Anunturi imobiliare particulari

4 Camere cu Terasa si Gradina Unirii-Pta Constitutiei

379000 €  De vanzare
Apartamentul de 4 camere face parte din noul proiect imobiliar, Apollo D'or Downtown Residence, un imobil modern si exclusivist, situat in inima capitalei in imediata apropiere a Ministerelor Dezvoltarii si Finantelor si a Palatului Parlamentului, ce va ofera un stil de viata select, cu finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Blocul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, dispune de 40 apartamente, parcari subterane, receptie cu lobby. Apartamentele vor fi predate finisate premium, cu baile complet utilate, incalzire in pardoseala, tamplarie din aluminiu etc. Apartamentul are o suprafata totala construita de 165mp, din care 129 mp utili si 8.5 mp terasa si gradina. Locul de parcare este 17.500Euro+tva si nu este inclus in pretul apartamentului, sunt disponibile 44 locuri la subsol. Santierul a inceput in luna iunie 2017 si are termen de finalizare luna februarie 2019.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 03-04-2018
Vizualizari 12
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 129 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 22/5
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Proprietar Sugestie de Prezentare 226000 €
Vanzare apartament 4 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Utilităţi Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz Sistem incalzire: Calorifere Acces internet: Cablu, Fibra optica Finisaje Stare interior: Renovat Ferestre cu geam termopan: PVC Usa intrare: Metal Podele: Parchet, Gresie Usi interior: Lemn, Sticla Pereti: Vopsea lavabila, Faianta Dotări Bucatarie: Partial mobilata Mobilat: Nemobilat Electrocasnice: Aragaz Diverse: Senzor de fum, Sistem de alarma Dotari imobil: Interfon, Lift Servicii Servicii imobil: Administrare Alte detalii zonă Amenajare strazi: Asfaltate Iluminat stradal Mijloace de transport in comun Vecinătăţi Unirii Mall, Cocor, Lipscani, Carrefour Alte detalii PRET NEGOCIABIL DIRECT PROPRIETAR FARA COMISION 5 min Metrou Piata Unirii (300 m) Orientare E-V Vedere catre Casa Poporului Ferestre Termopan Triple Disponibilitate proprietate Imediat

226000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 850 €
Inchiriere apartament 6 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

6 camere inchiriere zona unirii, vis-a-vis magazin cocor,renovat, nemobilat, aere conditionate, termopane, balcoane, et 4 ..................................................................

850 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dezvoltator 379000 €
4 Camere cu Terasa si Gradina Unirii-Pta Constitutiei Unirii, Bucuresti

Apartamentul de 4 camere face parte din noul proiect imobiliar, Apollo D'or Downtown Residence, un imobil modern si exclusivist, situat in inima capitalei in imediata apropiere a Ministerelor Dezvoltarii si Finantelor si a Palatului Parlamentului, ce va ofera un stil de viata select, cu finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Blocul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, dispune de 40 apartamente, parcari subterane, receptie cu lobby. Apartamentele vor fi predate finisate premium, cu baile complet utilate, incalzire in pardoseala, tamplarie din aluminiu etc. Apartamentul are o suprafata totala construita de 100mp, din care 91 mp utili si doua terase cu gradina ce au suprafata de 155mp. Locul de parcare este 17.500Euro+tva si nu este inclus in pretul apartamentului, sunt disponibile 44 locuri la subsol. Santierul a inceput in luna iunie 2017 si are termen de finalizare luna februarie 2019.

379000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dezvoltator 440000 €
4 Camere cu Terasa si Gradina Unirii-Pta Constitutiei Unirii, Bucuresti

Apartamentul de 4 camere face parte din noul proiect imobiliar, Apollo D'or Downtown Residence, un imobil modern si exclusivist, situat in inima capitalei in imediata apropiere a Ministerelor Dezvoltarii si Finantelor si a Palatului Parlamentului, ce va ofera un stil de viata select, cu finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Blocul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, dispune de 40 apartamente, parcari subterane, receptie cu lobby. Apartamentele vor fi predate finisate premium, cu baile complet utilate, incalzire in pardoseala, tamplarie din aluminiu etc. Apartamentul are o suprafata totala construita de 159mp, din care 132 mp utili si 160 mp terasa si gradina. Locul de parcare este 17.500Euro+tva si nu este inclus in pretul apartamentului, sunt disponibile 44 locuri la subsol. Santierul a inceput in luna iunie 2017 si are termen de finalizare luna februarie 2019.

440000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dezvoltator 326000 €
3 camere tip Penthouse Unirii-Pta Constitutiei Unirii, Bucuresti

Apartamentul de 3 camere face parte din noul proiect imobiliar, Apollo D'or Downtown Residence, un imobil modern si exclusivist, situat in inima capitalei in imediata apropiere a Ministerelor Dezvoltarii si Finantelor si a Palatului Parlamentului, ce va ofera un stil de viata select, cu finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Blocul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, dispune de 40 apartamente, parcari subterane, receptie cu lobby. Apartamentele vor fi predate finisate premium, cu baile complet utilate, incalzire in pardoseala, tamplarie din aluminiu etc. Apartamentul are o suprafata totala construita de 214mp, din care 81 mp utili si 114 mp terasa. Locul de parcare este 17.500Euro+tva si nu este inclus in pretul apartamentului, sunt disponibile 44 locuri la subsol. Santierul a inceput in luna iunie 2017 si are termen de finalizare luna februarie 2019.

326000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dezvoltator 195500 €
3 camere Bloc Nou Unirii-Pta Constitutiei Unirii, Bucuresti

Apartamentul de 2 camere face parte din noul proiect imobiliar, Apollo D'or Downtown Residence, un imobil modern si exclusivist, situat in inima capitalei in imediata apropiere a Ministerelor Dezvoltarii si Finantelor si a Palatului Parlamentului, ce va ofera un stil de viata select, cu finisaje de lux, compartimentare spatioasa si dotari de ultima generatie. Blocul are un regim de inaltime S+P+4E+5R, dispune de 40 apartamente, parcari subterane, receptie cu lobby. Apartamentele vor fi predate finisate premium, cu baile complet utilate, incalzire in pardoseala, tamplarie din aluminiu etc. Apartamentul are o suprafata totala construita de 110mp, din care 86 mp utili si 10 mp terasa. Locul de parcare este 17.500Euro+tva si nu este inclus in pretul apartamentului, sunt disponibile 44 locuri la subsol. Santierul a inceput in luna iunie 2017 si are termen de finalizare luna februarie 2019.

195500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 2100 €
Inchiriere casa/vila 8 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Vila demisol+parter +etaj, 8 camere,situata ultracentral ,Bdul Unirii-Zepter, vis a vis de restaurantul Picadilly si Grawe Romania, renovata 2018.Suprafata teren 300mp (curte libera 150mp ) si suprafata utila 200mp, dispusi astfel: -demisol se afla o camera 25 mp si bucataria -la parter sunt 4 camere si un grup sanitar -la etaj 3 camere si doua grupuri sanitare. Dotari: sistem de alarma conectat la firma de paza,central termica pe gaz, geamuri termopan, gresie,faianta, parchet, corpuri de iluminat pe led noi.Instalatii electrice si sanitare noi (totul cupru), internet pe cablu pentru fibra.Camerele sunt luminoase,cu ferestre mari si balcoane din fier forjat. Spatiul este ideal pentru notariat, cabinet medical, birouri, magazine online, etc.In apropiere se afla numeroase restaurante si spatii de birouri, statii de autobuz.Curtea este amenajata cu flori si placata cu dale, se pot parca in curte 4 masini..Spatiul este disponibil imediat.

2100 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar 1400 €
Inchiriere spatiu birouri Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Spatiu comercial (birouri, show-room) ultracentral (Parc Carol, 11 iunie), la strada cu trafic mare de masini si de oameni, 122+13 mp (anexa) utili (162 mp amprenta), utilitati (centrala pe gaz, curent mono/ trifazic, boiler, aer conditionat), 2 intrari, 5 locuri de parcare in fata, 1 open space cu despartituri + 1 spatiu separat pentru birou, disponibil de pe 2 aprilie 2018 Spatiul a fost recent re-amenajat si decoratiunile interioare sunt la un cu totul alt nivel 0755 049744 proprietar, 0722455662 pentru vizionare.

1400 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 165000 €
Apt 3 camere renovat Unirii (Decebal, Alba Iulia) Unirii, Bucuresti

COMISION 0% Oferta vanzare apartament 3 camere in zona Unirii, confort 1 sporit, decomandat, situat la etajul 3/8 intr-un bloc construit in anul 1995. Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 93 mp, dispune de 2 grupuri sanitare, 3 balcoane si a fost renovat recent cu materiale de calitate superioara: parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, usi interior schmbate, instalatii electrice si sanitare schimbate, aer conditionat. Imobilul este amplasat intr-o zona centrala, curata si linista, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Vecinatati: Piata Alba Iulia, Decebal, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Voda, Piata Muncii, Mall Vitan.

165000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 159000 €
Apt 3 camere renovat Unirii (Decebal, Alba Iulia) Unirii, Bucuresti

COMISION 0% Oferta vanzare apartament 3 camere in zona Unirii, confort 1 sporit, semidecomandat, situat la etajul 3/8 intr-un bloc construit in anul 1995. Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 86 mp, dispune de 2 grupuri sanitare, 2 balcoane si a fost renovat recent cu materiale de calitate superioara: parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, usi interior schmbate, instalatii electrice si sanitare schimbate, aer conditionat. Imobilul este amplasat intr-o zona centrala, curata si linista, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Vecinatati: Piata Alba Iulia, Decebal, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Voda, Piata Muncii, Mall Vitan.

159000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 159000 €
Apt 3 camere renovat Unirii (Decebal, Alba Iulia) Unirii, Bucuresti

COMISION 0% Oferta vanzare apartament 3 camere in zona Unirii, confort 1 sporit, complet renovat, semidecomandat, situat la etajul 3/8 intr-un bloc construit in anul 1995. Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 86 mp, dispune de 2 grupuri sanitare, 2 balcoane si a fost renovat recent cu materiale de calitate superioara: parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, usi interior schmbate, instalatii electrice si sanitare schimbate, aer conditionat. Imobilul este amplasat intr-o zona centrala, curata si linista, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Vecinatati: Piata Alba Iulia, Decebal, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Voda, Piata Muncii, Mall Vitan.

159000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 165000 €
Apt 3 camere renovat Unirii (Decebal, Alba Iulia) Unirii, Bucuresti

COMISION 0% Oferta vanzare apartament 3 camere in zona Unirii, confort 1 sporit, decomandat, situat la etajul 3/8 intr-un bloc construit in anul 1995. Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 93 mp, dispune de 2 grupuri sanitare, 3 balcoane si a fost renovat recent cu materiale de calitate superioara: parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, usi interior schmbate, instalatii electrice si sanitare schimbate, aer conditionat. Imobilul este amplasat intr-o zona centrala, curata si linista, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Vecinatati: Piata Alba Iulia, Decebal, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Voda, Piata Muncii, Mall Vitan.

165000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 362000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Unirii - 362000 EURO Unirii, Bucuresti

Renet Real Estate Network are deosebita placere de a va prezenta un Penthouse din gama Premium in zona Decebal. Provocarea lansata de catre proprietarii acestui Penthouse a fost acceptata de catre un designer cunoscut in Romania si nu numai, punandu-si amprenta stilistica pe fiecare detaliu al amenajarii, cu mult entuziasm si dedicare folosind produsele unor marci importante din Italia in stil MODERN LUXURY . Locuinta beneficiaza de incaperi spatioase si foarte luminoase un element esential pe care l-a transpus printr-o cromatica de efect. In zona de living si dining s-a mizat pe o combinatie de nuante delicate si texturi luxuriante, folosindu-se o combinatie luminoasa dintre alb si crem pentru a maximiza spatiul avut la dispozitie, dar si lumina naturala.Icirc;n bucătăria albă, lumina naturală este unul dintre elementele-cheie ale designului. Alegerea corpurilor de iluminat vineicirc;n completarea liniei de design din restul locuinței, unde reîntâlnim accentele de mov lila, ce conferă un aspect luxury. Piesa centrala a dormitorului matrimonial este patul apartinand unei colectii renumite, completat prin dresingul cu finisaje netede si lucioase reflectandu-se draperiile in nuanta aramie dand un aer elegant al incaperii. In baile acestui imobil s-a pus accent foarte mult pe spatiile simple, functionale si ordonate, la care s-a adaugat o nuanta plina de farmec, pasionala si exotica. La acestea din urma se adauga un dus cu hidromasaj si jacuzzi. La final venim cu o ^mica^ completare, o oaza verde de liniste, la inaltime reprezentata de terasa de 55 metri patrati. Acest Penthouse care se va vinde complet utilat si mobilat ( toate produsele fac parte din gama premium), vine la pachet cu 2 locuri de parcare subterane si unul teran, 1 boxa( 10 mp), seif prins in beton, 6 camere de supraveghere si un sistem audio Jamo. Astept programari pentru vizionari ! ID intern: AD0020.

362000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 200000 €
Apartament 4 camere Unirii-Horoscop Unirii, Bucuresti

Apartament de 4 camere situat in zona Unirii- Horoscop, etaj 6/8, decomandat, c-tie 1990 , suprafata 98mp,2 gr. sanitare,2 balcoane,vedere mixta, gresie, faianta,parchet, termopan ,liber, cadastru, intabulare, pret 200000euro

200000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
300 mp la parter subsol mezanin bld Unirii Unirii, Bucuresti

suprafata utila de 300 mp la etajul parter din s 10 al unui in bloc construit in anul 1994 in zona Unirii. spatiul ar putea avea ca destinatie un restaurant , banca .... sediu birouri

550000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Vitan | Mihai Bravu | Gradinarilor | Bloc 2017 | Terasa Unirii, Bucuresti

privatehouse.ro va propune spre inchiriere un apartament, in zona Vitan. Inchiriere apartament 3 camere Vitan - Mihai Bravu, strada Gradinarilor, la 5-7 minute de metrou Mihai Bravu, bloc 2017. Apartamentul este situat la etajul 6 din 11, are 3 camere, living si 2 dormitoare, baie cu cada, terasa mare, este semidecomandat si are o suprafata totala de 70 mp utili interior + 20 mp terasa. Apartamentul este semimobilat, bucatarie mobilata si utilata complet, canapeaua din living se poate scoate la cererea clientului, urmeaza sa fie montate corpurile de iluminat, proaspat zugravit, la prima inchiriere, dispune de centrala proprie de apartament, iar pretul chiriei este de 450 euro / luna. ID intern: 1414 Pentru mai multe detalii sau oferte similare, nu ezitati sa ne contactati. Aceasta oferta apartine privatehouse.ro

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 670 €
Unirii | Parcul Carol | Complex Vivando | Bloc 2010 | Modern Unirii, Bucuresti

privatehouse.ro va propune spre inchiriere un apartament deosebit, in zona Unirii. Inchiriere apartament 3 camere Unirii - Parcul Carol, strada 11 Iunie, complex Vivando Residence, bloc 2010. Apartamentul este situat la etajul 1 din 5, are 3 camere, living si 2 dormitoare, dormitorul mare cu pat matrimonial si baie proprie cu cada, dormitorul mic se mobileaza la cererea clientului, 2 bai cu cada si dus, balcon, este semidecomandat si are o suprafata totala de 95 mp mp, respectiv 84 mp suprafata utila. Apartamentul este mobilat si utilat complet modern, proaspat zugravit, dispune de centrala proprie de imobil cu contorizari separate pe fiecare apartament, aer conditionat, loc de parcare, iar pretul chiriei este de 670 euro / luna usor negociabil, in care este inclus si contractul inregistrat la Administratia Financiara. ID intern: 1391 Pentru mai multe detalii sau oferte similare, nu ezitati sa ne contactati. Aceasta oferta apartine privatehouse.ro

670 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Vitan | Mihai Bravu | Gradinarilor | Bloc 2017 | Terasa Unirii, Bucuresti

privatehouse.ro va propune spre inchiriere o garsoniera in zona Vitan. Inchiriere garsoniera Vitan - Mihai Bravu, strada Gradinarilor, la 5-7 minute de metrou Mihai Bravu, bloc 2017. Garsoniera este situata la etajul 1 din 11, living cu pat, baie cu cada, terasa mare, bucatarie inchisa, are o suprafata utila de 45 mp + 15 mp terasa. Garsoniera este mobilata si utilata modern, urmeaza sa fie cumparat un dulap pentru haine, dispune de centrala proprie, televizor, iar pretul chiriei este de 350 euro / luna. ID intern: 1411 Pentru mai multe detalii sau oferte similare, nu ezitati sa ne contactati. Aceasta oferta apartine privatehouse.ro

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
Bulevardul Unirii | Palatul Parlamentului | Stradal | Modern Unirii, Bucuresti

privatehouse.ro va propune spre inchiriere un apartament deosebit, in zona Unirii. Inchiriere apartament 3 camere Bulevardul Unirii nr 1, langa Palatul Parlamentului, stradal, bloc 1994. Apartamentul este situat la etajul 5 din 8, are 3 camere, living si 2 dormitoare ambele cu pat matrimonial, 2 bai, balcon, este decomandat si are o suprafata totala de 100 mp, respectiv 90 mp suprafata utila. Apartamentul este mobilat si utilat complet modern, dispune de aer conditionat, televizor, vedere Casa Poporului, iar pretul chiriei este de 700 euro / luna negociabil, in care este inclus si contractul inregistrat la Administratia Financiara. ID intern: 1408 Pentru mai multe detalii sau oferte similare, nu ezitati sa ne contactati. Aceasta oferta apartine privatehouse.ro

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
APARTAMENT cu vedere spre BULEVARDUL UNIRII Unirii, Bucuresti

MOVE REAL ESTATE Investitie ideala pentru cei ce isi doresc o viata confortabila in inima capitalei, apartamentul decomandat de 3 camere, avand o suprafata utila de peste 80mp si aflat la primul nivel al unui imobil de 8 etaje de pe Bulevardul Unirii, este impregnat de o eleganta clasica: parchetul din lemn masiv, caloriferele originale din fonta, cele doua bai sau impartirea zonelor de zi si de noapte, vorbesc toate despre un stil de viata citadin dar in acelasi timp asezat. Prin transformari minime si o compartimentare inteligenta a spatiului, apartamentul de 3 camere a devenit nu doar incapator dar si deosebit de aerisit. Constructia extrem de solida, accesul facil catre mijloacele de transport in comun, pozitionarea preponderent sudica aducand lumina in toate cele trei camere pe intreaga durata zilei, vederea spectaculoasa, bucataria impartita in zona de lucru si zona de dineing, baia principala generoasa, multiplele spatii de depozitare si nu in ultimul rand, accesul la terasa de apx. 15mp fac din acest apartament unul extrem de dezirabil. Aflandu-se intr-un bloc monolit, construit in anul 1996, apartamentul permite in continuare variante de dispunere si compartimentare. Exista posibilitatea inchirierii unui loc de parcare.

160000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Vanzare apartament 2 camere Unirii Unirii, Bucuresti

Apartament 2 camere , confort 1 sporit, decomandat , in suprafata de 60 mp ( cu balcoane ) situat la etajul 4 din 8 , in bloc de tip monolit construit in anul 1994 in zona Bulevardului Unirii. Apartamentul are vedere pe bulevard . Dispune de imbunatatiri ca : gresie,faianta,parchet,termopane,balcoane inchise in termopane,calorifere schimbate,usa metalica,instalatii sanitare si electrice schimbate. Are 3 balcoane. Este liber. Cadastru si intabulare. Bloc curat,scara impecabila cu sistem de supraveghere video. Zona ultracentrala. Mijloace de transport in comun,scoala,gradinita,magazine,banci,farmacii,restaurante,cafenel. 6 minute Piata unirii. Pretul acceptat de proprietar este de 120.000 euro.

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 700 €
UNIRII, Bd.Mircea Voda Unirii, Bucuresti

Zona Unirii, apartament situat pe Bd.Mircea Voda, vis-a-vis Agentia Nationala a Functionarilor Publici, cf.1 decomadat, et.6/7, amenajat lux, cu centrala proprie, baie cu cada si grup sanitar cu cabina dus cu hidromasaj, parchet bambus, usi interioare schimbate, totul de caliatate, mobilat si utilat lux, incepand de la bucatarie cu plita, cuptor, hota......etc, dormitor matrimonial alb din lemn masiv. Apartamentul are vedere mixta si este situat intr-un bloc foarte civilizat . Vecinatati in dreapta Bd.Unirii, iesire Pasaj Marasesti, iar in stanga metrou Timpuri Noi.

700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 203000 €
Apartament 4 camere Unirii-Horoscop Unirii, Bucuresti

Apartament de 4 camere situat in zona Unirii- Horoscop, etaj 6/8, decomandat, c-tie 1990 , suprafata 98mp,2 gr. sanitare,2 balcoane,vedere mixta, gresie, faianta,parchet, termopan ,liber, cadastru, intabulare, pret 203000 euro

203000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Apartament 2 camere Unirii-Zepter Unirii, Bucuresti

Apartament de 2 camere situat stradal Unirii-Zepter, etaj 5/7 ,suprafata 70mp, decomandat, c-tie 1995, toate imbunatatirilegresie, faianta, parchet, termopan, , mobilat, pret 130000 euro

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 485 €
Inchiriere apartament 2 camere Unirii, Hotel royal Unirii, Bucuresti

Inchiriere 2 camere Unirii bloc nou, 10 minute metrou Apartament 2 camere confort 1, etaj 2 din 3, suprafata 65 mp, mobilat si utilat modern, bloc construit in anul 2015. Finisaje: gresie, faianta, parchet, geam termopan, usa metalica. Dotari: plita pe gaz, frigider, cuptor electric, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, centrala proprie, aer conditionat, TV LCD, aspirator. Loc de parcare subteran (accesul se face cu telecomanda). Pret 485 Euro/luna neg.

485 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 480 €
Inchiriere 2 camere Unirii, Mircea Voda Unirii, Bucuresti

Inchiriere 2 camere Unirii bloc nou, 10 minute metrou Apartament 2 camere confort 1, etaj 2 din 3, suprafata 65 mp, mobilat si utilat modern, bloc construit in anul 2015. Finisaje: gresie, faianta, parchet, geam termopan, usa metalica. Dotari: plita pe gaz, frigider, cuptor electric, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, centrala proprie, aer conditionat, TV LCD, aspirator. Loc de parcare subteran (accesul se face cu telecomanda). Pret 480 Euro/luna neg.

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 425 €
Unirii-Piata Alba Iulia, vedere bulevard, mobilat, utilat Unirii, Bucuresti

Apartament luminos pozitionat in apropierea Pietei Alba Iulia intr-un imobil ingrijit, cu vecini de buna calitate. Apartamentul este complet mobilat si utilat, este prevazut cu aer conditionat si masina de spalat rufe. Poate fin inchiriat incepand cu 15.04.2018. Comision agentie: contravaloarea a 50% din valoarea chiriei pentru o luna.

425 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 148000 €
DUPLEX - UNIRII Unirii, Bucuresti

Romtor Real Estate va propune spre cumparare un duplex situat in zona Unirii. Suprafata utila 97mp, 110 mp total, 2 bai, acces stradal, vedere spate, necesita imbunatatiri. Acces facil catre toate mijloacele de transport, catre toate zonele de interes ale Capitalei. La pretul afisat se adauga TVA (proprietate PJ). Pentru amanunte suplimentare si vizionari, contactati broker-ul.

148000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
Vanzare apartament cu 3 camere circular Bucuresti, Unirii - 45000 EURO Unirii, Bucuresti

Vanzare apartament 3 camere - UNIRII (Palatul Parlamentului) - Vanzare apartament 3 camere Unirii (Palatul Parlamentului). Va prezentam o proprietate amplasata intr-o zona foarte linistita, in planul 2 al Bulevardului Unirii zona Fantani. Apartamentul se afla la parterul unui imobil de tip vila cu 3 etaje si este foarte usor accesibil din Piata Constitutiei. Imobilul in care se regaseste apartamentul este incadrat pe listele cu risc seismic si a fost achizitionat in baza legii 112. Cod proprietate : KPA8669, broker imobiliar Claudiu Hategan

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
Apartament 2 camere, Zona Unirii, vis-a-vis Magazin COCOR Unirii, Bucuresti

Oferta de inchiriere de 2 camere confort 1, decomandat, cu suprafata utila de 60 mp. Este situat in bloc, la etajul 3 din p+ 4 in zona Unirii in apropiere de transport public. Are bai: 1. Dotari: bucatarie mobilata si utilata, lux mobilat. Beneficiaza de curent electric, termoficare, internet cablu. REGIM HOTELIER MINIM 3 NOPTI

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(