Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Neamt, Botesti - 46000 EURO

46000 €  De vanzare
Casa curte+teren in suprafata de 700 m, cu deschidere 19 m Compusa din 3 camere, baie, bucatarie exterioara si hol in suprafata utila de 90 mp. Casa a fost renovata in totalitate in anul 2011, nu necesita renovare sau reparatii de facut. - Anexa 22 mp - Wc in curte zidit - Beci zidit cu trepte de beton - Alee de beton in curtr Constructia casei este din paianta foarte groasa, solita cu acoperis de tabla. Casa a fost renovata, anvelopata si intarita. Se afla in contie ft buna si dispune de : Energie electrica Gaze Fosa septica Put Hidrofor Boiler ptr apa calda Gresie Faianta Termopane Parchet Mobilata si utilata in totalitate. Tv, Frigider, masina de spalat automata, si alte electrocasnice si piese de mobolier ptr buna functionare a locatiei. Locatia este in str Moldovei 12 Comuna Botesti , Jud Neamt. Case de vanzare - Botesti , Case de vanzare - Neamt

Pe site din 17-08-2024
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Botesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Botesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Botesti.

Este Botesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  2500 mp Neamt, Botesti  - 22300 EURO Proprietar 22300 €
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Neamt, Botesti - 22300 EURO Botesti, Botesti , jud. Neamt

Vasiliu Florin Teren intravilan 2500mp centru Botesti,Neamt Vand teren intravilan in Botesti , suprafata de 2500mp imprejmuit, cu utilitati: apa, canal, gaz, hidrant,fantana, deschidere la sosea 24m. Localizat la 50 m de Primaria Botesti si la 200 m de E85, la 20 min Roman.

22300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(