Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arges, Batrani - 67000 EURO

67000 €  De vanzare
Casa traditionala romaneasca stil neoclasic cu veranda, cu beci sub veranda, construita in anul 1950 din caramida, cu pereti de 55cm grosime, renovata si mobilata complet, are dormitor, sufragerie, bucatarie, baie. Acoperis dubli cu tabla, structura din stejar, dusumele din brad noi. Utilitati: apa, gaze, curent electric, internet cablu fibra optica, cablu fibra optica TV. Nu are canalizare, necesita fosa septica. Este libera, curata, acte la zi. In curte mai exista un foisor cu masa si banci din ciment, un leagan acoperit, o magazie, un cotet pentru pasari imprejmuit, un wc de curte cu vas si gresie. Livada are 40 de pomi tineri: meri, peri, pruni, corcodusi, gutui, nuci,visini, cires, piersici. Josta 8 tufe, agris rosu 8 tufe, catina 5 tufe, vita de vie de masa tanar 10 buc, vita batrana 5 buturi. Terenul are suprafata de 1580mp si deschidere de 42m, total imprejmuit cu gard nou din plasa de sarma galvanizata. Amplasare la drum principal asfaltat, la 2km de autostrada Sibiu Pitesti, 19km Pitesti, 12km Curtea de Arges. Usor negociabil. Case de vanzare - Crampotani , Case de vanzare - Arges

Pe site din 11-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 57 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Batrani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Batrani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Batrani.

Este Batrani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Arges, Batrani  - 38600 EURO Proprietar 38600 €
Vanzare apartament cu 2 camere Arges, Batrani - 38600 EURO Batrani, Batrani , jud. Arges

Situat in cartierul Visoi,vis-a-vis de parc si biserica din lemn,in bloc.20,et.2 se vinde un apartament, format din:dormitor,sufragerie,bucatarie,baie,hol si balcon inchis cu termopan in suprafata utila de 58 m2.Apartamentul este fff.bine intretinut,complet mobilat cu mobila din lemn masiv stil retro,parchet stejar,usi interioare din termopan,covoare,bibelouri,oglinzi din cristal de Bhoemia exact ca in fotografii.Blocul este din caramida ,ff calduros si a apartinut unei familii de batrani care l-au ingrijit si intretinut, fiind cel mai de pret bun al lor. Pretul este de 38 600 eur ,negociabil! 2 camere - Valea Muscelului , 2 camere - Arges

38600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(