Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Baita - 47000 EURO

47000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa cu regim de inaltime P+1 in comuna Baita, Jud. Hunedoara, construita in anul 1999, cu acces din strada principala, drum asfaltat, deschidere la strada 27 m, situata in apropiere de centrul comunei, suprafata totala teren 1100 mp, amprenta la sol a casei 110 mp, suprafata utila 150 mp, cu 4 terase; accesul la etaj se face pe scari exterioare. Compartimentarea casei: la parter: living cu bucatarie si camara, hol, baie, dormitor, 2 terase, la etaj: 2 dormitoare, hol, baie, 2 terase. Incalzirea casei se face cu centrala termica pe lemne si calorifere, urmand ca in maxim 3 ani sa fie racordata la gaz; este racordata la reteaua de apa si canalizare, are hidrofor si fosa septica individuale, ca surse complementare. Apa calda se poate face din boilerul centralei sau cu arzator Ariston pe butelie. Finisajele sunt medii, tamplarie din PVC cu geam termopan schimbate in 2010, camerele sunt cu parchet, baile sunt cu gresie si faianta, semnal TV si internet pe cablu RDS-RCS. Pe proprietate se afla un atelier/ magazie in suprafata utila de 19 mp si o anexa lipita de casa unde este o debara si camera centralei termice. Curtea este pavata partial cu dale de beton pentru acces auto, verdeata, gradina, pomi fructiferi, gard verde despartitor pentru a asigura intimitatea curtii fata de vecini. Proprietatea este libera de sarcini, cu documentatie juridica completa. Pentru detalii suplimentare sau stabilire vizionare imobil va rog sa sunati la numerele de telefon 747 - arata telefon - sau 741 - arata telefon - .

Pe site din 15-05-2023
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1100 m2
Suprafata teren: 1100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baita.

Este Baita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(