Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Iasi, Rediu - 49900 EURO

49900 €  De vanzare
Vand apartament in bloc nou, la cheie, in zona rezidentiala Pacurari-Rediu compus din: doua dormitoare + bucatarie mare cu iesire in logie, in suprafata de 57.5 mp utili + 2 balcoane (1 logie + 1 balcon in suprafata totala de peste 6.5 mp) + boxa de ~ 7mp la demisol cu geam termopan! In plus beneficiati gratuit de: - loc de parcare - loc de joaca pentru copii - spatiu verde cu gratar in spatele proprietatii Suprafete in proprietate si in folosinta exclusiva: 1 hol 10,4mp 2 baie 5,35mp 3 bucatarie 14mp 4 dormitor 12,35mp 5 camera de zi 15,4mp 6 logie 3,25mp 7 balcon 3,45mp 8 boxa la demisol 7mp total: 71,2mp Locatia: - locatia este in zona rezidentiala Pacurari-Rediu - aerul este curat si privelistea deosebit de frumoasa catre Lacul Rediu si imprejurimi - acces rapid, 2 minute cu masina pe drum asfaltat pana la Rond Pacurari (2,6km distanta) sau circa 15 minute pana la Palas (8,5km distanta) - microbuzele circula odata la 30 minute si opresc in vecinatate - gradinita la 25m distanta de bloc!! - hipermaketul Kaufland la 2,5km distanta - mici magazine in apropiere Sunt folosite la constructie materiale de foarte buna calitate si durabilitate: - caramida Brikston - beton B350 - tamplarie termopan stejar natur - geamuri tripan low-emission - izolatie termica si fonica cu polistiren expandat de 10cm - acoperis Caretta - centrale de apartament MOTAN - gresie si parchet dupa dorinta cumparatorului (sunt incluse in pretul apartamentului materiale de calitate superioara la un cost de 30lei/mp). Lucrarile de constructie sunt in curs de finalizare, iar apartamentul se livreaza la cheie in maxim 3 saptamani dupa efectuarea actelor notariale si a platii. Pret unic, cu discountul maxim: 49900 euro! Observatie: - Totalul suprafetelor in proprietate si in folosinta exclusiva din imobil este peste 70mp, de unde rezulta pretul competitiv de 700 eur/mp in folosinta exclusiva!!!

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 58 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Rediu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Rediu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rediu.

Este Rediu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Iasi, Rediu  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament Iasi, Rediu - 78000 EURO Rediu, Rediu , jud. Iasi

Andrei Iasi, Rediu, bloc nou, apartament 3 camere, 74m 78000e URGENT!Bloc nou. Apartament 3 camere - 74 M -acces direct in parcare 3 iesiri separate-pretabil si pt birouri. Sistem de supraveghere cu camere si senzori,1 loc de parcare inclus.Strada privata cu bariera - intrare imediat de pe soseaua Rediu -reper langa restaurant Casablanca.Mutare imediata!

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(