Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 5 camere decomandat Bucuresti, Centrul Vechi - 189000 EURO

189000 €  De vanzare
Se vinde apartament semi-mobilat de 5 camere foarte spatios in centrul vechi al capitalei cu doua intrari (se poate compartimenta lejer in doua apartamente). Dotari: centrala proprie, 4 aparate de aer conditionat, camera de servici, debara, 3 grupuri sanitare utilate complet, bucatarie mobilata, vestibul mare mobilat cu foarte mult spatiu de depozitare, 2 balcoane mari, usi glasvand din lemn (3 camere se pot transforma oricand intr-una singura), unul din dormitoare cu 2 intrari, tamplarie din lemn, geamuri duble, parchet, gresie, faianta, doua frigidere, etc Pretabil: Locuinta, Birou, Hostel sau BNB (la etj1 deja exista unul) Blocul se afla pe o strada linistita (str Sepcari nr. 9 - Vis-a-vis de magazinul cocor, 10m de Bd I.C. Bratianu 44), blocul este curat si linistit (fara mult trafic). Eventual colaborare cu Hostel/Air BNB. Se poate viziona oricand. Proprietar (fara legea 10 sau 112).  Particular (fara comisioane). In curs de renovare. (daca nu e graba il dau renovat) Pret: 189.000 Eur (negociabil) Astept oferte!

Pe site din 07-06-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 135 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Centrul Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bucuresti, Centrul Vechi  - 6500 EURO lunar Proprietar 6500 €
Inchiriere casa Bucuresti, Centrul Vechi - 6500 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

Proprietar inchiriez vila cu design modern S+P+2E An de constructie 2005 6 camere Suprafata construita 490mp. Suprafata teren 408mp. Finisaje si decoratiuni interioare de calitate. Zona centrala si linistita. Garaj cu doua locuri de parcarea. Structura pe stalpi si grinzi de beton armat. Case de inchiriat - Sectorul 2 , Case de inchiriat - Bucuresti

6500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi - 650 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

Se inchiriaza spatiu in zona centrala, linistita si usor accesibila (Piata Domenii). Acesta poate fi intrebuintat pentru multiple activitati, avand o capacitate de aproximativ 40 de persoane. Organizarea spatiului se realizeaza in functie de necesitate. Este pretabil pentru activitati pentru copii, dar si pentru diferite intalniri sau conferinte pentru adulti. Dispune de curte interioara si zona pentru fumat. Este dotat cu centrala termica si aer conditionat Costurile pentru intretinerea spatiului intra in pretul de inchiriere. Zona este usor accesibil, exista locuri de parcare disponibile pe strada. Spatiul are urmatoarele facilitati si dotari: Open space pretabil pentru multe activitati Lumina naturala generoasa Toaleta Scaune, mese Videoproiector Chicineta Aparat de cafea Curte cu loc pentru fumat/relaxat Dotari moderne Flexibilitate Clip video disponibil pe whatsapp. Pret inchiriat pe ore: 100 lei Pret inchiriat pe zi: 650 lei Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 1 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

650 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi - 250 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

Dani Olteanu Apartament in Centru Vechi - ideal spatiu de depozitare Apartament 2 camere, 65 m2, et 1 din 2, situat pe strada Covaci, in Centrul VechiSpatiul nu este locuibil, necesita renovare dar se preteaza in schimb ca spatiu de depozitare pentru magazine sau unitati de cazare in regim hotelier din zona Centrului Vechi, pentru depozitare lenjerii, consumabile, etc.

250 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii industrial Bucuresti, Centrul Vechi  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Centrul Vechi - 250 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

Dani Olteanu Apartament in Centru Vechi - ideal spatiu de depozitare Bucuresti Sector 3

250 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Centrul Vechi  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Centrul Vechi - 1200 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

adina spatiu comercial de inchiriat in Centru Vechi strada Blanari Bucuresti Sector 3

1200 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi - 1200 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

adina spatiu comercial de inchiriat in Centru Vechi strada Blanari Spatiul comercial este situat in centru istoric din Bucuresti, strada Blanari, nr.12, parter, sector 3, are o suprafata utla de 71,10 mp si teren aferent in suprafata de 13.26 mp , are doua grupuri sanitare , centrala termica proprie, contor trifazic, apometre.Permite functionarea oricarei activitati, precum minimarket ,cazino, cafenea, restaurant, , showroom,outlet..... etc.

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Bucuresti, Centrul Vechi  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa Bucuresti, Centrul Vechi - 1000 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

Ludmila Vasile inchiriez o camera la curte in zona centrala, piata gemeni inchiriez o camera semi mobilata in conditi bune apa calda, la curte, in zona piata gemeni, pret 1000 ron plus intretinerea. Tel

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi  - 2499 EURO lunar Proprietar 2499 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi - 2499 EURO lunar Centrul Vechi, Bucuresti

Adnana Platon Inchiriem Sala Spectaculoasa de Evenimente - Disponibil Revelion Oferim spre inchiriere sala de evenimente, situata in inima Bucurestiului, in Centru Vechi, cu o capacitate de pana la 90 de locuri pe scaune si 120 de locuri in picioare - evenimente tip cocktail. Salonul este potrivit atat pentru evenimente de zi, cat si de seara sau noapte, pentru evenimente corporate, ori private!Va punem la dispozitie intreg spatiul compus din: sala de evenimente, 130 mp, bar, dotat cu frigidere, congelatoare, aparat de cafea automat, chiuveta cu cuva dubla si suporti pentru servirea bautuilor. Zona de bucatarie dotata cu masina de gheata, masina de spalat vase, frigider si chiuveta pentru vase. Spatiul este dotat si cu toalete separate, pe sexe.In costul inchirierii beneficiati de urmatoarele dispozitive:- sistem de sunet compus din 2 amplificatoare, 6 boxe suspendate, 2 statii de microfoane wireless, 2 videoproiectoare, 2 ecrane de proiectie, unul cu diagonala de 250 cm si altul cu diagonala de 180 cm.- laptop ASUS nou;Desigur, la cerere va putem oferi si servicii precum open bar, serviciul de barman si oaspatar, catering, aranjamente si decoratiuni pentru evenimente, photo booth si serviciul foto-video.Avem grija ca seriviciile oferite sa fie de inalta calitate si evenimentul tau sa iasa perfect alaturi de noi!Pentru detalii suplimentare sau programarea unei vizite la locatia noastra, va stam la dispozitie!

2499 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(