Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 10 camere Valcea, Baile Olanesti - 185000 EURO

185000 €  De vanzare
Vila construita in 2014 pe 3 nivele . suprafata construita pe nivel este de 135 mp cu un total de 400mp. terenul are 260mp cu 60mp locuri de parcare in fata portii. Vila are la parter 2 camere fiecare cu baie proprie , 1 living de 50 mp , 1 bucatarie si camera centralei; la etajul 1 se afla 4 camere fiecare cu baie proprie si la etj 2 se afla 1 camera cu baie proprie si 1 apartament cu 3 camere si baie . Vila are 2 proprietari , are toate actele, nu exista ipoteci, credite bancare sau alte lucruri de natura litigioasa. str Livadia nr7. vis - a- vis de hotel Parang si hotel Premier sau fac schimb cu 2 apart in Craiova zonele Lapus sau Rovine cel mult etj 2 plus 20000 euro diferenta

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 10

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baile Olanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baile Olanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baile Olanesti.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Baile Olanesti  - 235000 EURO Proprietar 235000 €
Vanzare casa Valcea, Baile Olanesti - 235000 EURO Ultracentral, Baile Olanesti , jud. Valcea

Vila situata ultracentral in statiunea Baile Olanesti, construita in 2012 ,( detin poze si filmari de la executii ) . Constructia are 100mp pe nivel cu parter , etaj si pod spatios. Terenul are 361 mp cu o deschidere la strada de 27 mliniari. Are toate utilitatile . La interior nu este finisata in totalitate , cine e interesat poate amenaja dupa bunul plac. Are intabulare ( este inscrisa) in cartea funciara. Case de vanzare - Baile Olanesti , Case de vanzare - Valcea

235000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(