Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Timis, Belint - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Comuna Belint, Judetul Timis la 14 km de Lugoj si 50km de Timisoara ! Casa deosebita la drumul principal din caramida plina structurata pe doua nivele, parter si doua nivele Suprafata construita este de 240 mp Teren aferent casei de 2068 mp Parter = Bucatarie cu Sufragerie, Hol de acces,Camera tehnica,Baie si doua dormitoare !Stot=120mp! Etaj = 4Dormitoare 1Dressing, Baie; Hol casa scarii, Balcon la dormitoare ! Casa are o structra de rezistenta din zidarie confinata cu stalpi si centuri din beton armat. Planseul peste parter este din beton armat cu grosimea de 15 cm. Acoperisul este realizat din lemn, invelitoarea fiind din tigla (Acoperisul necesita reparatii) !Zidaria de rezistenta exterioara are grosimea de 35cm plus tencuiala din moartar. Geamurile la parter sunt din termopan la fel si usile la parte. Instalatia electrica, sanitara si termica este montata. La nivel de finisaje, casa are urmatoarele : - Pereti tencuiti cu tencuiala de mortar de 2.5 cm grosime; - Pereti zugraviti cu vopsea lavabila; Parter -Incalzire calorifere +gresie si parchet parter -Bucatarie americana amenajata si utilata !,cuptor ,placa ,hota , toate sunt de marca ! -1Wc -1dus -Centrala pe gaz Etaj1 -4 Dormitoare cu balcoane, parchet masiv ,utilate si finisate partial,mai necesita finisaje! -Garaj plus camera deasupra garajului. -Toate utilitatile la poarta,casa este legata la apa curent si gaz,incalzirea fiind pe gaz ! -Curte si gradina mare 2068 mp !Merita vazuta -Acoperisul necesita reparatii!!! -Pretul este de 50.000 euro negociabil! Pt mai multe informati,poze si vizite sunati la numerele: 727 - arata telefon - ! 764 - arata telefon - !

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 64
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 240 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Belint.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Belint. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Belint.

Este Belint zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Belint  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Timis, Belint - 60000 EURO Belint, Belint , jud. Timis

Flavius Casa de vanzare in Belint intravilan Suprafata: 3300 mp intravilanPret 10 euro MP negociabilUtilitati Disponibile: Apa, Canalizare, Curent Electric, GazAccesibilitate Perfecta la Toate Facilitatile NecesarePotrivit pentru construirea casei cu o gradina spatioasa

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(