Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 5 camere decomandat Ilfov, Mogosoaia - 185000 EURO

185000 €  De vanzare
Maria Milica Vand Apartament 5 camere Chitila , Mogosoaia - 185000 EURO; PROPRIETAR vand PENTHOUSE spatios de 185 mp (suprafata utila), vedere spre padure, in complex rezidential.Apartamentul se vinde cu loc de parcare (act de proprietate).Penthouse-ul se intinde pe 2 niveluri, etaj 3 si 4, si dispune la etajul 3 de o terasa de 24 mp si de un balcon de 4 mp.Apartamentul include la etajul 3:- un living spatios si luminos de 34 mp- o bucatarie inchisa de 14 mp- 2 dormitoare, dintre care unul matrimonial de 22 mp si altul de 16 mp- 2 bai, dintre care una de 5,30 mp si cealalta de 3,20 mp.Prin scara interioara se face trecerea spre nivelul 2 mansarda, cu o suprafata de 78 mp utili.Aceasta este compusa dintr-un dormitor generos de 27 mp, o baie de 6 mp, un dormitor cu dressing de 23 mp si un spatiun de depozitare de 9 mp (debara).Apartamentul este utilat, mobila fiind noua, achizitionata in anul 2024 (paturi saltele dulapuri canapele etc).Incalzirea la nivelul 1 este in pardoseala - travertin, avand 2 pompe de presiune suplimentare.Apartamentul se vinde cu loc de parcare (act de proprietate).Penthouse-ul se intinde pe 2 niveluri, etaj 3 si 4, si dispune la etajul 3 de o terasa de 24 mp si de un balcon de 4 mp.Apartamentul include la etajul 3:- un living spatios si luminos de 34 mp- o bucatarie inchisa de 14 mp- 2 dormitoare, dintre care unul matrimonial de 22 mp si altul de 16 mp- 2 bai, dintre care una de 5,30 mp si cealalta de 3,20 mp.Prin scara interioara se face trecerea spre nivelul 2 mansarda, cu o suprafata de 78 mp utili.Centrala apartamentului este VAILLANT, cu condensare.Toate geamurile de la etajul 3 sunt echipate cu rulouri exterioare.Livingul si cele 3 dormitoare (cele doua dormitoare de la etajul 1 si dormitorul mare de la mansarda) sunt dotate cu aer conditionat.Zona este linistita, exista supraveghere video in complex, si, de asemenea, exista mijloace de transport in comun.Pretul este negociabil.

Pe site din 17-08-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 185 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Mogosoaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Mogosoaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mogosoaia.

Este Chitila zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Ilfov, Mogosoaia  - 106000 EURO Proprietar 106000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Mogosoaia - 106000 EURO Chitila, Mogosoaia , jud. Ilfov

2 camere in complexul rezidential LOFT Green Apartments Mogosoaia. Suprafata vitrata foarte mare si tavan inalt la 2.85 m. Situat la etajul 2, intr-un imobil cu lift, dat in folosinta la sfarsitul anului 2021. Finisaje de top - Ferestre din pardoseala pana in tavan- priveliste panoramica inspre padure; incalzire prin pardoseala, sistem de circulatie a aerului; caramida ceramica aparenta; tavan beton aparent. Sistem de supraveghere Video si Video-interfon, Sistem constructiv - Cadre de beton armat cu dala groasa- se remarca absenta grinzilor aparente. Costuri reduse de intretinere pe parcursul iernii si al verii datorita pompelor de caldura geotermice pentru incalzire, apa calda si racire. 100% ventilare inteligenta a locuintei cu aer proaspat tot timpul anului Complexul ofera loc de joaca pentru copii, acces auto pe baza de cartela sau interfon, spatii verzi amenajate, infrastructura pentru prize incarcare masini electrice. Loc de parcare inclus in pret. Posibilitate achizitionare fara loc parcare (-6000 E). 2 camere - Chitila , 2 camere - Ilfov

106000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(