Anunturi imobiliare particulari

OCAZIE !!! Apartament 4 camere Unirii - Bibilioteca Nationala- comision 0%

147500 €  De vanzare

GADSPOR Imobiliare Va ofera spre vanzare apartament 4 camere Unirii - Bibilioteca Nationala Pret solicitat : 147.500 euro ( pret fix ) * Situat la etajul 7 cu vedere dubla, spre bulevardul Unirii si nordul capitalei, cu o compartimentare semidecomandata , in suprafata de 105 mp, cu etaj tehnic desupra si terasa reabilitata cu materiale de calitate superioara cu garantie in bloc de tip monolit construit in anul 1995 stradal pe Bulevardul Unirii. * Apartamentul dispune de 2 grupuri sanitare din care baia mare este prevazuta cu geam de aerisire in exterior si de 4 balcoane. * Dispune de parchet din lemn masiv, gresie,faianta,geamuri termopan,usa metalica. Cadastru si intabulare. * Bloc curat, zona ultracentrala, mijloace de transport in comun, scoala,gradinita, magazine, banci, restaurante, cafenele, 5 minute Piata Unirii.

Caracteristici:

Suprafata utila: 105 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 7/7
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:

Proprietar 1400 €
Inchiriere spatiu birouri Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Spatiu comercial (birouri, show-room) ultracentral (Parc Carol, 11 iunie), la strada cu trafic mare de masini si de oameni, 122+13 mp (anexa) utili (162 mp amprenta), utilitati (centrala pe gaz, curent mono/ trifazic, boiler, aer conditionat), 2 intrari, 5 locuri de parcare in fata, 1 open space cu despartituri + 1 spatiu separat pentru birou, disponibil de pe 2 aprilie 2018 Spatiul a fost recent re-amenajat si decoratiunile interioare sunt la un cu totul alt nivel 0755 049744 proprietar, 0722455662 pentru vizionare.

1400 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 139000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Unirii - 139000 EURO Unirii, Bucuresti

Va prezint spre vanzare o casa nici prea mare, nici prea mica, insa care poate avea mai multe destinatii, in functie de dorinta viitorilor proprietari.Casa pe care v-o prezint a fost construita in anii 1930 insa a beneficiat, in 2013, de o serie de imbunatatiri majore, care o fac aproape noua. Mai exact, grinzile dintre demisol si parter au fost intarite, peretii au fost intariti cu plasa de Buzau crescand, astfel, rezistenta lor - peretii interior fiind din caramida. Facand aceste lucrari, implicit a fost schimbata si toata instalatia electrica. Finisajele alese sunt de calitate, centrala termica Ariston, scara interioara a fost facuta la comanda, inclusiv usa de la intrarea in casa a fost reconditionata si pastreaza o parte din farmecul caselor de altadata. In camerele de la parter sunt instalate 2 aparate de aer conditionat. Fatada casei, refacuta acum cca. 7 ani, este intr-o stare foarte buna. Casa este dotata cu video-interfon, sunt 6 camere video instalate si sistem de alarma.Construita pe 2 niveluri, demisol si parter, casa are 4 camere (2 la demisol si 2 la parter), 1 baie la parter si 1 bucatarie la demisol. La parter se mai gaseste si o magazie, foarte buna pentru depozitat lucruri. Suprafata totala a casei este de 95 mp iar curtea libera este de aproape 60 mp.Cine este cumparatorul potrivit pentru aceasta proprietate? Acela care cauta o casa in care sa se poata muta sau pe care sa o poata inchiria cu o investitie minima de timp si bani. Casa a fost inchiriata imediat dupa ce a fost renovata si a avut destinatia de birou. Ca atare, isi poate pastra usor aceasta utilitate. Compartimentarea permite si destinatia de locuinta, sau locuinta si birou.In ce priveste zona in care este localizata, aceasta este o strada de case cu regim de inaltime mic, adiacenta Bd. Cantemir si la 5 minute mers pe jos de statia de metrou Tineretului. Accesul este facil spre Unirii- Universitate, spre Sudul sau Estul orasului, fie cu mijloacele de transport in comun, fie cu masina. Zona este linistita, casa fiind pozitionata suficient de departe de bulevard.Actele proprietatii sunt pregatite pentru vanzare, cautam cumparatorul potrivit. Va invit sa ma contactati, sa stabilim o vizionare!

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 139000 €
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Unirii - 139000 EURO Unirii, Bucuresti

Va prezint spre vanzare o casa nici prea mare, nici prea mica, insa care poate avea mai multe destinatii, in functie de dorinta viitorilor proprietari.Casa pe care v-o prezint a fost construita in anii 1930 insa a beneficiat, in 2013, de o serie de imbunatatiri majore, care o fac aproape noua. Mai exact, grinzile dintre demisol si parter au fost intarite, peretii au fost intariti cu plasa de Buzau crescand, astfel, rezistenta lor - peretii interior fiind din caramida. Facand aceste lucrari, implicit a fost schimbata si toata instalatia electrica. Finisajele alese sunt de calitate, centrala termica Ariston, scara interioara a fost facuta la comanda, inclusiv usa de la intrarea in casa a fost reconditionata si pastreaza o parte din farmecul caselor de altadata. In camerele de la parter sunt instalate 2 aparate de aer conditionat. Fatada casei, refacuta acum cca. 7 ani, este intr-o stare foarte buna. Casa este dotata cu video-interfon, sunt 6 camere video instalate si sistem de alarma.Construita pe 2 niveluri, demisol si parter, casa are 4 camere (2 la demisol si 2 la parter), 1 baie la parter si 1 bucatarie la demisol. La parter se mai gaseste si o magazie, foarte buna pentru depozitat lucruri. Suprafata totala a casei este de 95 mp iar curtea libera este de aproape 60 mp.Cine este cumparatorul potrivit pentru aceasta proprietate? Acela care cauta o casa in care sa se poata muta sau pe care sa o poata inchiria cu o investitie minima de timp si bani. Casa a fost inchiriata imediat dupa ce a fost renovata si a avut destinatia de birou. Ca atare, isi poate pastra usor aceasta utilitate. Compartimentarea permite si destinatia de locuinta, sau locuinta si birou.In ce priveste zona in care este localizata, aceasta este o strada de case cu regim de inaltime mic, adiacenta Bd. Cantemir si la 5 minute mers pe jos de statia de metrou Tineretului. Accesul este facil spre Unirii- Universitate, spre Sudul sau Estul orasului, fie cu mijloacele de transport in comun, fie cu masina. Zona este linistita, casa fiind pozitionata suficient de departe de bulevard.Actele proprietatii sunt pregatite pentru vanzare, cautam cumparatorul potrivit.Va invit sa ma contactati, sa stabilim o vizionare!

139000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 550 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Unirii - 550 EURO lunar Unirii, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere apartament cu 4 camere nemobilat pretabil pentru birouri, decomandat, confort 1, situat in cartierul Unirii, zona Camera de Comert, intr-un imobil construit in anul 1992 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 80 mp,doua bai, doua balcoane. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 22696.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 550 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Unirii - 550 EURO lunar Unirii, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere apartament cu 4 camere nemobilat pretabil pentru birouri, decomandat, confort 1, situat in cartierul Unirii, zona Camera de Comert, intr-un imobil construit in anul 1992 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 80 mp,doua bai, doua balcoane. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 22420.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 450 €
Inchiriere apartament 2 camere Unirii, Bucuresti Unirii, Bucuresti

Apartament cu 2 camere de inchiriat in zona Unirii-Budapesta, semidecomandat, situat la etajul 8, complet mobilat, renovat, imobil reabilitat termic. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet masiv, tamplarie termopan, usa metalica, usi interioare lemn. Dotari: aer conditionat, aragaz, frigider, masina de spalat, hota, .Mijloace de transport: metrou Unirii 3 minute, RATb 2 minute.Vecinatati: Piata Unirii, Parcul Carol, Parcul Tineretului, Unirea Shopping Center. Merita vizionat!!!

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 550 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Unirii - 550 EURO lunar Unirii, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere apartament cu 4 camere nemobilat pretabil pentru birouri, decomandat, confort 1, situat in cartierul Unirii, zona Camera de Comert, intr-un imobil construit in anul 1992 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 80 mp,doua bai, doua balcoane. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 21765.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 550 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Unirii - 550 EURO lunar Unirii, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere apartament cu 4 camere nemobilat pretabil pentru birouri, decomandat, confort 1, situat in cartierul Unirii, zona Camera de Comert, intr-un imobil construit in anul 1992 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 80 mp,doua bai, doua balcoane. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 21199.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 78500 €
* ULTIMUL APARTAMENT, bloc finalizat, vedere spre PARCUL CAROL, Unirii Unirii, Bucuresti

VANZARI DEZVOLTATOR fara comision - 0761.30.90.31 Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential ce se afla in sectorul 4, la o distanta de 300 m de PARCUL Carol si doar 10 minute pe jos pana la P-ta UNIRII . O astfel de zona este cautata de acel segment al clientelei, cu o viata activa, care doreste sa locuiasca in centrul Bucurestiului, dar care doreste sa beneficieze de multiplele facilitati oferite de apropierea de un parc . ACTE disponibile, LIBER pentru MUTARE , vedere deosebita catre parcul Carol, autobuz si tramvai la 50 m de bloc, finisaje noi, centrala proprie, loc de joaca copii in curtea blocului. Este ULTIMUL APARTAMENT ! Pentru informatii suplimentare sau o vizionare va stam la dispozitie. vanzari direct dezvoltator - 0761309031 - FARA COMISION

78500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 85000 €
Vanzare spatiu comercial Unirii, Bucuresti

Facilitati in zona : Centru Istoric (Monument Istoric ) Parcare publica,Statie Metrou Unirea 300 metri, Transport in comun, Spital, Restaurant, Club, Universitate, Piata agroalimentara. Dotari :Subsol tehnic ,parcare publica,telefon fix,Aer conditionat,Cablu tv,Centrala proprie (bloc).Splaiul Independentei Nr 2j (vis-a-vis de Palatul de Justitie ).Fara risc seismic (bulina ) Merita vazut.Ocazie ! , suprafata utila: 16, suprafata totala: 18, suprafata construita: 18, anul constructiei: 1936

85000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 140 €
Inchiriere garsoniera Unirii, Bucuresti

Ichirieez petru o singura doamna o garsoniera micuta in zona Unirii Mitropolie in suprafata de 17mp , parter , utilata cu masina de spalat automata , mobilata ,net si tv inclus in pret , contorizare proprie . Garantie 100 eur .Poprietara

140 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 45000 €
Vanzare casa 4 camere Unirii, Bucuresti

Propietar vand urgent casa cumparata pe legea 112 P+1+mansarda 4 camere baie bucatarie, balcon, pivnita,nerenovata decat fatada si acoperis facut ,fara imbunatatiri trebuie renovat interior curte comuna dar fiecare vecin avem curtea noastra separat doar o alee e comuna se vede din poza aleea comuna .Zona este 10 min de PIATA UNIRII pretul este negociabil pt dedalii la nr 762 - arata telefon -

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 50000 €
Vanzare spatiu comercial Unirii, Bucuresti

Predare salon de infrumusetare complet utilat, 150 mp2, zona ultra centrala, stoc de produse din game de lux, camera de sterilizare, terasa in fata salonului si 2 locuri in parcarea subterana. Firma nu are datorii la stat, chiria este platita la Zi plus garantia de la incheierea contractului. Salonul are site, Facebook si Instagram toate cele 3 mentionate fiind promovate. , suprafata utila: 150, suprafata totala: 200

50000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 25000 €
Vanzare casa 2 camere Unirii, Bucuresti

Locuinta 2 cam casa pop la mansarda et 3 vila pozitie deosebita necesita amenajare ,locuinta se afla in centru civic la 150 m de casa poporului............in centrul orasului 3 min de metro 2 de tramvai 1 de autobuz locuri de parcare permanente parc verde in fata casei trafic 0 dupa ora 16,30 si in weekend, numar etaj: 3, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 37, suprafata totala: 37, anul constructiei: 1940

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 70000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Unirii, Bucuresti

Ap. 3 camare , baie, bucatarie + camera mansarda, locatie str. Str. Ion C. Filitti nr. 6 (Centru Istoric), Bucuresti, pentru detalii 0722746147., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 4, Confort: 1, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 6, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 85

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere garsoniera Unirii, Bucuresti

Oferim spre inchiriere in regim hotelier apartament sau garsoniera, zona ultracentrala. Apartamentele sunt complet utilate, oferim discretie, loc de parcare, TV, Wi-fi, AC, masina de spalat, canapea extensibila, lenjerie si prosoape curate. Pretul pentru 2-3 ore este de 100 RON. Pretul pe noapte variaza, fiind cuprins intre 130-200 RON., suprafata utila: 70

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 43000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Unirii, Bucuresti

vanzare / schimb ........centrul istoric BUC, ( Muzeul de istorie al ROMANIEI )AP 2 cam , semidec, ET 1/2, gaze soba teracota , zona deosebita , necesita renovare Ptr schimb doar in zonele Valeni , Slanic Prahova, Brebu, Paulesti Confort: 2 Tip imobil: Casa/Vila Aproape de metrou: Da

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Apartamentul este situat in zona Unirii - Strada Smardan, nr 16, apartament 2 camere, decomandat, etaj 1/4, suprafata utila 40 mp. Apartamentul este renovat in 2010 - parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, aer conditionat, interfon, usa metalica si centrala termica proprie cu instalatia aferenta din teva de cupru. Pentru intreg blocul s-a inlocuit coloana de apa rece. Cele 2 camere si bucataria sunt cu vedere la str. Smardan (pietonala) Imobilul a fost construit in 1956.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 180000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Vand ap. 3 camere, decomandat, Bld Unirii, la fantani, Etaj: Etaj 8, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 8, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 80, anul constructiei: 1990

180000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 1000 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Unirii, Bucuresti

4 camere / 100mp ultracentral. p-ta natiunilor unite, hanul berarilor, nemobilat

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 800 €
Inchiriere spatiu comercial Unirii, Bucuresti

Inchiriez in zona Sfantul Gheorghe, bulevardul I.C. Bratianu. Zona cu vad.

800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 150000 €
Vanzare apartament cu 3 camere nedecomandat Unirii, Bucuresti

Apartamentul este situat in zona Unrii-Udriste-Matei Basarab. Apartamentul este intr-o casa la curte. Casa este recent renovata si imbracata cu poliester de 10 cm. Apartamentul dispune de: -curte separata de ceilalti vecini si intrare proprie,scara proprie unde nu are acces nimeni. -centrala proprie -doua aere conditionate -o boxa la subsolul casei plus partile comune Apartamentul este compartimentat astfel: -hol (acesta este destul de mare,poate fi folosit pe post de camera) -trei camere -bucatarie -baie -doua balcoane Pentru mai multe detalii ,astept un telefon. Pretul este usor negociabil.

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Unirii, Bucuresti

proprietar inchiriere doua camere unirii zepter unirii, vizavi zepter, et.1/8, doua camere, doua balcoane, stradal, vedere spate, renovat, mobila noua mobexpert, utilat ariston. pretul 600eur. relatii la tel: .

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 550 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Apartament NOU zugravit, vopsit, 3camere, decomandat, et.1 din 7, supraf. 84mp., baie + wc de serviciu utilate, 2 spatii-dependinte, 2 balcoane inchise cu ferestre termopan cu iesire din toate camerele cu vedere la bdul.Unirii, retea telefon fix+centrala interioare+retea internet-wirelles, bucatarie mobilata +aragaz, frigider, masina de spalat. Aer conditionat in fiecare camera. Usa metalica la intrare+sistem alarma. Bloc cu interfon, camere video, paza si parcare. Mobilat sau nemobilat. Pentru birou firma la 650euro net. La 500m. de Tribunalul Bucuresti si Biblioteca Nationala.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 300000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Etaj 7 din 7, posibilitate utilizare terasa, vedere fantani. Nenegociabil, UNIC PPOPRIETAR!FARA INTERMEDIARI!! pentru inchiriere pretul estede 800 euro negociabil, Etaj: Etaj 7, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 7, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 104, anul constructiei: 1985

300000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 100000 €
Vanzare garsoniera Unirii, Bucuresti

Vanzare garsoniera Unirii, vedere Dambovita, conf. I, decomandata, et. 4/7, cu balcon in lungime de 8 m, mobilata si utilata complet, renovata, alarma, boxa, loc de parcare.

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 110000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Unirii, Bucuresti

Adresa: Bld. Unirii , Nr. 71, Bloc. G2C , Sc. 1 , Etaj 1 , Ap. 3 Terasa apartamentului este transformata intr-o camera de zi. Vedere pe spate.

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 600 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Inchiriez apartament 3 camere in vila,mobilat,langa gradinita,liceu,metrou supermarket,Unirii, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 1, Confort: Lux, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 2, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 97, anul constructiei: 1959

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Proprietar , inchiriez apartament tip duplex , 3 camere , suprafata utila 150 mp + 40mp terasa repartizat astfel : 3 camere , 2 holuri , 2 bai , bucatarie , 2 balcoane cu vedere spre Casa Poporului- jos si sus -o camera spatiu depozitare + terasa sus. Baile si bucataria au gresie , fainta , restul apartamentului este mochetat. Centrala de apartament , termopane , usa metalica.Se poate inchiria nemobilat/neutilat asa cum este in prezent sau se mobileaza/utileaza la cerere. Accept orice activitate sau locuit ; vecini fara probleme , liniste , discretie, majoritatea apartamentelor din bloc sunt inchiriate, bloc solid , zona Unirii- Sf Vineri-la KM 0 al orasului ! , locuri de parcare in fata imobilului . Chiria 500 euro/luna + 1 luna garantie

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 550 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Unirii, Bucuresti

Corneliu Coposu, Unirii Inchiriez apartament nemobilat 3 camere Corneliu Coposu, Unirii, Inchiriez pentru o perioada lunga Ap. 3 camere , nemobilat pe Bulevardul Corneliu Coposu - SF. Vineri , etaj 2, 2 bai, bucataria: mobilata, aragaz, frigider.Este disponibil din 20 ianuarie. Se inchiriaza numai pentru locuit. Optiuni interior:Apometre,2 gr. sanitare,Aragaz,Frigider,Aer conditionat,Balcon

550 €

   Apartament

Vezi Detalii