Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 12 camere Neamt, Agapia - 195 EURO

195 €  De vanzare
Pensiune Vindem pensiune turistica complet utilata si mobilata, avand toate avizele necesare functionarii, compusa din:-cladire- o constructie solida , care este conceputa astfel: la parter din hol se patrunde in living si in bucatarie, Livingul este incapator, placat tot cu lambriuri de lemn, impodobit cu trofee si antichitati. In living pot servi masa 30 de persoane in acelasi timpSpatii de cazare : in cladire- clasificata cu 3 margarete- 2 camere la parter- 2 camere si un apartament cu 2 camere , la etaj- un apartament cu 2 camere si bucatarie , la demisol( toate camerele din interiorul cladirii au baie proprie.)- 4 cabane clasificate cu 2 margarete, trei cabane au cate 18 mp fiecare ,iar una are 24 mp si sunt deservite de 2 grupuri sanitare dotate inclusiv cu dus.Suprafata utila a cladirii este de 500 mp.In curtea, se afla o bucatarie, construita din lemn si este permanent la dispozitia turistilor. Este echipata cu ustensilele de bucatarie necesare pastrarii si prepararii mancarurilor.Tot in curte sunt construite 3 terase acoperite, dotate cu mese, banci si iluminatIncalzirea se face cu ajutorul unei centrale pe lemne amplasata in camera tehnica situata la demisolul cladiriiApa provine de la fantana proprie si de la reteaua comunala de alimentare cu apa.Are pod propriu pentru traversarea paraului Agapia care trece prin fata proprietatii.Intreaga proprietate se afla pe un teren de 3083mp.Pensiunea este asezata intr-o vale lina si racoroasa a muntelui intr-un cadru natural de vis adapostita si inconjurata de pini, in parcul natinal Vanatori Neamt . Curtea din fata este imensa, aici sunt instalate cele 4 cabane unde cei dornici se pot caza.Toate acestea fac ca cei care sosesc aici se reintorc pentru a petrece din nou cateva zile intr-o oaza de liniste, inconjurati de mirosul placut de pin ,intr-un peisaj cum rar poate fi vazut, fapt demonstrat de aprecierile exceptionale facute de catre turisti pe site-urile specializate .Trasee turistice manastiri: Agapia, Varatec, Sihla,Secu, Neamt, Sihastria, si altele.Vizite la obiective turistice din Targu Nemat si Piatra NeamtMarimea si locul unde este asezata pensiunea o recomanda atat pentru turisti individuali cat si pentru grupuri de turisti si tabere scolare, cat si locuinta de vacanta.Motivele vanzarii- pensionare., incalzire: Lemn, numar camere: 12, suprafata utila: 450, suprafata totala: 3000, anul constructiei: 1996

Pe site din 04-06-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 450 m2
Suprafata teren: 3000 m2
Camere: 12

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Agapia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Agapia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Agapia.

Este Agapia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Neamt, Agapia  - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare casa Neamt, Agapia - 300000 EURO Agapia, Agapia , jud. Neamt

Propunem spre vanzare o vila tip conac. Proprietatea este amplasata in comuna Agapia, sat Varatec, judetul Neamt, in apropierea ,,PADURII DE ARGINT,, si a Manastirii Varatec Casa este structurata astfel: - parter: hol, living, bucatarie, baie, trei dormitoare, terasa - etaj: pod si foisor Anexe: bucatariale de vara, garaj. Incalzirea se face cu sobe pe lemne. Proprietatea dispune si de un teren in suprafata de 702 mp. Mai multe detalii oferim la telefon. Suprafata teren + casa: 1022 mp Case de vanzare - Varatec , Case de vanzare - Neamt

300000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(