Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Baile Herculane - 160000 EURO

160000 €  De vanzare
Proprietar,vand casa in Baile Herculane,pretabila pensiune,P+1+M suprafata construita 140 m2/nivel ,suprafata teren 800 m2. Casa dispune la parter de doua camere,un living,baie si bucatarie. La etaj 3 camere,design,baie spatioasa. Mansarda dispune de 2 camere,living,bucatarie,baie (living,baie si bucatarie la rosu) Pe teren sunt construite 2 foisoare,2 terase acoperite,loc de joaca pentru copii. Dependinte:garaj+camara depozitare,constructie solida,centrala pe lemne. Casa a fost construita in zona linistita,locatie deosebita,merita vazuta!

Pe site din 07-06-2023
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 140 m2
Suprafata teren: 800 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baile Herculane.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baile Herculane. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baile Herculane.

Este Baile Herculane zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Baile Herculane  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Caras Severin, Baile Herculane - 70000 EURO Baile Herculane, Baile Herculane , jud. Caras Severin

Casa de vanzare in,Baile Herculane 413 mp in Pecinisca,include si o gradina cu acces la raul Cerna.Detalii pe whatsapp la nr 07******46 Case de vanzare - Baile Herculane , Case de vanzare - Caras Severin

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Caras Severin, Baile Herculane  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Caras Severin, Baile Herculane - 120000 EURO Baile Herculane, Baile Herculane , jud. Caras Severin

Vand/schimb casa de vacanta construita in scop turistic, neintrodusa in circuitul turistic. Pensiunea se afla la 23 Km de Baile Herculane, in parcul National Domogled-Valea Cernei, pe malul raului Cerna,pe traseul Via Transilvanica. Este situata intr-o zona deosebit de frumoasa, la 100 de metri de intersectia drumurilor 66A cu 66D, spre Cerna Sat. Pensiunea dispune de living, bucatarie si baie la parter, 3 camere cu baie comuna la etaj, plus mansarda, construite in anul 2013,si inca 6 camere cu baie proprie, pe doua nivele+pod, construite in anul 2019,in duplex cu prima constructie. De asemenea, are 2 terase rustice, una dintre ele fiind chiar pe malul raului Cerna, si o magazie cu usa din metal, mansardata. Alimentarea cu energie electrica se face de la panouri fotovoltaice+generator electric, iar apa menajera cu hidrofor din Cerna sau put forat.Pentru toalete, dispune de fosa. Constructia la sol are amprenta de 120 m patrati, are 1 etaj +mansarda/pod,iar terenul aferent este de 1029 m patrati. Zona este deosebita, potential turistic foarte mare, posibilitati drumetii, gratar, ceaun, scaldat, pescuit, etc. Pretul este de 120000 de euro. Case de vanzare - Tatu , Case de vanzare - Caras Severin

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(