Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Vaslui, Bacaoani - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Vand vila in Bacaoani, com.Munteni de Jos, Jud. Vaslui Vând vila in Bacaoani, com.Munteni de Jos, jud. Vaslui, la strada, compartimentata astfel: - loc depozitare alimente; - beci (pretabila bucătărie de vara, cu toate utilitățile); - parter: dormitor, baie confortabila, hol îndestulător, bucătărie 12 mp,living 36mp, casa scarilor; - etaj (mansarda):hol dublu, doua dormitoare,pod. Anexe: - magazie mare; - adăposturi pasări, alte animale; - magazie mobila; - fântână distincta; Construcția este amplasata pe un teren proprietate, in suprafață de 5000 m cu deschidere 20 m. Terenul are 2 vii in sistem modern si o livada cu 140 de copaci diverși. Locuința este din bolțari cu fibra de sticla, zidiți pe lățime, cu izolație exterioara din polistiren in lambriu de lemn. Acoperișul este din tabla tip țigla în tâmplărie exterioara din termopan. Tâmplăria interioara este din lemn masiv de stejar. Finisajele interioare sunt alternativ din zidărie si lambriuri de lemn masiv (stejar, frasin, tei). Casa este racordata la rețea electrica cu aparate de protecție contra șocurilor, gaz metan si sursa de apa proprie ( 2 fântâni cu hidrofor). Nu exista riscul de secare. Perimetrul locuinței este betonat, iar accesul spre anexe se face pe dale mari de beton (inclusiv in livada). Consumul de gaz pe timp de iarna este foarte accesibil ( varf de consum de 600 lei conform facturii). Proprietatea, in totalitate, nu este gravata de nici o sarcina financiara. Preț de vânzare =85.000 Euro Persoane de contact: Valeriu – 799 - arata telefon - . Ilona – 721 - arata telefon - . Alte caracteristici: număr camere: 4, număr bai: 1, suprafața utila: 220, suprafața totala: 5000 Învelitoare acoperiș: Tabla

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 220 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bacaoani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bacaoani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacaoani.

Este Bacaoani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Vaslui, Bacaoani  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Vaslui, Bacaoani - 45000 EURO Bacaoani, Bacaoani , jud. Vaslui

Vand casa in loc. Bacaoani, str. Elena Farago, nr.52, cu teren in suprafata de 1300mp, avand toate utilitatile: gaz, apa si canalizare, curent electric, internet+televiziune+telefonie. Proprietatea se poate vizita oricand . Terenuri - Bacaoani , Terenuri - Vaslui

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(