Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Apartament spatios si luminos Piata Sudului-Brancoveanu

97000 €  De vanzare
Apulum94 va propune in reprezentare exclusiva, un apartament spatios, situat pe Sos. Oltenitei, la distante egale fata statiile de metrou Constantin Brancoveanu si Piata Sudului. Apartamentul este situat la etajul 8/10, cu vedere pe spate, al unui imobil construit in anul 1980, cu subsol antiatomic, care este inscris pe lista de reabilitari a sectorului 4. Suprafata apartamentului este de 83 mp, fiind format din 4 camere, transformat in 3, rezultand astfel un living spatios si luminos de aproximativ. 30 mp. Cele doua dormitoare sunt in suprafata de 10 mp fiecare. Apartamentul dispune de doua grupuri sanitare. Instalatiile electrice si sanitare au fost refacute, tamplaria PVC inlocuita, de asemenea, usile interioare au fost inlocuite cu unele de tip termopan. Pe holul apartamentului a fost facut un drssing pe comanda, in spatele caruia se afla o debara spatioasa. Parchetul este schimbat de curand, model pentru trafic intens. De asemenea, apartamentul dispune de multiple spatii de depozitare. Este dotat cu doua aparate de aer conditionat, se vinde partial mobilat, fara electrocasnice. Zona este una foarte linistita, accesul este facil atat spre Piata Sudului, cat si spre Oraselul Copiilor-Brancoveanu, statiile de metrou sunt la distante similare 5-7 minute, iar Mall-ul Sun Plazza este la 5 minute de mers pe jos. Va asteptam la vizionare.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-01-2024
Vizualizari 124
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 83 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 8/10
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Piata Sudului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere apartament 2 camere Piata Sudului, Bucuresti Proprietar 360 €
Inchiriere apartament 2 camere Piata Sudului, Bucuresti Piata Sudului, Bucuresti

Proprietar Inchiriez apartament 2 camere Piata Sudului - Oltenitei; Metrou Piata Sudului 5 min, Mall Sun Plaza, Mega Image Concept Store, Bloc reabilitat. Apartamentul decomandat, renovat, mobilat si utilat - Aer Conditionat, Masina de spalat, Combina frigorifica, Aragaz, Hota, Cuptor Microunde, LCD TV in fiecare camera, Internet Wireless. Nu se accepta animale de companie.

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(