Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Bos - 42000 EURO

42000 €  De vanzare
Proprietate compusa din : teren in spatele casei 440 mp., imprejmuit, cu barbeque caramida, filigorie acoperita si o mica livada de pruni, gazon peste tot, loc perfect drept, acces la raul si padurea de la limita proprietatii prin coborare pe scari metalice si casa cu mansarda, locuinta permanenta, cu o curte in fata de 220 mp., cu gazon, pomi fructiferi, loc drept. Vand sau schimb cu casa similara, nu foarte mare, atat casa cat si terenul, in Deva, Simeria sau imprejurimi (ofer diferenta), casa cu mansarda in Bos, la 6 km din Hunedoara, constructie 2002 din BCA, in suprafata totala teren de 646 mp, amprenta casei la sol 49mp construiti , undeva la 80 mp locuibili cu tot cu etaj, renovata la interior 2018, gresie, faianta, parchet laminat,lavabil, usi si geamuri termopan cu tamplarie pvc. Parter: camara sau bucatarie de vara cu intrare separata de pe terasa, bucatarie si living impreuna,baie, casa scarii, cu intrare separata tot din terasa. Etaj: o incapere desfasurata pe toata suprafata casei, compartimentabila in doua dormitoare,inca o baie si dressing din rigips. Instalatie electrica, apa, canal, noi,apa de la fantana cu hidrofor, canalizare cu fosa septica, boiler nou 80L Tessy, incalzire cu sobe de teracota, cu posibilitatea de montaj a unei centrale pe lemne deoarece este deja o camera tehnica. Trifazic avizat 18 kw, pentru centrala termica electrica. Filigorie cu gratar construit, magazie metalica depozitare, magazie metalica depozitare lemne de foc.Nu este gaz. Casa este cablata cu televiziune, internet si telefon si se vinde nemobilata la 42.000 euro. Acces imediat in statie, parcare auto in fata casei. Casa ideala atat pentru locuit cat si de vacanta, datorita peisajelor.

Pe site din 15-03-2023
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 440 m2
Suprafata teren: 646 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Bos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Bos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bos.

Este Bos zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Bos  - 97000 EURO Proprietar 97000 €
Vanzare casa Hunedoara, Bos - 97000 EURO Bos, Bos , jud. Hunedoara

Vand casa in satul Bos la 6 km de orasul Hunedoara casa mare are 3 camere si o baie iar anexa 2 camere si o baie plus o bucatarie si anexe gospodaresti .Casa are centrala pe gaz cu incalzire in pardoseala izolat termic geamuri termopan o filigorie foarte generoasa si o curte cu gradina de 900 m2 Informati tel 07******33 sau 07******32 .Pret 97000 euro negociabil Case de vanzare - Bos , Case de vanzare - Hunedoara

97000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(