Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Harghita, Balan - 33000 EURO

33000 €  De vanzare
Vand casa de locuit din lemn cu toata documentatia si avizele in regula, la adresa oras Balan. Str. Oltului nr. 20 ,jud. Harghita, compusa din 4 camere, camera de zi cu bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, debara. Racordata la reteaua electrica, sursa de apa proprie, fosa septica. Casa este izolata fonic, termic, termopane Gealan, incalzire centrala pe lemn, boiler 500 l. Se vinde mobilata, utilata si dotata cu diferite scule (drujba. cositoare Stihl,flexuri, aparat sudura, etc.). Gratar, cuptor, 2 foisoare, pomi fructiferi pe un teren de 11 ari. Iluminat nocturn automat, pergola policarbonat pentru auto. Pe parcela nr. 2 amenajat loc pentru camping cu fosa septica. Imprejurimi si priveliste frumoasa (in apropiere rezervatie naturala, Piatra Singuratica, Hasmas, Baraj Mesteacanul.) Mai multe poze, la cerere.

Pe site din 16-06-2021
Vizualizari 46
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1100 m2
Suprafata teren: 1100 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Balan.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Balan. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Balan.

Este Balan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Harghita, Balan  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Harghita, Balan - 35000 EURO Balan, Balan , jud. Harghita

Vand casa de locuit cu o amprenta la sol de 218m2 pe un teren ingradit de 550m2. Utilitati: -Apa -Canalizare -Curent(220,380) -Gaz Acesta casa se afla in orasul Balan,Judetul Harghita. Necesita renovari. Case de vanzare - Balan , Case de vanzare - Harghita

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(