Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa cu 3 dormitoare în zona Intim

99000 €  De vanzare
Vă oferim spre achiziție casa pe care ți-ai dorit-o din totdeauna, într-un complex de case înșiruite în imediata apropriere a Centrului de dirijare a zborurilor, din Arad, zona Intim. Casele sunt în stadiu de construcție cu termen de predare 15.09.2019 Proiectul are în construcție 6 case complet separate, contorizate, cu loc de parcare individual. Zona de acces din fața caselor este comună. 3 din cele 6 imobile sunt deja vândute în acest stadiu de proiect. Pentru contractarea proiectului în aceasta fază a proiectului se accepta un avans de 15.000 euro. Casele se vor preda cu interiorul, exteriorul și spațiile comune finisate la cheie. Proprietatea se desfășoară pe o suprafață de 147 mp construiți, având 109 mp în interiorul casei, fără balcoane. La parter există o sufragerie, bucătărie, loc de luat masa, hol acces, casa scărilor și baie. Etajul este compus din 3 dormitoare, baie și 2 balcoane deschise. Curtea se află în spatele imobilului și are o suprafață de 45 mp fiind separată de vecini prin gard de lemn având intimitatea atât de dorită a casei. Casa se predă finisată la interior cu tencuială și zugrăvită cu lavabil alb. Băile se finisează, gresie faianță și obiecte sanitare, putându-se alege nuanțele în acest stadiu al proiectului, la fel ca și parchetul din dormitoare și camera de zi. Încălzirea este cu centrală proprie pe gaz și calorifere. Există posibilitatea sa se acceseze credit ipotecar pentru achiziția proprietății. ULTIMELE FOTOGRAFII SUNT CU STADIUL LUCRARII IN DATA DE 28.05.2019 Pentru orice alte detalii și stabilirea unei vizite vă rog sa ne contactați la telefon 0757/662/907 Andrei Caracioni – Consultant Imobiliar PropertyLab.ro Program zilnic 9.00 - 20.00 COD PROPRIETATE: CP713567

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 15-04-2024
Vizualizari 484
Persoane interesate 417

Caracteristici:

Suprafata utila: 109 m2
Suprafata teren: 111 m2
Camere: 4
Front stradal: 25 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Arad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Arad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Arad.

Este Intim zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament Arad, Arad  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere apartament Arad, Arad - 150 EURO lunar Intim, Arad , jud. Arad

FLORICA MOISA Inchiriez ap. 2 camere Arad Arad Intim

150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Arad, Arad  - 180 EURO lunar Proprietar 180 €
Inchiriere apartament Arad, Arad - 180 EURO lunar Intim, Arad , jud. Arad

codruta_82 Inchiriez garsoniera str Corneliu Coposu(Lacului) Inchiriez garsoniera str. Lacului(Corneliu Coposu), et 2, vis a vis de strandul Amefa, aproape de Lidl, Kaufland, Consiliu Judetean, statii de tramvai, piata. Garsoniera este renovata, complet mobilata si utilata.Se inchiriaza pe termen lung, pentru nefumatori, iar animalele de companie nu sunt acceptate.Chirie 180 eur luna+garantie 180 eur.Informatii la telefon Codruta dupa ora 17.30.

180 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Arad, Arad  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere apartament Arad, Arad - 150 EURO lunar Intim, Arad , jud. Arad

sebastian Inchiriez garsoniera zona Intim Kaufland Inchiriez garsoniera pe str Aleea Agnita( central la 2 minute de Lidl Kaufland de pe Banu Maracine).Este la et 3 are masina de spalat;frigider;cablu tv-internet;aragaz;termopane;canapea extensibila;contorizat apa rece calda;dus cu cadita,caldura de la CET cu repartitor,clima.Se inchiriaza pentru o persoana! pe minim 6 luni cu contract de inchiriere!Pret 150 euro pe luna + 150 euro garantie.Fara animale de companie!Rog fara agentii imobiliare!

150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Arad, Arad  - 106000 EURO Proprietar 106000 €
Vanzare apartament Arad, Arad - 106000 EURO Intim, Arad , jud. Arad

Aurel Oana Vand apartament cu 4 camere Vand apartament 4 camere, zona centrala, etaj 4 din 8, camere decomandate, 156 mp construiti, 2 bai, 2 balcoane,

106000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(