Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 138000 EURO

138000 €  De vanzare
Va ofer spre vanzare in Ferneziu, o casa semifinisata cu 4 camere, 631 mp de teren, regim de inaltime P+1. Casa are o suprafata construita de 206 mp si este compartimentata astfel: la parter se afla un living generos, doua holuri, o baie, o bucatarie si o camera tehnica/spatiu de depozitare cu intrare separata; iar la etaj: o baie si trei dormitoare, doua dintre ele avand cate un balcon individual. Casa se afla intr-o zona linistita si dispune de urmatoarele facilitati: • racordata la curent, conductele de canalizare si apa fiind trase pana la nivelul casei; • statie de autobus in apropiere; • spatii verzi; • garaj; • magazin alimentar in apropiere; • iluminare. Casa se preda la stadiul partial semifinisat, dupa cum urmeaza: • dublu sistem de incalzire asigurat atat prin calorifere montate in toata casa, cat si prin pardoseala la nivelul parterului; • instalatie electrica trasa la pozitie fara aparataje; • instalatia sanitara trasa la pozitie fara obiecte sanitare; • ferestre termopan Veka cu 3 sticle si 5 camere; • usa acces casa Veka; • izolatie polistiren 10 cm; • acoperis tabla Lindab; • pod izolat cu vata minerala. Pret: 138000 EUR sau posibilitatea de a face schimb cu un apartament (2 camere) in Baia Mare + diferenta. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati printr-un mesaj privat sau telefonic. Case de vanzare - Baia Mare , Case de vanzare - Maramures

Pe site din 25-08-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 180 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baia Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baia Mare.

Este Ferneziu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Baia Mare  - 43500 EURO Proprietar 43500 €
Vanzare casa Maramures, Baia Mare - 43500 EURO Ferneziu, Baia Mare , jud. Maramures

Vand casa in Baia Mare, cartierul Ferneziu, intr-o zona retrasa, si linistita langa padure. Casa e compusa din : hol, bucatarie, baie,camara si doua camere. Casa are o suprafata de 65 mp Toate utilitatile: apa, canalizare, curent, gaz, RDS Centrala noua, cu calorifere noi ,boiler electric nou, toate cu teava cupru. Tamplarie termopan pe interior si exterior, usi si geamuri. Casa a fost renovata, mai putin o camera. Anexe gospodaresti. Pivnita. Teren de aproximativ 4 ari ingradit in totalitate. Acces auto in curte. Toate actele in regula. Se vinde conform fotografiilor. Nu doresc colaborare cu agenti imobiliari!!! Informatii: 07******89 Case de vanzare - Baia Mare , Case de vanzare - Maramures

43500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(