Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Nicolina - rond vechi, 4 camere impecabil, mobilat si utilat

87000 €  De vanzare
Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament impecabil, foarte curat, cu 4 camere model decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil din zona Nicolina - Rond Vechi, cu vecini de calitate. Blocul este situat la bulevard, iar in zona sunt locuri de parcare suficiente, astfel ca parcarea nu este o problema. Distante fata de punctele de interes: * 250m pana la Selgros + Profi la parterul blocului; * 450 m pana la Piata Sudului (CUG); * 500m pana la Scoala nr. 42 Nicolae Iorga; * 2km pana la Colegiul National Emil Racovita; * 2.8km pana la Palas Mall * statii RATP la 150m, respectiv 400m. Apartamentul este foarte spatios, avand suprafata de 95.26mp (90.67mp utili + 4.59mp), camera de zi deschisa, 2 bai; este mobilat si utilat in totalitate (inclusiv masina de spalat), iar confortul termic este asigurat de centrala termica proprie si de aparatul de aer conditionat. In plus, are inertie termica foarte buna, fiind foarte bine orientat. Locuinta prezinta si tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, vedere dubla. Puteti achizitiona acest apartament la pretul de 87.000 euro. Doar va mutati! Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, proprietatea se inscrie in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Mihai Rusu la numarul de telefon 0755 866 866 sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8460.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-03-2024
Vizualizari 153
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 95 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Nicolina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vand Apartament 1 camere  Nicolina ,  Iasi  - 70485 EURO; Proprietar 70485 €
Vand Apartament 1 camere Nicolina , Iasi - 70485 EURO; Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Bun venit în noul nostru complex rezidențial - Grand Beetle Residence 3! Situat în inima cartierului Nicolina, pe strada Hlincea nr. 33, acest complex reprezintă o combinație perfectă între confort, stil și accesibilitate. Locuințe confortabile pentru orice preferință Indiferent de necesitățile tale, avem soluția perfectă! Oferim apartamente spațioase cu una, două și trei camere, concepute pentru a-ți oferi un stil de viață modern și confortabil. Complexul nostru nu este doar un loc de cazare, ci și un hub vibrant pentru afaceri și servicii locale. Spațiile noastre comerciale sunt perfecte pentru diverse activități precum: * Afterschool * Magazin de haine * Croitorie * Spălătorie * Coafor * Fitness * Reparații * Sală de dans Fie că ești antreprenor în căutare de un spațiu pentru afacerea ta sau pur și simplu dorești să te bucuri de facilități convenabile chiar la tine în vecinătate, Grand Beetle Residence 3 este alegerea perfectă pentru tine! În plus față de locuințele noastre moderne și spațiile comerciale versatile, Grand Beetle Residence 3 oferă o gamă largă de facilități și servicii care îți vor face viața mai ușoară și mai plăcută. Cu o locație centrală în cartierul Nicolina, vei avea acces ușor la tot ceea ce ai nevoie. Contactează-ne astăzi! Echipa noastră este aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările și pentru a te ajuta să îți găsești noul cămin sau spațiul comercial perfect.

70485 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(