Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Ultracentral - 1500 EURO lunar

1500 €  De inchiriat
Bogdan Inchiriez Spatiu Birou|Casa Poporului|Ultra Central |5 camere| Spatiu Birou in apartament ultracentral, 5 camere, 100 mp, complet mobilat Proprietate extraordinara, recent renovata, situata in zona ultracentrala a Bucurestiului, pe Bulevardul Natiunile Unite, cu vedere impresionanta spre Casa Poporului. Spatiul este dotat cu toate facilitatile necesare activitatii unei companii cu centrala telefonica instalata, cablu retea la fiecare post de lucru, camera dedicata pentru server intern cu climatizare separata, aer condiotionat in fiecare incapere, usa si interfon actionate electric din secretariat, 2 toalete barbati/femei, fibra optica, bucatarie.Detaliile proprietatii sunt urmatoarele:Tip imobil: Spatiu Birou / ApartamentNumar camere: 5Suprafata: 100 mpDetalii despre proprietate:Zona Ultracentrala: Localizata in inima orasului, aceasta proprietate ofera acces facil la cele mai importante puncte de interes, centre de afaceri, facilitati culturale si zone de agrement.Recent Renovat: Proprietatea a fost recent renovata, cu atentie la detalii si materiale de calitate, asigurand un aspect proaspat si modern.Proprietatea este complet mobilata cu mobila eleganta si functionala, oferind un mediu confortabil si prietenos.Conectivitatea si comunicarea sunt asigurate de o centrala telefonica integrata, usurand administrarea afacerii dvs.Pentru afacerile care necesita o infrastructura IT, proprietatea ofera o camera server dedicata, asigurand protectia datelor si functionarea eficienta a sistemelor.1 Balcon Deschis cu Vedere spre Casa Poporului: De pe balconul al acestei proprietati, veti putea admira privelistea superba a Casei Poporului.Disponibil de la 1 septembrie: Aceasta proprietate va fi disponibila pentru inchiriere incepand cu 1 septembrie

Pe site din 11-03-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii birouri De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii birouri De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Ultracentral  - 2000 EURO lunar Proprietar 2000 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Ultracentral - 2000 EURO lunar Ultracentral, Bucuresti

Maria Spatiu birouri mari 160 mp ultracentral Ofer spre inchiriere un apartament situat la etajul 1 cu vedere la Piata Romana si b-dul Magheru pe toata suprafata lui, 4 balcoane, 6 camere mari, 3 WC-uri, un living generos, intrare stradala, pretabil pentru orice tip de activitate: organizat cursuri, activitati medicale, tatuaje, masaj etcin prezent a fost igienizat, chiriasul isi va face amenajarile necesare cu acordul proprietarului.

2000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(