Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Dolj, Apele Vii - 17000 EURO

17000 €  De vanzare
Da 3500 mt 4 camera tuvalet

Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 73
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 3500 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Apele Vii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Apele Vii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Apele Vii.

Este Apele Vii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Apele Vii  - 197000 EURO Proprietar 197000 €
Vanzare casa Dolj, Apele Vii - 197000 EURO Apele Vii, Apele Vii , jud. Dolj

Casa P+1E 160 m utili 180 suprafata desfasurat 300 m teren aceasta beneficiaza de : Pereti si tavane finisate vopsite scafe lumini ambientale si scafe perdea , bai cu gresie faianta mobilate si utilate casa scari trepte din granit balustrada , Podele parchet gresie , Usi montate cu pervaz fata spate ,terasa si scarile exterioare imbracate in gresie ,prize si intrerupatoarele montate plus multe altele Actele sunt gata asa ca aveti ocazia sa vedeti fix ce cumparati si sa nu mai stati cu griji pana la finalizarea contractului , mutarea se poate face in cateva zile Casa este formata din parter plus etaj cu doua placi de beton (inclusiv peste etajul 1 )plus terasa si camera tehnica , Compartimentarea La parter: dormitor , baie ,Bucatarie ,living ,terasa , camera tehnica La estaj: 3 dormitoare , balcon , baie , dressing , Constructie solida din structura de beton si Zidaria din caramida porotherm la exterior sa folosit izolatie din polistiren eps 80 si tencuiala decorativa siliconata Tencuiala la interior sa efectuat manual (solida) Sape mecanizate Sistemul de climatizare (Incalzire racire ) se face cu pompa de caldura de ultima generatie controlata de pe telefon si Incalzire in pardoseala Romstal cu reglaje de temperatura individuale pe fiecare camera Tamplarie win Acoperis din tabla o,5 Instalatie electrica si bransament trifazic Am respectat proiectul 100% atat din punc de vedere al structuri cat si al arhitecturi , detin certificate probe beton , test fier , certificate de calitate la tot ce sa folosit inainte de a va cumpara o locuinta va asteptam la o vizionare cel putin pentru a compara calitatea de pe piata ! Totul este inclus in pret Va multumim Case de vanzare - Craiova , Case de vanzare - Dolj

197000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(