Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Brasov - 950000 EURO

950000 €  De vanzare
Vrei sa investesti intr-un imobil care iti va genera profit 100%? Proprietatea este situata in Centrul Istoric al Brasovului, pe strada Michael Weiss Nr. 11, intre strada Republicii si strada Muresenilor. Aceasta zona comerciala, pietonala, este in continua dezvoltare, fapt demonstrat de numarul in crestere al firmelor care aleg sa deschida puncte de lucru precum magazine, cafenele, ceainarii, restaurant, etc. Din acest punct de vedere, este a 2-a strada ca importanta dupa strada Republicii. Oferta imobiliara cuprinde 2 corpuri de cladire, curtea cu acces auto si posibilitate de parcare pentru 3 masini (sau transformarea acesteia intr-o terasa interioara) . Cele 2 corpuri de cladire au urmatoarea dispunere: Corp 1- cu regim de inaltime S+P+1+M , compus din beci uscat si inalt pe toata suprafata constructiei .La parter exista spatiu comercial, camera si spalatorie. ETAJUL este compus din 3 camere, baie, bucatarie si hol iar la mansarda este amenajat - pe jumatate suprafata - un apartament compus din 2 camere bucatarie si baie, cealalta jumatate o veranda cu o vedere spre tampa! Acoperisul removat in totalitate in 2018. Corp 2- cu regim de inaltime P+E este intabulat ca bar si terasa. Este compus din spatiu comercial, spatiu depozitare, terasa, antreu, hol si grup sanitar. Cele 2 corpuri de cladire comunica intre ele fie la nivelul solului prin curtea interioara, fie la etajul 1 prin terasa intre cele 2 corpuri. Fiind amplasata in imediata vecinatate a tuturor punctelor de interes din Centrul istoric al Brasovului, dintre care precizam Piata Sfatului-100m,Casa Sfatului-120m, Biserica Neagra-150m, Parcul Central-150m, Strada Republicii 100 m Strada Sorii 500m, Poarta Schei si Poarta Ecaterina 700m, aceasta proprietate prezinta un potential extraordinar pentru o investitie.

Pe site din 20-06-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Centrul Istoric zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 295000 EURO Proprietar 295000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 295000 EURO Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Casa situata in Centrul Istoric Brasov, Strada Cerbului, singur in curte(lucru rar in Centrul Istoric) formata din 4 camere cu bai si un apartament la parter, la demisol crama cu bolta si la etaj doua camere nefinalizate cu terasa generoasa avand vedere spre Tampa, de altfel Casa dispune de un pod inalt ce poate fi usor mansardat. Imobilul dispune de curte interioara, o mica gradina si 2 locuri de parcare in interior, in exterior avand alte 2 locuri de parcare. Casa se preteaza pentru regim hotelier( functionand o perioada asa). Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

295000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 699000 EURO Proprietar 699000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 699000 EURO Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Vila D+P+E+M Zona Horia Closca • 8 Camere • 4 Bai • €699000 — Propietari, persoane fizice va prezentam o vila formata din 2 ap ( p + E1 ) fiecare de 140 mp cu demisol comun ce poate fi impartit si o mansarda neamenajata de 140mp, situata in zona Horia / Closca . Fiecare apartament are intrare separata , casa fiind construita in regim duplex , cu 2 scari interioare, fiecare apartament avand acces individual catre mansarda si demisol. Propietatea insumeaza aproximativ 460 mp utili pe o amprenta construita de 151 mp . Cadastrul este facut in asa fel incat si mansarda poate avea acces separat si o mica curte de acces privat daca se doreste , fie prin constructia unor scari ori atasarea unui lift exterior. Curtea totala libera este de 400 mp la care se mai adauga 2 garaje , unul de 19 si unul de 24 mp. Privelistea panoramica si pozitionarea vilei fac din aceasta propietate sa fie una unica , fiind foarte aproape de centrul istoric dar si retrasa aproape de natura . Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

699000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(