Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Maramures, Baia Mare - 22000 EURO

22000 €  De vanzare
Vind Casa in Ferneziu. Situata pe strada Uzinei cc 150 metri de Profi. Casa are toate Utilitatile.Inclusiv Cablu DIGI+Internet. ideala,pentru 2 Familii.deorece are 2 Intrari separate din Curte. Prima Intrare-e compusa din 2 Camere Bucatarie+Baie si Terasa. iar,Intrarea 2 Are 1 Camera Mare 1 Mica+Bucatarie si Baie.Ccntorizare Separata la Curent. Suntem cu Toate Actele,Casei la zi. Accept si unele schimburi. Casa se poate vedea dimineata intre orele 8 si 11.)))

Pe site din 02-07-2021
Vizualizari 298
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia Mare.

Este Ferneziu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Baia Mare  - 45500 EURO Proprietar 45500 €
Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 45500 EURO Ferneziu, Baia Mare , jud. Maramures

Vand casa in Baia Mare, cartierul Ferneziu, intr-o zona retrasa, si linistita langa padure. Casa e compusa din : hol, bucatarie, baie,camara si doua camere. Casa are o suprafata de 65 mp Toate utilitatile: apa, canalizare, curent, gaz, RDS Centrala noua, cu calorifere noi ,boiler electric nou, toate cu teava cupru. Tamplarie termopan pe interior si exterior, usi si geamuri. Casa a fost renovata, mai putin o camera. Anexe gospodaresti. Pivnita. Teren de aproximativ 4 ari ingradit in totalitate. Acces auto in curte. Toate actele in regula. Se vinde conform fotografiilor. Nu doresc colaborare cu agenti imobiliari!!! Informatii: 07******89 Case de vanzare - Baia Mare , Case de vanzare - Maramures

45500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(