Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Iasi, Balciu - 64500 EURO

64500 €  De vanzare
Constructie 2019 Compartimentata astfel: Parter: Living - cu iesire pe terasa, Bucatarie Baie Mare complect mobilata. Etaj: 2 Dormitoare mari, Baie complect mobilata. 2 BALCOANE. 2 Locuri de parcare - Incalzire in Pardoseala. -250 mp de teren, - Tamplarie PVC cu 3 randuri de sticla ALL SEZON -Gresie, faianta si parchet la alegerea clientului - Izolata cu Termosistem de 10cm -Tencuiala decorativa Siliconata. -Racordata la toate utilitatile. -Statie de autobuz la 50m de casa. 64500euro Cash.Prin credit 67500euro.

Pe site din 29-08-2020
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2
Suprafata teren: 250 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Balciu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Balciu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Balciu.

Este Balciu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Balciu  - 205000 EURO Proprietar 205000 €
Vanzare casa Iasi, Balciu - 205000 EURO Balciu, Balciu , jud. Iasi

PF ! Casa de vanzare situata in municipiul Iasi ( cartier Galata ) la aproximativ 2.5 km de Soseaua Nicolina , in complexul de case Esq village 3 aproape de statia de autobuz ( 300 m ) . Casa este tip insiruita ( pe colt ) si are o suprafata de 115 mp utili si 220 mp de teren, iar aceasta dispune de : • 1 living de 29 mp cu iesire pe terasa • 1 dormitor de 16 mp • 2 dormitoare de 14, 5 mp • 1 bucatarie de 11, 2 mp • 2 bai . Proprietatea dispune de incalzirea in pardoseala pe ambele niveluri si este racordata la curent , gaz, apa si canalizare . Casa este semimobilata si se poate achizitiona atat prin credit bancar cat si cu plata cash , fiind intabulata . Pentru mai multe detalii , va rog contactati-ma . Exclus agentii . Case de vanzare - Balciu , Case de vanzare - Iasi

205000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(