Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Galati, Branistea - 19500 EURO

19500 €  De vanzare
Vand casa batraneasca in comuna Branistea , doua corpuri de casa din care unul locuibil , dependinte ( magazii , garaj ) , utilitati ( electricitate , apa curenta ) , teren 1475mp , pret 85000 RON ( 850 MILIOANE LEI VECHI ) , negociabil, telefon 0748790273 , suprafata utila: 100, suprafata totala: 1475 mp Suprafata terenului: 1475,0 m2, Suprafata utila: 100,0 m2, Incalzire: altele ,

Pe site din 03-06-2021
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Branistea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Branistea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Branistea.

Este Branistea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Galati, Branistea  - 102000 EURO Proprietar 102000 €
Vanzare casa Galati, Branistea - 102000 EURO Branistea, Branistea , jud. Galati

Catalin Vand casa comuna Branistea Proprietar vand casa situata in centrul comunei Branistea, judetul Galati, la o distanta de 18 km de oras, aproximativ 15 minute, cu suprafata de 155mp, teren proprietate de 780mp.ATENTIE!!! Casa solida, construita cu simt de raspundere, a nu se confunda cu casele construite special pentru vanzare.Motivul vanzarii - mutarea in alt judet. Casa este edificata din BCA, izolata - constructie finalizata in 2012, iar toate finisajele de interior si exterior in 2020. Este compusa din living foarte generos (33mp), 2 dormitoare (22mp,respectiv 12mp), bucatarie, baie, hol generoase si garaj, care face parte din constructia casei. Accesul in garaj se poate face atat din exteriorul casei, cat si din interiorul acesteia, prin bucatarie. in casa se poate patrunde prin doua intrari. Constructia este prevazuta cu pod inalt si foarte spatios - geam termopan la pod, care poate fi folosit fie ca spatiu de depozitare, fie varorificat prin compartimentarea lui, de unde pot rezulta alte 2 camere si o baie.Acoperisul se afla in stare excelenta si este realizat din tabla Lindab.Imobilul beneficiaza de imbunatatiri precum : parchet, gresie, faianta, termopane, izolatie exterioara, tencuiala decorativa la exterior, in garaj gresie trafic greu, instalatie electrica de cea mai buna calitate. Utilitati :apa, curent, cablu TV, internet, fosa septica ecologica cu 3 camere, boiler electric 100l clasa A. incalzirea se face cu termosemineu pe peleti, racordata la calorifere - costuri minime la incalzire.Accesul in curte se face pe o poarta pietonala si auto. in curte incap doua masini pe platoul betonat din fata casei si a treia in garaj.In curte se afla si doua platouri betonate, unul dintre ele fiind pregatit pentru constructia unui foisor. De asemenea, in curte se afla o magazie si o baie se serviciu, complet utilata, constructie din BCA.Gard din sipca metalica groasa de cea mai buna calitate.Curtea din fata este infrumusetata cu braduti si flori, iar curtea din spate cu pomi fructiferi.Pentru orice detaliu sau poze suplimentare va stau la dispozitie.Se accepta expertiza de specialitate privind constructia casei.Tel.contact :zero sapte patru zero opt trei sase patru noua noua

102000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(