Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Iasi, Breazu - 185000 EURO

185000 €  De vanzare
Vila de vanzare Breazu Vila 4 camere, de vanzare Iasi zona Breazu, regim inaltimeP+1,constructie2021 din caramida ,avand suprafata utila de 130mp,structurata astfel: Parter:hol+casa scarii,living,bucatarie,un dormitor,baie, terasa. Etaj:doua dormitoare, hol, baie. Suprafata teren 500mp. Pret 185000€ Tel. 07******92 Case de vanzare - Iasi , Case de vanzare - Iasi

Pe site din 26-08-2024
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 130 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Breazu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Breazu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Breazu.

Este Breazu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Iasi, Breazu  - 197500 EURO Proprietar 197500 €
Vanzare casa Iasi, Breazu - 197500 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

VAND Casa INDIVIDUALA localizata intre Breazu si Rediu la 5 km de Restaurantul La Castel si 5 km de Rond Pacurari, deci accesul se poate face atat prin Copou cat si prin Pacurari. Peisajul este unul extraordinar- liniste, vecini stanga dreapta. Terenul are o suprafata de 1800 mp, suprafata construita 100 mp, utila aprox 202mp Constructia este realizata in anul 2011 din caramida Brickstone (cea rosie cu gauri), are termoizolatie de 10 cm. Fundatia este facuta comform studiului Geo si anume aprox 2m, s-a folosit membrana termoizolanta pentru pereti si dormitoare parter. Tamplaria este Salamander cu garantie 25 ani, geam termopan 3 straturi, efect reflectorizant la soare geamuri cu dubla deschidere, plasa insecte. Tamplaria interioara este realizata la comada(toc imbracat, sticla sablata)- Depozitul de usi. Glafurile sunt realizate din marmura int+ext. Tabla este de tip lindab. Ca utilitati mentionez: curent electric 220 v(conectat), gaz metan(conectat), apa Apavital- conectat, Fantana , 2 mc apa constant(hidrofor+pompa-racordat ), Salubris(tomberon-fiecare sambata se ridica), cablu TV, telefon, internet(conectat-DIGI). Incazirea casei se face cu central termica Viessman 35 Kw, teava este de cupru. Instalatia electrica este Schneider tablou,prize,intrerupatoare,prize tv. Mentionez ca este realizata si impamantarea. Pentru bai s-au folosit sigurante diferentiale. Instalatia sanitara este una de calitate, existand 3 canale de vizitare pentru aductiune si scurgere+ fosa septica. Casa este compusa din : Beci: aprox 18mp, Parter: terasa, living, bucatarie, dormitor +baie propie, baie serviciu Etaj: 2 dormitoare, 1 dormitor copii, baie, bucatarie, 3 balcoane Mansarda izolata, incalzita, necompartimentata- ramane la latitudinea dv. Mentionez ca am fotografii de la fiecare stadiu, facturi, cartea constructiei Case de vanzare - Rediu , Case de vanzare - Iasi

197500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Breazu  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare casa Iasi, Breazu - 170000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

CONSTANTIN GUMA URGENT, Padurea Mirzesti, Breazu, Casa model parter, complet mobilata lux Iasi Iasi

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(