Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Iasi, Iasi - 225000 EURO

225000 €  De vanzare
Teren si casa de vanzare Proprietar, VAND in Tatarasi Sud teren intravilan in suprafata de 888 mp racordat la apa, canalizare, gaz metan si energie electrica, pe care se afla o casa construita in anul 1980 cu suprafata de 114mp, un beci pietruit si o anexa cu suprafata de 58mp. Pret: 225.000 Euro negociabil Informatii: 07******90 sau 07******15 Terenuri - Iasi , Terenuri - Iasi

Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 52
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Tatarasi Sud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Iasi  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Iasi - 33000 EURO Tatarasi Sud, Iasi , jud. Iasi

Oportunitate de Investitie in Cartierul Tatarasi - Ciurchi, Iasi Ai sansa sa investesti intr-o afacere profitabila cu un potential de rentabilitate mai mare decat un apartament obisnuit! Punem la vanzare 10 locuri de parcare situate in inima orasului Iasi, in cartierul Tatarasi - Ciurchi, intre blocurile noi. Detalii: Locatie: Cartierul Tatarasi - Ciurchi, Iasi Pretul: 4400 euro/loc de parcare Pret pentru cele 10 locuri: 44000 euro Optiuni de achizitie: Posibilitate de schimb cu apartament sau masina de lux la pretul de 50000 euro Posibilitate de rate: Se accepta achizitionarea in rate, cu 50% avans (25000 euro) si restul de 25000 euro in rate. Intabulate individual: Fiecare loc de parcare este intabulat individual, asigurandu-va proprietatea clara si transparenta. Fiscal pe loc la vanzare: Toate tranzactiile sunt realizate prin notariat, oferindu-va certitudinea si siguranta tranzactiei. De ce sa investesti: Rentabilitate mai mare decat un apartament: Locurile de parcare reprezinta o investitie cu potential ridicat de rentabilitate. Iata un exemplu comparativ: Locurile de parcare: in cartierul nostru, vecinii inchiriaza locuri de parcare cu 250 lei pe luna. Astfel, pentru cele 10 locuri, venitul lunar este de 2500 lei. Apartament de 50 000 euro: Un apartament cu o valoare similara se inchiriaza in zona cu aproximativ 1200 lei pe luna. in acest caz, venitul lunar este de 1200 lei. Concluzie: Investitia in 10 locuri de parcare genereaza un venit lunar de 2500 lei, comparativ cu venitul de 1200 lei obtinut din inchirierea unui apartament de 50 000 euro. Acestea sunt doar cateva motive pentru care investitia in locuri de parcare reprezinta o oportunitate excelenta pentru tine! Nu rata sansa de a investi intr-un activ cu potential ridicat de rentabilitate intr-o zona in plina dezvoltare. Pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati! Terenuri - Iasi , Terenuri - Iasi

33000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(