Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 8 camere Tulcea, Baltenii de Jos - 59900 EURO

59900 €  De vanzare
Se pune la vanzare un imobil in Delta Dunarii, construit in anii 2010. Este situat in Balteni de Jos, judetul Tulcea; aprox. 6 km de la Mahmudia, vizavii de Bestepe, pe celalalt mal al Dunarii. Teren proprietate personala 100%. Se afla pe un teren de 300 mp, ingradit. Front stradal 20 metri. Imobilul se afla chiar la malul dunarii, distanta este mai putin decat 10 metrii pana la apa. Exista debarcare propriu, conceput pentru parcare cu barci si pescuit. Constructie din lemn; acoperis din tabla ondulata; tamplarie usi-ferestre din lemn masiv. Cladirea a fost conceput cu scop de agrement, ca si casa de vacanta/pensiune pentru de pescuit; posibilitate de afacere. Imobilul este situat in coltul terenului, in foma de L, fiind compus de o unitate (bucatarie comuna) care masoara 10x3 m, si partea de locuit cu camere pe doua nivele, a carui baza se masoara 14x5 m, pe doua nivele. Suprafata totala a imobulului este 170 mp (30+70+70). Cladirea are 8 camere in total, 4 camere parter, 4 la etaj. Fiecare 2 camere are 1 baie comuna, asa ca sunt 4 bai dotat cu WC si dus. Camerele sunt mobilate, cu pat si saltea; podea gresie. TV DTH. Terasa la etaj, la lungimea cladirii. Bucataria este mobilata si echipata cu frigider, argaz, microunde etc. Langa bucatarie exista inca o unitate sanitara comuna cu WC-uri si dus. Curtea este pavata, si este dotat cu un foisor conceput pentru mai multe persoane, si gratar cu horn. Curent de la retea nationala. Apa este este racordata la retea publica. Fosa septica cu dimensiuni 30 metri cubi (5x3x2). Apa calda cu sistem boiler. Din punct de vedere documentatie terenul si imobilul este in regula, cu actele la zi; proiect, receptie, cartea funcaira ok. Numar terase: 1 , Destinatie: De vacanta,Rezidential , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz,Telefon,Telefon international , Climatizare: Aeroterme , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: Lemn , Rulouri/Obloane: Lemn , Usa intrare: Lemn , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: Lemn , Pereti: Lambriu , Alte spatii utile: Debara,Terasa,WC serviciu m2, Bucatarie: Mobilata,Utilata , Mobilat: Complet , Electrocasnice: Aragaz,Cuptor cu microunde,Frigider , Dotari imobil: Acoperis,Curte,Gradina,Spatii agrement , Servicii hoteliere: Lenjerie de pat , Servicii hoteliere: Menaj , Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 2 , Structura de rezistenta: lemn , Invelitoare acoperis: Tabla , Suprafata terenului: 300,0 m2, Suprafata utila: 170,0 m2, Suprafata construita: 100,0 m2, Numar camere: 8 , Numar bai: 5 , Anul constructiei: 2009 , Incalzire: altele ,

Pe site din 12-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2
Camere: 8

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Baltenii de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Baltenii de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Baltenii de Jos.

Este Baltenii de Jos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Tulcea, Baltenii de Jos  - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare terenuri constructii Tulcea, Baltenii de Jos - 37500 EURO Baltenii de Jos, Baltenii de Jos , jud. Tulcea

Zona este un adevarat colt de rai. Terenul are acces direct la canal. Simti ca ai intimitate si ca te afli intr-o poveste. Pe teren se afla o casa batraneasca. Are energie electrica. Terenuri - Baltenii de Jos , Terenuri - Tulcea

37500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(