Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Buzau, Breaza - 1 EURO

1 €  De vanzare
Vand casa situata in comuna Breaza la numai 25km de Buzau. Casa are o pozitie deosebita stradal, curte mare, are curent electric, apa in curte si in casa si canalizare. Suprafata totala este de 1922mp din care 858mp curti-constructii iar restul vie plus arabil. Casa este din 7 camere, o baie si un hol mare la intrare, camerele sunt destul de spatioase si locuibile cu parchet, gresie, faianta. Geamurile si usile sunt din lemn si termopane. Casa are 3 intrari si doua anexe beci si grajd. Avem amplasate si panouri solare. Gradina cu vita de vie si pomi fructiferi iar curtea este umbrita de o frumoasa bolta cu struguri de masa. Din curte se vad frumoasele peisaje ce inconjoara comuna. Nu au fost si nu sunt probleme de alunecari de teren sau inundatii, iar curtea este pietruita. E o comuna frumoasa, dotata cu tot felul de magazine, scoala, gradinita, dispensar, farmacie. Mijloace de transport microbuze. In apropiere se afla baile Sarata Munteoru si Manastirea Ciolanu. Mai multe detalii la telefon. , numar etaj: 1, numar camere: 7, numar loc de parcare: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 1922, suprafata totala: 1922, suprafata construita: 858, anul constructiei: 1965 Stadiul constructiei: Stadiul constructiei , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 2 , Structura de rezistenta: Selecteaza , Invelitoare acoperis: Selecteaza , Suprafata utila: 1922,0 m2, Numar camere: 7 , Numar bai: 1 , Incalzire: altele ,

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Breaza.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Breaza. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Breaza.

Este Breaza zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Breaza  - 23500 EURO Proprietar 23500 €
Vanzare casa Buzau, Breaza - 23500 EURO Breaza, Breaza , jud. Buzau

Vand casa la tara in judetul Buzau, comuna Breaza, la intrarea in sat Vispesti, , chiar pe str. Principala, in suprafata totala de aprox. 900 mp. Casa are 3 camere, hol, veranda, baie si bucatarie cu boiler, gresie,faianta, termopane la toate geamurile iar suprafata construita este de aprox 60 mp, putand fi usor de intretinut, usor de incalzit si racoroasa vara. O camera, baia si bucataria au fost construite in 2008 din caramida si bca Toate actele proprietatii sunt la zi (cadastru, intabulare, certificat energetic); - Camerele sunt semi-mobilate , bucataria este semobilata si utilata cu aragaz, frigider etc; Curtea are aprox 300 mp si dispune de un foisor de 22 mp mobilat si inchis cu geamuri termopan ,2 magazii, pomi si gradina de flori iar pe terenul care se afla chiar in spatele casei in suprafata de 590 mp este gradina de legume si vita de vie Pentru mai multe detalii, sau fotografii sau videoclipuri pe whats'app, va stam la dispozitie. Pretul este negociabil . Case de vanzare - Breaza , Case de vanzare - Buzau

23500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(