Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Bocsa - 27000 EURO

27000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa in orasul Bocsa Vasiova jud. Caras-Severin. Casa este pozitionata pe strada Tarnaveni, fiind o zona foarte linistita departe de traficul orasului, la 100 m de Liceul Teoretic "Tata Oancea" si de magazinele din cartier. Casa este compusa din: doua camere, pivnita, garaj si spalatorie, iar in ceea ce priveste utilitatile: dispune de apa curenta, electricitate, posibilitate de racordare la canalizarea orasului. Frontul stradal este de 15,3 m.

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bocsa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bocsa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bocsa.

Este Bocsa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Bocsa  - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare casa Caras Severin, Bocsa - 56000 EURO Bocsa, Bocsa , jud. Caras Severin

Vand casa in Bocsa Montana (la intrare in oras dinspre Resita), pe strada Mihai Eminescu, intr-o zona linistita. Casa dispune de 4 camere, gradina, loc acoperit pentru a parca masina. Are izolatie externa si acoperisul este nou, inclusiv grinzile au fost schimbate. Strada pe care se afla este asfalta. Resita se afla la 15 minute cu masina de casa. Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o zi pentru vizionarea casei va asteptam sa ne contactati printr-un mesaj pe olx. Case de vanzare - Bocsa , Case de vanzare - Caras Severin

56000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Bocsa  - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Bocsa - 67000 EURO Bocsa, Bocsa , jud. Caras Severin

Alex Hirte Casa caramida arsa 600 m2 Bocsa Romana Casa este din caramida arsa si este pozitionata pe Strada Ion Creanga langa Raul Barzava. Casa contine 3 camere, o camara si baie functionala. De asemenea are o pivnita si o anexa mare care are un garaj si bucataria de vara. Este fantana, curent trifazic, centrala pe gaz si o teracota pe lemne ce incalzeste 2 camere. Sunt multiple anexe de marimi diferite precum atelier de lucru, magazie de lemne, curte de pasari si o sera de sticla in gradina. Suprafata totala este de 600 metri patrati. Pretul este negociabil. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Caras Severin, Bocsa  - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare casa Caras Severin, Bocsa - 67000 EURO Bocsa, Bocsa , jud. Caras Severin

Casa este din caramida arsa si este pozitionata pe Strada Ion Creanga langa Raul Barzava. Casa contine 3 camere, o camara si baie functionala. De asemenea are o pivnita si o anexa mare care are un garaj si bucataria de vara. Este fantana, curent trifazic, centrala pe gaz si o teracota pe lemne ce incalzeste 2 camere. Sunt multiple anexe de marimi diferite precum atelier de lucru, magazie de lemne, curte de pasari si o sera de sticla in gradina. Suprafata totala este de 600 metri patrati. Pretul este negociabil. Case de vanzare - Bocsa , Case de vanzare - Caras Severin

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Caras Severin, Bocsa  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Caras Severin, Bocsa - 40000 EURO Bocsa, Bocsa , jud. Caras Severin

Se vinde imobil pe strada Dognecei nr 3 , format din ; 1 - hol acces 1 - dormitor 1 - living Totul a fost renorvat in urma cu un an de zile ( cele 2 camere si holul ) de la zero , instalatie de curent noua , mobila noua etc.. Curte 1 - bucatarie (utilata; soba cu plita, aragaz , chiuveta , masa , scaune , mobila , frigider nou) 1 - baie cu canalizare ( cu fosa de 1000l) , masina de spalat noua , dus cu vana. 1 - camera ( mobila , cumparata de 2 ani , soba ) 1 - spait ( rafturi , centrala termica) 3 - gradini ( diferite suprafete ) Imobilul este racordat la GAZ ( centrala Noua) , Curent , Canal ( fosa ) , Apa de la oras. Imobilul se vinde complet mobilat. Incalzirea se face pe gaz si pe lemne daca se doreste. Pret : 40.000euro , negociabil Telefon; 07******56 07******05 Case de vanzare - Bocsa , Case de vanzare - Caras Severin

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(