaroaia, Bucuresti

Bucuresti, Damaroaia, sector 1 Vand spatiu comercial ( spatiu birou ), bd.Luptatorilor nr.65 ,casa, cu iesire la strada, 31 mp. si pivnita,

25 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 950 €
Inchiriere casa 3 camere Damaroaia, Bucuresti

Inchiriez apartament cu 3 camere in complex Greenlake suprafata utila 115 mp, bloc 5 nivele, living spatios si luminos, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, Bucatarie, terasa, loc de parcare in garajul subteran, toate electrocasnicele - masina spalat vase, masina spalat rufe, frigider, cuptor, plita electrica, hota - noi, marca Bosch. Inchiriem apartamentul pe termen lung. Pentru detalii ne puteti contacta: 00 407 - arata telefon - Pret : 950 eur/ luna

950 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(